- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
Bende aşılama yaptırdım da cuma kontrol yaptırcam olup olmadığını sizin sonuçlar ne merak ettim
tutmadı canım regli bekliyorum 2. yapılacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aşılama yaptırdım da cuma kontrol yaptırcam olup olmadığını sizin sonuçlar ne merak ettim
Sağol kuzum ya çok dua ya ihtiyacı m var 27 yaşındayım 1.5 yillik evliyim hic hamile kalamadım en son psikolojim sarsıldı aşılamaya karar verdim 2 yumurtam oluştu 6 tanede küçük boyutlarda oluştu ınsallah ikiside tutar ama cok gezdim asilama gunu pek umudum yokHepimize dua ediyorum cnm inşallah hepimiz mucizemize kavuşuruzbu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin sorununuz varmıy dı aşılama sırasın da kaç yumurtan oluştu boyutları ne kadar dı biraz anlatırmısın kuzum
![]()
Hayırlısı olsun canım 2 ye ara verme hemen yaptır 2 .de sansın yüksektutmadı canım regli bekliyorum 2. yapılacak
Benim 1 hafta oldu. Kasiklarimda siskinlik var akintim cok sabahlari kasiklarimda yanma oluyor. Ve gun icinde de surekli hafif siddetli agrim var. Dun gecede bas agrim tuttu bu gune kadar bide mide bulantim vardi ama migrenden mi bilemiyorumİlk hafta cok agrım oldu kasık agrısı akıntı baş agrısı vs ama şimdi hiç bir belirtim yok herhalde adet olacam benim gibi olan varmı ??
Bi sorun yok dediler hep eşimde çift taraflı varikosel var ama sperm sayısı gayet iyi cikiyoHepimize dua ediyorum cnm inşallah hepimiz mucizemize kavuşuruzbu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin sorununuz varmıy dı aşılama sırasın da kaç yumurtan oluştu boyutları ne kadar dı biraz anlatırmısın kuzum
![]()
Belirtin varmıSağol kuzum ya çok dua ya ihtiyacı m var 27 yaşındayım 1.5 yillik evliyim hic hamile kalamadım en son psikolojim sarsıldı aşılamaya karar verdim 2 yumurtam oluştu 6 tanede küçük boyutlarda oluştu ınsallah ikiside tutar ama cok gezdim asilama gunu pek umudum yok
kız aynıları oldu bende de ama hayırlısıBenim 1 hafta oldu. Kasiklarimda siskinlik var akintim cok sabahlari kasiklarimda yanma oluyor. Ve gun icinde de surekli hafif siddetli agrim var. Dun gecede bas agrim tuttu bu gune kadar bide mide bulantim vardi ama migrenden mi bilemiyorum![]()
Sence nedirkız aynıları oldu bende de ama hayırlısı
Hayırlısı artık ya ne zman kontrolkız aynıları oldu bende de ama hayırlısı
Valla hiç bilemiyorum ki ben cuma gidicem yazarım sonucu ama umudum yokSence nedir![]()
Bende pazartesi aşılamamı yaptırdım canım bende subatın 3 ünde test yaptıracağım inşallah hepimiz pozitif sonuçlanırPazartesi günü ben de aşılama oldum subatin 3unde test yaptiracagim. Heyecanla bekliyorum :)
Kasik ağrısı çok fazla oluyor dünden beri bide lavaboya gidiyorm hep bagirsaklarm çok çalışıyo anlamadmBelirtin varmı
AmiiinnnnBende pazartesi aşılamamı yaptırdım canım bende subatın 3 ünde test yaptıracağım inşallah hepimiz pozitif sonuçlanır
Benim kontrolum yok ilac falanda kullanmiyorum 29 unda kanama olmazsa test yapin dediler hayirlisi insallah hakkimizdaValla hiç bilemiyorum ki ben cuma gidicem yazarım sonucu ama umudum yok
Çişe mi büyüğemi gidiyon kabızlık olurmusKasik ağrısı çok fazla oluyor dünden beri bide lavaboya gidiyorm hep bagirsaklarm çok çalışıyo anlamadm![]()
Hmm hayırlısı birbirimize hep dua edelimBenim kontrolum yok ilac falanda kullanmiyorum 29 unda kanama olmazsa test yapin dediler hayirlisi insallah hakkimizda
Aynen oyle rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hmm hayırlısı birbirimize hep dua edelim
Kabızlık bende hep vardı zaten o yuzden onda bi farklılık olmadi vala büyüğeÇişe mi büyüğemi gidiyon kabızlık olurmus
Bide ovulasyon sıvısı dünden beri 3 kez geldi eşimde görevde degerlendiremiyorm yaKabızlık bende hep vardı zaten o yuzden onda bi farklılık olmadi vala büyüğe![]()
Valla bilemiyorum ki herkes farklı olurmuş benim şimdi pek agrım olmuyor bi kabızlık var başkada bişi yok bakalım cuma ne olacakKabızlık bende hep vardı zaten o yuzden onda bi farklılık olmadi vala büyüğe![]()