Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar 27 ocakta ilk aşılama yaptırdım bugün 11. günüm sizce ne zaman kan testi yaptırmalıyım ? Çok heyecanlı ve stresli bir süreç inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder :) Birde çok fazla ağrım var sizce normal mi ?
Cnm bnce yaptirabilirsin insallah guzel haber verirsin

kızlar az önce sonucu aldım 23 ocak aşılama yapılmıştı bugün 14.gün eğer aşılama günü sayılıyor ise, 19.69 çıktı beta-hcg değeri çok yüksek değil ama referans aralığından yüksek acildeki dr eşime hamile olduğumu söylemiş. kahverengi leke geliyor ama regl gibi değil kafam karıştı. yarın dr umla konuşacağım ne diyecek merak ediyorum :KK64:
Masallah hayrli olsun yerlesme kanamasidir.. neler yasadin bu surecte belirtiler var miydi canm

Merhaba arkadaşlar
Ben ocak ayının 31 de aşılama oldum ve 2 gündür
Göğüslerim ve ara arada kasıklarıma arı giriyor halsizlik var arda ateş falanda oluyor bunlar normal mi. İlk aşılama da bu tür hiç bir şey olmadı bu ikinci ve bunda bu şekilde yaşıyorum normal mi.
Insallah bebisin seninledir tutmustur sonucu mutlaka yaz canm

kızlar az önce sonucu aldım 23 ocak aşılama yapılmıştı bugün 14.gün eğer aşılama günü sayılıyor ise, 19.69 çıktı beta-hcg değeri çok yüksek değil ama referans aralığından yüksek acildeki dr eşime hamile olduğumu söylemiş. kahverengi leke geliyor ama regl gibi değil kafam karıştı. yarın dr umla konuşacağım ne diyecek merak ediyorum :KK64:

Umarım hayırlı güzel haberler alırsın. Sonucu bizde bekliyoruz. Mutlu haberi bizle de paylaş.

Ne belirtiler yaşıyorsunuz? Benim aşılamanın 7.günü.Gögüs ağrısı dışında bir belirtim yok. Sizlerin nasıl?

kızlar doktor ile konuştum 2 gün sonra aynı saatlerde aynı yere tekrar kan testi yaptırmamı söyledi, yükseliş istediğimiz gibiyse net konuşabiliriz şuan pozitif görünüyor ama çok erken dedi.. umarım hayırlısıyla güzel sonuçlanır.. benden tavsiye, kafanıza çok takmayın gerçekten ve zamanını bekleyin. erkenden ölçüm yaparak kendinizi strese sokmayın. süreci anlatmam gerekirse, aşılamam ağrısız kanamasız geçti, 3.günden sonra şişkinlik, halsizlik ve kabızlık başladı. yani 3. günden sonra bırakın ilişkiye girebilmeyi yatarken ağrımdan sancımdan zor uyuyordum. yani ilk 3 günü değerlendirebildim diyebilirim.. yaklaşık 4 gün wcye çıkamadım gecenin bir yarısı eczaneden fitil almak zorunda kaldım dr a sordum süreçte yaşanan normal bir durum olduğunu iletti. 12.güne kadar sıkıntım devam etti. sonra açık kahve tükürük gibi akıntı geliyordu az miktarda da dedim regl oluyorum galiba tutmadı, orada negatif düşünmeye başlamıştım ama yine de umudum vardı, akıntı olsa azcık devam ediyor. kasık ağrım yok denecek kadar az şuanda.. 2 gün sonra tekrar yazacağım. inşallah hepimize umut ışığı olurum :dua: :KK36:

A
Herkese merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım koşturmacalardan. Benim tutmadı ikinci aşılamam da şuan hastanedeyim tüp bebek için dosyam açılcak öğleden sonra onunla da gün belirlenecek ve sonrasında rapor için evrak tamamlıcam. Aramızda aşılaması tutanlar olmuş sağlıkla kavuşurlar hepsi de inşallah biz olmayanlara da tez zaman da nasip olsun inşallah. Hepimize sabır, güç, kuvvet diliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
amin canım benimde 1 aşılamam tutmadı 2.aşılamayıda yaptırcam hiç umudum yok😒

Yasadiklarinizi bir siz bilirsiniz ama hepimiz ayni duygular icindeyiz emin olun. Negatif oldukca dusuncelerimiz negatiflesiyor, hic olmayacak gibi geliyor, daha umutsuz oluyoruz, hayatlarımız da etkileniyor ama yapacak birsey yok. Allah nasip ederse her turlu oluyor. Once elimizden geleni yapip sonra tevekkul edelim. Allah hepimize en kisa surede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Amin canım🤲🏻 Aynen öyle vallah tam bizi anlattın

Kızlar merhaba bugün aşılamamın 13. Günü henüz test yaptırmadım ve adet tarihime henüz 4 gün var. Sorum şu çok fazla adet ağrısına benzer bir ağrı yaşıyorum, benim gibi ağrı yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı ? Test yaptırmaktan korkuyorum olumsuz bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum.. Bana bu konuda bilgi verip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim 😍

Kızlar bende asılama olcam ıns buay femara kullandım salı gıdıcem 8.gunum bugunn sızler kacıncı gununude asılama oldunuz benım gec buyuyodu yumurtam pco gorunumum var

Back
X