Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. bu değerler ne anlama geliyor hiç bilmiyorumMerhaba kizlar. Dun progesteron testi yaptirdim 14.77 cikti. Iyi midir kotu mudur catladi mi acaba yumurtam ?
Merhaba,Merhaba kizlar. Dun progesteron testi yaptirdim 14.77 cikti. Iyi midir kotu mudur catladi mi acaba yumurtam ?
Muayenem haftaya catliyorum meraktanMerhaba kizlar. Dun progesteron testi yaptirdim 14.77 cikti. Iyi midir kotu mudur catladi mi acaba yumurtam ?
InsallahMerhaba,
Doktorun daha iyi bilir ama benimde 10 küsür çıkmıştı iyi demişti doktor yumurtlama olmuş demişti yanlış hatırlamıyorsam. Senin değerin bence iyi.
Moralini bozma hiç. Benim de yarın kan testi günüm :) Bende dayanamayıp 2 gündür test yapıyorum çıkmadı bir şey ama henüz erken bence de . En doğru sonuç kan testiyle. İnşallah ikimizde hayırlı haberler alırız .Bende carsambayi bekleyemedim kizlar simdi idrar testi yaptim maalesef ikinci cizgiden haber yokpozitif olacaginida sanmiyorum her zaman belki olmustur diye diye ne hevesim ne umudum kaldi. Ben yine bu ay husran insallah mutlu haberi sizlerden aliriz..
Merhaba,Canım benim 18. Gün olmasına rağmen idrar testinde çok silik çıkmıştı bence erken olabilir günün gelince kan vermeni tavsiye ederim
Ilac kullanmaya tesfik edecek kadar fazlaysa doktoruna danis canim.durumun anormal olmamasına sevindim çünkü ağrıdan ilaç kullanacağım sanırım![]()
Benimde aşılamamın 9. Günü kasık ağrım var bende korkuyorum adet olucam diye dudaklarım kuruyor çok susuyorumKizlar asilamamin 13. Gunu bel agrim cok akintim ve hafif kasik agrim var insallah adet olmam![]()
Canım acilde vurdurabilirsin kendin yapmsk zorunda değilsinMerhaba kızlar adetin 3.günü muayene oldum ve ilaçlarımı aldım bu akşam başlıyacam ama iğneyi nasıl vururum bilmiyorum sizin kolay oldumu
6 ile 8 arasında vurulduğu dediler eşim işde oluyor acilde uzak bilmiyorum mecbur yapacam hem heycan hem stresliyim hayırlısı artık. Sen acildemi vuruldun canmCanım acilde vurdurabilirsin kendin yapmsk zorunda değilsin
Evet canım acilde vuruldum6 ile 8 arasında vurulduğu dediler eşim işde oluyor acilde uzak bilmiyorum mecbur yapacam hem heycan hem stresliyim hayırlısı artık. Sen acildemi vuruldun canm
Bende de var o icim yaniyor resmenBenimde aşılamamın 9. Günü kasık ağrım var bende korkuyorum adet olucam diye dudaklarım kuruyor çok susuyorum
Evet pozitif oldu elhamdulillah ama tam sevinemiyorum işte daha önceden 1 kimyasal gebelik oldu. Benim ilk kan testim 27 çıkmıştı aşılamanın 12. Günüydü adet oldum diye gittim ama meğerse hamileymişim. 2 gün sonra 55 oldu. Sonrasında 5 gün dr gitmedim o ara aldım idrar testi yaptım yani yaptığımda değerim kaçtı bilemiyorumMerhaba,
Sizin pozitif oldu o zaman sonucunuz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İlk kan testi yaptırdığınız silik çizgi çıktığı zaman değeriniz kaç çıkmıştı?
dudaklarımda kuruyor sürekli ısırıyorum koparıyorumBende de var o icim yaniyor resmen![]()
Canım üzülme herşeyin hayırlısı olsun. Yarın dr git bence hemen. Her ihtimale karşı beta da isteBen adet oldum bikac damla kan geldi yine bitti ümitlerim. Insallah sizin tutar![]()
Simdi acile gitsem bakarlar mi canimCanım üzülme herşeyin hayırlısı olsun. Yarın dr git bence hemen. Her ihtimale karşı beta da iste