Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sigara
merhaba hanımlar 6 ocakta aşılama oldum test günüm 20 ocak adet sancıları gibi kasıklarımda batmalar ve sürekli bel ağrım var bir kez burnum kanadı ve 3 gündür inanılmaz çarpıntım ve nefes darlığım var sigarayı da ancak günde 2ye düşürebildim stresten daha çok canım istiyor :KK14:
sigara içme canım çok tehlikeliii

Bendede pco vardı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim Ümmeti Mıhammede nasip etsin 😍 Rabbimin hazinesi dolu yeterki ol

Yaa sizde de varmış pco.Adetin ikinci günü doktorum femara ilacı verdi 5 gün kullandıktan sonra istenilen boyuta gelince 11 ocakta catlatma iğnesi 13 Ocakta asılamamı yaptı benim de. 13 gün boyunca belirti ne derseniz ara ara çok az kasık ağrım ve çok az akıntım var o kadar başka bir belirtim yok 28 ocağı bekliyorum bakalım bende bu ikinci aşılamam ilki tutmadı. Bundada sonuca göre hareket edicez bakalım Dualar da buluşalım hamile bayanların duası daha çabuk kabul olur derler 🥰

Merhaba arkadaşlar benim aşılamam iptal oldu malesef doktor yumurtan çatlamış atılmış görmemişim kaçirmisim dedi ne yapacağimi şaşirdim

Merhaba arkadaşlar benim aşılamam iptal oldu malesef doktor yumurtan çatlamış atılmış görmemişim kaçirmisim dedi ne yapacağimi şaşirdim
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Belki kendiliğinden tutar. Olmazsada bidahaki aya olur Rabbimin izniyle

Allah insallah en kisa zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Ben bu ay asilama oldum ama aksam mens oldum. Olmayinca olmuyor. Olacaksa da her türlü Allah nasip ediyor.

kizlar bugun benim asilama yapilali 12. Gun 29 unda test yapmam gerekiyordu ama dayanamadim erken gebelik testi alip yaptim sonuç NEGATIF. Sizce 29 una kadar kanda deger degisir mi ? ( hic umudum yok ama ) 😔

kizlar bugun benim asilama yapilali 12. Gun 29 unda test yapmam gerekiyordu ama dayanamadim erken gebelik testi alip yaptim sonuç NEGATIF. Sizce 29 una kadar kanda deger degisir mi ? ( hic umudum yok ama ) 😔
Kan tahlili mi yaptınız yoksa idrar mı?

Insallah canim ama adet olcakmis gibi hissetmeye basladim. Hayirlisi olsun hakkimizda.
Bende olmadı diyordum adet belirtileri vardı hatta 5 gün boyunca çok fazlaca kanama oldu. hiç üzülme nasip kısmet ama günün gelince mutlaka kan ver canım

Back
X