Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah hadi bakalm bnde 30 unda oldumMerhaba. BEN DE 31 İNDE OLDUM. İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRIZ
Hic belli olmaz canim belirtiye takilma. Bende bi ton belirti vardi tutmadi.Kizlar bugun asilamanin 6. Gunu ama hic belirtim yok galiba olmadi.. akintim var yogun bir sekilde ama progestan fitil kullaniyorum ya ondan galiba
Bende 30 unda oldum asılama herhangı bı belırtım yok akıntıda olmuyor oyle normal gıbı hepsı herzamanjı gıbı yanı. Bu normal mı pekı ???Kizlar bugun asilamanin 6. Gunu ama hic belirtim yok galiba olmadi.. akintim var yogun bir sekilde ama progestan fitil kullaniyorum ya ondan galiba
Agir kaldirma canim cok yorulma tabak almak icin falan tezgaha cok uzanma. Sicak su kesesi gibi sicak seyler koyma kasiklarina ama ayaklarini sicak tut. Normal hayatina kendini cok yormadan devam et nacizane tavsiyem :) hii bide cok belirti arama vucudunda insallah hayirli sonuclarini aliriz :)Burada aktif olup birbirimize destek olalım .aşılama olup bekleyen herkese sabır diliyorum sonunda da bebişlerimizin bize tutunmasını diliyorum aşılama sonrası dikkat ettiğiniz şeyler varmıdır
Merhaba canım cevap İçin teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağım siz de mi aşılama oldunuzAgir kaldirma canim cok yorulma tabak almak icin falan tezgaha cok uzanma. Sicak su kesesi gibi sicak seyler koyma kasiklarina ama ayaklarini sicak tut. Normal hayatina kendini cok yormadan devam et nacizane tavsiyem :) hii bide cok belirti arama vucudunda insallah hayirli sonuclarini aliriz :)
15 ocakta olmustum canim ben tutmadi amaMerhaba canım cevap İçin teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağım siz de mi aşılama oldunuz
Normaldir herhalde bnmki fitildenBende 30 unda oldum asılama herhangı bı belırtım yok akıntıda olmuyor oyle normal gıbı hepsı herzamanjı gıbı yanı. Bu normal mı pekı ???
Ama size birşey diyim mi aşılama ilk tutmayınca arkasından gelen ay hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş duymuşmuydunuz15 ocakta olmustum canim ben tutmadi amainsallah sizlerin tutar
Evet canim doktorumda gün asiri iliski dedi ama. Bizim sorun esimin sperm hareketsizligigdi ne kadar etkili olur bilmiyorum. Cok zor bi psikoloji Allah yardimcimiz olsunAma size birşey diyim mi aşılama ilk tutmayınca arkasından gelen ay hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş duymuşmuydunuz
Benim de eşimde hareketsizlik var bizim de sorunumuz bu peki aşılama yapıldığın da sperm yıkama işlemi için sperm alıyorlar ya hatırlıyormusun enjekte ettikleri Yıkama sonrası sperm sayısı be hareketliliği neydi bizim şöyleydi 45 milyon sperm Yıkama sonrası 8 milyon %95 hareketli olarak enjekte ettiler sizin nasıl dı ?Evet canim doktorumda gün asiri iliski dedi ama. Bizim sorun esimin sperm hareketsizligigdi ne kadar etkili olur bilmiyorum. Cok zor bi psikoloji Allah yardimcimiz olsun
Canım hayırlısı olsun allahım yüzünü güldürsün inşallah ben sorularına cevap veremeyeceğim daha yeni aşılama oldum dün güzel haberlerini mutlaka yaz buraya olur muMerhaba arkadaşlar
Ben ocak ayının 31 de aşılama oldum ve 2 gündür
Göğüslerim ve ara arada kasıklarıma arı giriyor halsizlik var arda ateş falanda oluyor bunlar normal mi. İlk aşılama da bu tür hiç bir şey olmadı bu ikinci ve bunda bu şekilde yaşıyorum normal mi.
Allah ım hepimize sağlikla nasip etsin inşallah ben de mens oldum yarin tekrar doktora gideceğimAllah insallah en kisa zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Ben bu ay asilama oldum ama aksam mens oldum. Olmayinca olmuyor. Olacaksa da her türlü Allah nasip ediyor.
kızlar az önce sonucu aldım 23 ocak aşılama yapılmıştı bugün 14.gün eğer aşılama günü sayılıyor ise, 19.69 çıktı beta-hcg değeri çok yüksek değil ama referans aralığından yüksek acildeki dr eşime hamile olduğumu söylemiş. kahverengi leke geliyor ama regl gibi değil kafam karıştı. yarın dr umla konuşacağım ne diyecek merak ediyorum
[/QU
çok sevindim arkadaşım mutlaka bize sondurumunu bildir lütfen umut ol bize![]()