2020 ocak ayı bebek cinsiyeti

Ocak 2020 bebek cinsiyeti

• Kız

OY: 14 31,8%
  • Erkek

OY: 30 68,2%

• Ankete Katılan
    44
Güzel eline sağlık bana da öğretsen çok iyi olur

Konu aç kısmına tıklayıp en altta anket ekle kısmı var ordan anket sorusunu yazıp 2 cevap ekliyorsun

Oldu aralık annelerine açtım bakalım aralıkta hangileri çoğunlukta olucak kız mı erkek mi bilgi için teşekkürler bende yakında bebeğimin cinsiyetini öğrenince ankete katılırım

Ocak sonu dogumum ama belli degil daha allah bilir ama gonlumden gecende kizerkek var zaten kiz yada erkek dogum yapacak anneler nasi belirtiler yasadiniz?

Ocak sonu dogumum ama belli degil daha allah bilir ama gonlumden gecende kizerkek var zaten kiz yada erkek dogum yapacak anneler nasi belirtiler yasadiniz?

Kızımda çok bulantı kusma , bulantılarım 5. Haftanın ortalarında başlamıştı.. tuzlu peynirden başka bir şey yiyemiyordum. Rüyalarımda kızımı görüyordum. Göğüslerim erkenden büyümüştü. Ve güzelleşmiştim ilk 3 ay

Anladim gogus buyumesi disinda digerlerini yasamasim ama kismet

Ayy çok heyecanlı yaa,bizde bugun kontrole gitcez öğrenebiliriz umarim .eşim erkek hissediyorum deyip erkek istegini het seferde dile geyiriyor ama hayırlisı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…