Benim aşırı bulantim var ve belimde agrım var doktor %90 erkek dedi son gittiğim de 13 haftamdayımOcak sonu dogumum ama belli degil daha allah bilir ama gonlumden gecende kizerkek var zaten kiz yada erkek dogum yapacak anneler nasi belirtiler yasadiniz?
Bende onlarda yok sanirim goguslerimin asiri buyumesi disinda bir hamilelik belirtimde yokBenim aşırı bulantim var ve belimde agrım var doktor %90 erkek dedi son gittiğim de 13 haftamdayım
Bacak arasında çıkıntı var erkek değil mi. Kaçıncı hafta bu. Doktor bişey demedi mjEki Görüntüle 2290735 tahminde bulunabilir misiniz cinsiyet nedir sizce
9+3 de nasil anladilar ya helal olsun gerceKtenMerhabalar, 9+3ten itibaren erkek denildi. 12+3te de kesin erkek.
[/QUOTE]9+3 de nasil anladilar ya helal olsun gerceKten
senin kacinci haftada belli oldu canimDoktor %90 kız dedi umarım değişmez
Hanımlar bişey sormak istiyorum 2 li tarama testini yaptıramadim doktor günü gecikmiş dedi 10 gün sonra tekrar gel tok ve tatlı yiyip gel dedi sizce ne yapacak ve bişey olur mu benim gibi geciktiren oldumu aslında doktorun dediği gün gittik ama ultrasonla bakınca gecikmiş dedi endiseliyim 10 gündür bugün doktora gideceğim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?