2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Kan testi yaptiracagim cikarsa bir daha 4 martta verecegim test gunum de yani insallah sonuclarimiz pozitif olur bi belirtide yok ama 😞
Belirti aramıyoruz,forumlarda hep belirti olmayanların sonuçları pozitif :D Ben kan testine cesaret edemeyebilirim yalandan bir idrar testi yapıyım nefsimi körelteyim diyorum :D

Bende cuma yapacagim insallah 🙏 enazindan sonucu azda olsa bilmek rahatlatir.
Kan testi mi ,idrar testi mi yaptıracaksınız?
Kan testi yaptiracagim cikarsa bir daha 4 martta verecegim test gunum de yani insallah sonuclarimiz pozitif olur bi belirtide yok ama 😞
Aynen bende 7. Veya 8. Gün yani cuma yada ctesi kan vereceğim. Test günüm 4 martta bakarız tekrar duruma göre

Aynen bende 7. Veya 8. Gün yani cuma yada ctesi kan vereceğim. Test günüm 4 martta bakarız tekrar duruma göre
Üçüncü deneme olduğu için sanırım ben bu sefer çok korkuyorum test yapmaktan sizden aldığım güçle yaptırırım inşallah şu an kendime şaşıyorum.Tabi tipik ikizler olduğum için 5 dakika sonra da gidip test alabilirim :)

Üçüncü deneme olduğu için sanırım ben bu sefer çok korkuyorum test yapmaktan sizden aldığım güçle yaptırırım inşallah şu an kendime şaşıyorum.Tabi tipik ikizler olduğum için 5 dakika sonra da gidip test alabilirim :)
Bende çok korkuyorum ama yaptırmak iyi oluyor en azından varsa az da olsa çıkar

Güzel düşünmüşsün canım. Bende cuma gideceğim sanırım. Belirti var mı belirti :))
Belirti yok gibi yani dinleyince var ama dinlememeye çalışıyorum.Bu arada eşim dayanamamış test almış onu yaptım negatif çıktı ama çok erken tabi çıkmasını beklemiyordum zaten😅😅

Günaydın arkadaşlar,5. günümüze uyandık bugün.Nasıl geçiyor?Ben asla uyuyamıyorum neden böyle oldu acaba?Bir de karamsarlık çöktü umarım toparlarım🙁
Günaydınnnn 5. Günden :) hepimiz hamileyizdir inşallah :)) canım karamsarlığı at kafandan nolur bi faydası yok. Şu an zaten tutunduysa tutunmuştur artık. Sabırla testimizi bekliycez. Tabi erken test yapmak serbest :)

İnşallah öyledir 😬 Benim inişlerim çıkışlarım oluyor engel olamıyorum. Ama siz en iyisini yapıyorsunuz😌 Peki bugün test yapacaklar var mı? Ben dün yaparım diyordum ama şimdi vazgeçtim 8. gün totemi yaptım.O güne dek testi kafamdan çıkariyorım yani umarım çıkarırım😂

İnşallah öyledir 😬 Benim inişlerim çıkışlarım oluyor engel olamıyorum. Ama siz en iyisini yapıyorsunuz😌 Peki bugün test yapacaklar var mı? Ben dün yaparım diyordum ama şimdi vazgeçtim 8. gün totemi yaptım.O güne dek testi kafamdan çıkariyorım yani umarım çıkarırım😂
Ben bu sabah zor tuttum kendimi. Evde de sadece normal test kalmış. Erken test yoktu. Tuttum kendimi yapmadım :) durup dururken tek çizgi görüp moral bozmaya gerek yok dedim :) daha erken. Bu arada bende aşırı uyuyorum sebebini bilmiyorum

Ben bu sabah zor tuttum kendimi. Evde de sadece normal test kalmış. Erken test yoktu. Tuttum kendimi yapmadım :) durup dururken tek çizgi görüp moral bozmaya gerek yok dedim :) daha erken. Bu arada bende aşırı uyuyorum sebebini bilmiyorum
Evde test varken yapmamak büyük başarı harikasın bence de yapma.Dün benimki de kalitesiz testlerdendi o an umursamadım da biliyordum çıkmayacağını ama gece yatınca bir garip oldum😑

Back
X