Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada hanımlar doktorum progestan verdi günde 2defa fitil olarak kullanacakmışım... kullandıktan sonra ne kadar beklemem lazm..

Bugun aşılamam oldu kizlar dua edermisiniz banada cok fazla agrim var ama asilamadan sonra 30 dk yattim onun disinda hep ayaktaydim insallah tutar bi tane hap verdin14 gun nasil gecer aceba yaa

Bugun aşılamam oldu kizlar dua edermisiniz banada cok fazla agrim var ama asilamadan sonra 30 dk yattim onun disinda hep ayaktaydim insallah tutar bi tane hap verdin14 gun nasil gecer aceba yaa
Aşılamada bu gün 3. kişi birlikte bekleyeceiz artık 😉 hepimizden iyi haber bekliyorum
kaç yumurta vardı

Hepimize dua ediyorum cnm inşallah hepimiz mucizemize kavuşuruz 🙏bu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin sorununuz varmıy dı aşılama sırasın da kaç yumurtan oluştu boyutları ne kadar dı biraz anlatırmısın kuzum 😆

Allah yardımcın olsun bol bol aşağıdaki duayı oku 🙏🏻
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.
Bende aşılama yaptırdım da cuma kontrol yaptırcam olup olmadığını sizin sonuçlar ne merak ettim

Merhabalar herkese 🤗 bende adet olmayı bekliyorum bir kaç güne olacak inşallah ilk aşılama olacak benim sorum şu bu spermlerin transferi işlemi ağrılı mı nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim 🙏🙏🙏

Merhabalar herkese 🤗 bende adet olmayı bekliyorum bir kaç güne olacak inşallah ilk aşılama olacak benim sorum şu bu spermlerin transferi işlemi ağrılı mı nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim 🙏🙏🙏
Agrın olmuyo canım korkma bişeyi yok

Back
X