Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Her gün tekrar yapiyorum koyulasacak mi azalacak mi diye cok stresliyim ypruldum artik insAllah tutmustur 😐
Kiyamamm 🥰 o kadar takma canim kendine kotuluk edersin biraz rahat birak kendini vucudun bi oh.desin bana bi gittigim dr vucut stres altindayken rahme ve yumurtaliklara uyari gonderiyo suan durun bekleyin diyormus o yuzden kafa rahatligi cok onemli demisti keske soylenilen kadar kolay olsa ama sen yinede dagit kafani bi sekilde ..

Kiyamamm 🥰 o kadar takma canim kendine kotuluk edersin biraz rahat birak kendini vucudun bi oh.desin bana bi gittigim dr vucut stres altindayken rahme ve yumurtaliklara uyari gonderiyo suan durun bekleyin diyormus o yuzden kafa rahatligi cok onemli demisti keske soylenilen kadar kolay olsa ama sen yinede dagit kafani bi sekilde ..
Bana da doktorum oyle demisti ama insan cok bekleyince iyice strese giriyor. InsAllah bu sefer olmustur 🤲🏻😪

Ilk bi kac gun batmalar oldu simdide adet agrisi gibi ara ara agrim oluyor sadece baska bir belirtim yok 🙄
Hepimiz ayni anda sonuc aliyoruz canim sabirla bekleyelim er yada gec ogrenecegiz. Rabbim yardimcimiz olsun cok zor bir psikoloji bizi bizden baskasi anlayamaz yasamayan bilemez. Sadece bikac gun daha sabir :)

merhaba kızlar,
ben de genç kızlığımdan beri pko hastasıyım 3 yıllık evliyim ilk aşılamam dün yapıldı, eşimin değerlerinin gayet iyi olduğunu söyledi doktorum. salı günü 23:30 da çatlatma iğnesi yaptım, aşılamam perşembe sabah 11:30'da yapıldı. yaklaşık 20-30 dk yatarak bekledim. sonra normal hayatıma dönebileceğimi ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi şansımızı arttırmak için. ilk aşılamada tutan çok fazla yok sanırım forumda okuduğum kadarıyla. gerçekten her şey kafada bitiyor sıkıntı ve stres iyi değil. zamanı gelince her şey yoluna giriyor. birbirimizin umudu olmaya devam :KK45: :dua:

Merhaba kızlar,
tüplerim dahil herşeyim temiz yumurtalıklarım hormonlarım her bişey ama eşimin hızlı hareketlisi yavaş 1 kere ilaçlı tedavi denedik olmadı diye aşılama istedim ve ayın 13 de aşılama oldum eşimin hızlı hareketlisi yıkanmadan önce yüzde 3 tü yıkandıktan sonra yüzde 20 oldu doktorum çok iyi artmış dedi bugün 12. günüm bu ayın 28 ne kadar adet olmaz isem doktorum test yapmamı söyledi ama bilmiyorum sanki hiç umudum yok dün akşam dan beri adet sancım başladı duanızı bekliyorum ben de isteyen tedavi gören herkese dua ediyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah aminnn

Kızlar günaydın, muhtemelen benim de tutmadı Gece kasıklarımda ve belimde ağrı başladı. Böyle sökülememiş adet sancısı gibi. Rüyasını bile gördüm kasığımda bi şişlik varmış, her yer kanmış filan :silah: kısmet bir dahaki aya artık🤷‍♀️

Bugün test günümdü zaten gitmeden adet oldum😔 0,2 çıktı sonucum da. Bir de laboratuar bakıma girecekmiş 2. Aşılamaya bir ay sonra başlayacağım o yüzden😒 Sabır, sabır yaa sabır.

Merhaba kızlar,
tüplerim dahil herşeyim temiz yumurtalıklarım hormonlarım her bişey ama eşimin hızlı hareketlisi yavaş 1 kere ilaçlı tedavi denedik olmadı diye aşılama istedim ve ayın 13 de aşılama oldum eşimin hızlı hareketlisi yıkanmadan önce yüzde 3 tü yıkandıktan sonra yüzde 20 oldu doktorum çok iyi artmış dedi bugün 12. günüm bu ayın 28 ne kadar adet olmaz isem doktorum test yapmamı söyledi ama bilmiyorum sanki hiç umudum yok dün akşam dan beri adet sancım başladı duanızı bekliyorum ben de isteyen tedavi gören herkese dua ediyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah aminnn
Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah canım hiö stres etme

merhaba kızlar,
ben de genç kızlığımdan beri pko hastasıyım 3 yıllık evliyim ilk aşılamam dün yapıldı, eşimin değerlerinin gayet iyi olduğunu söyledi doktorum. salı günü 23:30 da çatlatma iğnesi yaptım, aşılamam perşembe sabah 11:30'da yapıldı. yaklaşık 20-30 dk yatarak bekledim. sonra normal hayatıma dönebileceğimi ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi şansımızı arttırmak için. ilk aşılamada tutan çok fazla yok sanırım forumda okuduğum kadarıyla. gerçekten her şey kafada bitiyor sıkıntı ve stres iyi değil. zamanı gelince her şey yoluna giriyor. birbirimizin umudu olmaya devam :KK45: :dua:
Hoşgeldin kuzum :KK52:Aşılaman hayırlı uğurlu olsun canım inşallah tutar ve bize de umut olursun 😍

Benimde olmadı kan verdim sonuç negatif bakalım artık 3. Aşılammayı yaptırcaz inşallah hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim

Merhaba kızlar,
Canim bende ayni durumdayim esimden kaynakliydi. 29 unda ogrenecegim bende. Benim kasiklarim cok sis pantolin giydigimde onunu acmadan oturamiyorum ve surekli kasigimda agri var.

Kızlar ben bu ay hsg çektircem hsg sonrası hamile kalma ihtimali yükseliyormus ilk aşılamadan önce çektirseydim keske sizler çektirdiniz mi faydası olmadı mı

Back
X