Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindirici bi haber... inşaAllah bebişin sımsıkı tutunmuştur sana..:)..böyle güzel haberler umut oluyor.. ;*) ilk aşılamanmıydı canm...?
Evet canım ilk aşılamamdı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inş.

Merhabalar adetın 3.gunu femaraya basladım gunde bır asılama yapılcak kızlar femara kullanan varsa kacgınndevam ettınız

sağlıkla gelsinde kuzum inş. 🙏🤗💕teşekkür ederim bakalım çarşamba değer ne çıkıcak. ne kadar arttığına daha önemliymiş sanırım
Sağlıkla gelsin inşallah. ilk aşılamanız mıydı? Kaç yumurta gelişmişti? Bana da ayın 31 inde aşılama yapıldı bakalım hayırlısı artık.

Merhabalar...
Ben de aranıza yeni katıldım. 29 Ocak da aşılama oldu. Şimdi gün sayıyorum. Benimle aynı durumu beklentiyi umudu ve karmaşıklığı yaşayan birileriyle zaman geçirmeye ihtiyacım var sanırım. Güzel haberler duymak dileğiyle
Merhaba. BEN DE 31 İNDE OLDUM. İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRIZ

Sağlıkla gelsin inşallah. ilk aşılamanız mıydı? Kaç yumurta gelişmişti? Bana da ayın 31 inde aşılama yapıldı bakalım hayırlısı artık.
teşekkür ederim sizinde güzel haberinizi bekliyoruz. evet ilk aşılamamdı. 2 yumurta vardı sağ da 18milim ve 19 milim di çatlatma iğnesi öncesi 1 yumurtada solda vardı ama o daha küçük demişlerdi.

benim belirtilerim çoktu 7. gün şiddetli 2 kez kasık ağrısı oldu sonraki günlerde göğüslerde hassasiyet ağrı şişlik oldu ara ara devam eden kasık ağrısı ve testten 2 gün önce başlayan kabız.

Merhaba. BEN DE 31 İNDE OLDUM. İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRIZ
İnşaallah... Burdan güzel haberler paylaşmaya devam ederiz. Birbirimize dua edelim. Günler geçmiyor bana. Hepimiz aynı duyguları heyecanı yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun.

aşılamamın 12. günü kahverengi pembe beyazlı bir akıntı geliyor, sanırım regl olacağım çok mutsuzum :( 2.ye inşallah..

Merhaba arkadaşlar bende dün çatlatma iğnesi vuruldum yarın aşılamam yapılacak çok heycanlıyım ağrılı bir işlem mi en çok tedirğinliğim o aşılaması tutan arkadaşlar aşılama sonrası neler yaptınız dinlendiniz mi biraz aşılama sonranızı yaptıklarınızı anlatırmısınız

Back
X