Kızlar giremedim 2 gündür test sonucum negatif.ilk aşılama umudum yoktu zaten.tabi rabbimden umut asla kesilmez.tutsada rabbimden .nefesi verende alanda o değilmi..demekki vakti zamanı değil.aşılama herşey vesile .her regli oluşumda ağlardım.bu sefer ağlamıycam dedim ağlamadımda.ne yaparsak yapalım Allahım ol demedikçe olmayacak.elbette çarelere sarılıcaz yine sonra tam teslimiyet

eşim beni güldürmek için şaklabanlık yapıyor o öyle yaptıkca dahada içim acıyor.psikolojim iyi değil aslında ama geçen aylara göre daha bi rahatlık var içimde.bu ay soğan kütrünü ve c life macunu yapıcam ama bu arada kafamdan atmak için elimden gelenide yapıcam.çok takılmıycam artık.tüp bebek merkezinde çalışan bi yakınıyla konuşturdu bugün arkadaşım beni.açıklanamayan infertilite de insn %90 kafada bitiyor dedi hemşire.ne hastalar var 8 tüp bebek deneyip sonrasında pes edip artık yakadını bıraktığı an kendiliğinden hamile kalan dedi.günde tutmuycam yumurtlama falan akışına bırakcam dinlencem beyin olarak.inşallsh birgün hepimiz buraya hamileyim diye yazıcaz .