- 30 Ocak 2020
- 19
- 5
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cnmSelam kızlar, hep takip ederdim burayı ama üye olmaya karar verdim artık, bende bugün aşılama yaptırdım :) inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Hafif bi kanama mı canım yoksa bildiğin adet mi oluyorsunkizlar ben adet oldum ama hala bi kan veresim var ya sacmaliyor muyum acaba
Bildigin adet canimHafif bi kanama mı canım yoksa bildiğin adet mi oluyorsun
Bende adet olunca öyle oluyorum canım inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın kucaklarını çifter çifter doldursun rabbimBildigin adet canimve 3.bugumdeyim ama galiba psikolojik kabullenemiyorum heralde
İnşallah çok teşekkürler :) hepimizin sonucları güzel olsunHoşgeldin cnmaşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
![]()
Hiç üzülme canım vardır bi vakti ikinci aşılamada tutma olasılığı daha yüksek diyorlar hiç ara verme bence bende her defasında küstüm gitmedim bekleye bekleye 2 buçuk yıl oldu ilk aşılamamı yaptırdım inanıyorum ki pozitif olacak pazar günü test günüm tutmazsa da hiç beklemeyeceğim tutana kadar yaptırıcam sende bekleme lütfenBende bugun kan vermeye gidecekken adet oldum ilk asilamam negatif yanit vermis oldubi sorunumuz yok olur diye cok umitliydim ama rabbim nasip etmiyorsa naparsan yap olmuyomus nasip edecek oldugunda ol demesi yetiyormus bikez daha anladim. Insallah mutlu haberi sizlerden alirim
uzun bi sure doktora gitmeyi dusunmuyorum biraz akisina birakicam bakalim
Canim 1 ay ara veriyorlar tutmayinca adet sonrasi gun asiri iliski onerdi doktorum ilac etkisi vucuttan atilmamis oluyormus dogal yollarla tutabilir dedi tutmazsa mart ayinda 2. Ve son asilamami yaptircam.Bende bugun kan vermeye gidecekken adet oldum ilk asilamam negatif yanit vermis oldubi sorunumuz yok olur diye cok umitliydim ama rabbim nasip etmiyorsa naparsan yap olmuyomus nasip edecek oldugunda ol demesi yetiyormus bikez daha anladim. Insallah mutlu haberi sizlerden alirim
Canım bende yarın kan verecektim ki bugun adet oldum aynı durumdayız, bende artık doktora gitmeyi dusunmuyorum. Sorun yokken olmuyorsa rabbimin bir bildigi var demektir. Sabrın sonu selamettir.Bende bugun kan vermeye gidecekken adet oldum ilk asilamam negatif yanit vermis oldubi sorunumuz yok olur diye cok umitliydim ama rabbim nasip etmiyorsa naparsan yap olmuyomus nasip edecek oldugunda ol demesi yetiyormus bikez daha anladim. Insallah mutlu haberi sizlerden alirim
Psikolojik olarak gercekten cok yoruldum canim devam etmek istemiyorum nedense. Doktor beklemek istemiyorsaniz tutmazsa direkt tup beege gecin demisti bizde oyle.dusunuyoruz suanlik ama biraz zaman vericez kendimize cocuga odaklandigimiz icin aylardir tek konusmamiz bu resmenHiç üzülme canım vardır bi vakti ikinci aşılamada tutma olasılığı daha yüksek diyorlar hiç ara verme bence bende her defasında küstüm gitmedim bekleye bekleye 2 buçuk yıl oldu ilk aşılamamı yaptırdım inanıyorum ki pozitif olacak pazar günü test günüm tutmazsa da hiç beklemeyeceğim tutana kadar yaptırıcam sende bekleme lütfen
Aynen oyle canim rabbim dogru zamani bilir gelen hersey ondan artik uzulup kafaya takmiycam insallahCanım bende yarın kan verecektim ki bugun adet oldum aynı durumdayız, bende artık doktora gitmeyi dusunmuyorum. Sorun yokken olmuyorsa rabbimin bir bildigi var demektir. Sabrın sonu selamettir.![]()
Ben asilamada her hangi bi ilac kullanmadim canim yumurtam kendiliginden gelistigi icin doktor ilaca gerek gormedi sadece catlatma ignesi vurdum o da etkilemez diye tahmin ediyorum onumuzdeki ayiCanim 1 ay ara veriyorlar tutmayinca adet sonrasi gun asiri iliski onerdi doktorum ilac etkisi vucuttan atilmamis oluyormus dogal yollarla tutabilir dedi tutmazsa mart ayinda 2. Ve son asilamami yaptircam.
Bende sadece klomen ve catlatma ignesi vurundum canim bende de ekstra bi ilac yoktu a doktorum oyle dedi. Bakalim hayirlisi belkide dogal yollardan tutar :)Ben asilamada her hangi bi ilac kullanmadim canim yumurtam kendiliginden gelistigi icin doktor ilaca gerek gormedi sadece catlatma ignesi vurdum o da etkilemez diye tahmin ediyorum onumuzdeki ayi
Hosbuldum teşekkürler :) inşallahHoşgeldin cnmaşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
![]()
Sonuc nasıl merak ettım :)Merhaba ben de Maraş tıpta pazartesi yaptırdım ilk aşılamayı doktorunuz kimdi benim Murat Bey
Bebek düşünen kadınlar bitki çayı vs bıle ıcmemelı. Aşılama yapılacagı zaman kullanma derim. Düşük e sebebp oluyormusNeden oyle olmus doktor bir aciklamada bulundu mu? Bir de progesteron kullaniyor muydunuz? 2 gundur aglamaktan ne yapacagimi sasirdim. Bu ay 2. Asilamam olacak nasipse, asilamayla beraber kürlere mi baslasam diyorum. Siz ekstra birsey kullandiniz mi?
Olmdı canım rahim filmini aşılama sonrası çektirdim biri tıkalıymıs açıldı nisan Mayıs gibi düşünüyorum 2.aşılamayı kendiliğinden olabilme ihtimali var dediler çünkü bakalım artık:)Sonuc nasıl merak ettım :)
Ver cnm için rahat etsin zaten doktorlarda istiyorlar kanama görülse bilekizlar ben adet oldum ama hala bi kan veresim var ya sacmaliyor muyum acaba