- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 666
- 123
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yumurtlama bugünKızlar benim şubatta kısmetse aşılamaya başlanacak yani adet görünce..Bende bu ayı boş geçmemek adına ovulasyon testi yapmaya başladım adet gününden itibaren buğün 21 günüm sizce yumurtlama varmı pik olmuşmu testimEki Görüntüle 2583180
İnşallah çatlamayı sonrada gebeliği görürüm de aşılamaya gerek kalmaz Rabbim bu yolda hepimize yardım etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahEvet canım yumurtlama bugün![]()
Canim adetten kac gun sonra basliyorsun ovulasyon testineİnşallah çatlamayı sonrada gebeliği görürüm de aşılamaya gerek kalmaz Rabbim bu yolda hepimize yardım etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah![]()
Cnm ben geç yumurtladığımı bildiğim için Adet olduğum günden sayarsak 15 yada 16 gün başlıyorum ve zatn yumurtlamayı da 21 günde gördüm adet döngüm uzun benim 30 35 arası oluyorumCanim adetten kac gun sonra basliyorsun ovulasyon testine
Benim ilk aşılamam yapıldı, öncesinde hsg cekılmıstı zaten onda sıkıntı olmadı bıraz bekleyelım dedık hamıle kalma sansı artıyor bıraz dıye (hsg film sonrası) yıne olmadı. Bır sonrakı adetımde basladık ıste asılama tedavısıne. İnşallah olur canım öyle bür ihtimal varmış evet :)Olmdı canım rahim filmini aşılama sonrası çektirdim biri tıkalıymıs açıldı nisan Mayıs gibi düşünüyorum 2.aşılamayı kendiliğinden olabilme ihtimali var dediler çünkü bakalım artık:)
İnş canım doktor çok umutluyum ben tıkalı olup açıldığı için dedi de nasip.İnş güzel sonuçlar alırsınBenim ilk aşılamam yapıldı, öncesinde hsg cekılmıstı zaten onda sıkıntı olmadı bıraz bekleyelım dedık hamıle kalma sansı artıyor bıraz dıye (hsg film sonrası) yıne olmadı. Bır sonrakı adetımde basladık ıste asılama tedavısıne. İnşallah olur canım öyle bür ihtimal varmış evet :)
Benim 28 gunde birde bu ay 27. Gun oldum canimCnm ben geç yumurtladığımı bildiğim için Adet olduğum günden sayarsak 15 yada 16 gün başlıyorum ve zatn yumurtlamayı da 21 günde gördüm adet döngüm uzun benim 30 35 arası oluyorumsenin döngün nasıl canm
Insallah haber ver :) bende marastanım murat hocadanİnş canım doktor çok umutluyum ben tıkalı olup açıldığı için dedi de nasip.İnş güzel sonuçlar alırsın![]()
Cnm sen adetin bittiği günün ertesi günü başla erken yumurtluyo olabilirsinBenim 28 gunde birde bu ay 27. Gun oldum canim
Hayirli olsun canim. Ilk asilamasini yaptirip tutmayan biri olarak tavsiyem. Vucudunde belirti arama ben asiri aradim butun belirtilerde vardi sonuc husran Rabbim ol derse olur. Insallah guzel haberlerini aliriz.Merhabalar...
Ben de aranıza yeni katıldım. 29 Ocak da aşılama oldu. Şimdi gün sayıyorum. Benimle aynı durumu beklentiyi umudu ve karmaşıklığı yaşayan birileriyle zaman geçirmeye ihtiyacım var sanırım. Güzel haberler duymak dileğiyle
Merhaba bende 30 ocakta 2. Asilamami oldum beklemedeyim hayrli guzel haberler verelim insallah siz ozelde mi oldunuz ben univ hast oldumMerhabalar...
Ben de aranıza yeni katıldım. 29 Ocak da aşılama oldu. Şimdi gün sayıyorum. Benimle aynı durumu beklentiyi umudu ve karmaşıklığı yaşayan birileriyle zaman geçirmeye ihtiyacım var sanırım. Güzel haberler duymak dileğiyle
Merhaba bende 29 ocakta 2 inci aşılamayi yaptırdım. Ben adet başlangıcından itibaren 9uncu günde aşılama oldum. 18 mm 1 yumurta ile. Bende sizin gibi heyecanla bekliyorum.
İnşallah hayırlı haberler alırız.
Hoşgeldın kuzum inşallah aşılaman tutar da daha fazla Rabbim aratmazBu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin biraz kendini anlatırmısın
![]()
Özel bir hastanede oldu ama benim durum biraz farklı Derya89. Ben aslında tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi için hastanedeydim fakat işlem başlamadan yumurta çatladığı için aşılama yapıldı.Merhaba bende 30 ocakta 2. Asilamami oldum beklemedeyim hayrli guzel haberler verelim insallah siz ozelde mi oldunuz ben univ hast oldum
Tavsiyen için çok çok teşekkür ederim. Evet belirti aramıcam ve sabırla beklicem. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız ve burdan mutluluğunuzu paylaşınız inşHayirli olsun canim. Ilk asilamasini yaptirip tutmayan biri olarak tavsiyem. Vucudunde belirti arama ben asiri aradim butun belirtilerde vardi sonuc husran Rabbim ol derse olur. Insallah guzel haberlerini aliriz.
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar cnm buBen 28 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. Benim sağ tüpüm tıkalı rahimde iki tane polip ve polikistik over var.
Üç kez klomen kullandım. İkinci aşılamam oldu bakalım bu tutmazsa tüp bebeğe geçiş yapicam.