17 temmuz transfer tarihi olanlar var mıdır ?

3lü test siparişi verdim predictor early, cumartesi sabahtan test gününe kadar birer tane yapıcam sanırım😂

Aynen ya hiçte kendimi hazırlamadım o fikre ben bebiş benimle sanıyorum 😂
Ben de ne düşüneceğimi bilemiyorum hiç daha 5. Günüm, bişey hissetmiyorum hissediyorum gibi de oluyor bazen ama heveslenemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için

Ben de ne düşüneceğimi bilemiyorum hiç daha 5. Günüm, bişey hissetmiyorum hissediyorum gibi de oluyor bazen ama heveslenemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için
Benim bugün bi belirtim yok dün biraz regl ağrısı gibi bi ağrı geldi akşam üzeri çok az lekelenmem oldu. Ama lekelenme yaşayıp negatif olanda çok. Hepimiz belirsizce bekliyoruz. Allah’a bıraktım artık namaz kılıyorum, kuran açıyorum sürekli dinliyorum.. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲🥰

Benim bugün bi belirtim yok dün biraz regl ağrısı gibi bi ağrı geldi akşam üzeri çok az lekelenmem oldu. Ama lekelenme yaşayıp negatif olanda çok. Hepimiz belirsizce bekliyoruz. Allah’a bıraktım artık namaz kılıyorum, kuran açıyorum sürekli dinliyorum.. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲🥰
Amin canım amin🙏❤️🌟

O hayal kırıklığına alıştırmak için evde idrar testleri iyi oluyor sanki kanda direk bam diye çıkınca çok kötü hissetmiştim 🥺

Banada ayın 17 sinde 5.gun 2 adet embriyo transfer edildi normalde 12.gun kan vermem söylendi yarın hastanede isim var gitmsken test te yaptirmayi dusunuyorm inşallah güzel bir sonuçla karşılaştım

Kızlar nasılsınız ? Ben bugün aşırı böyle gergin gibiyim regl öncesi sinir olur ya insanda resmen onu yaşıyorum takvimime göre de tam günleri
Benimde adet sancısı gibi sancım oluyor ara ara orta şiddette onun disinda progestandan dolayı baş dönmesi oluyor günde 3 kere o beni haksiz ediyor benim ilk gebeligimde yine adet olcakmisim gibi tüm belirtilerim olmuştu ama ne lekelenme ne adet olmamıştım şimdi 3.5 yaşında kızım var ikinciyi dusundgmz için tekrar bu yola koyulduk hayırla sonuçlanır insallah

Benimde adet sancısı gibi sancım oluyor ara ara orta şiddette onun disinda progestandan dolayı baş dönmesi oluyor günde 3 kere o beni haksiz ediyor benim ilk gebeligimde yine adet olcakmisim gibi tüm belirtilerim olmuştu ama ne lekelenme ne adet olmamıştım şimdi 3.5 yaşında kızım var ikinciyi dusundgmz için tekrar bu yola koyulduk hayırla sonuçlanır insallah
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 💐🥰 Bide bu işin ikinci çocuk boyutu var dimi 😁

3lü test siparişi verdim predictor early, cumartesi sabahtan test gününe kadar birer tane yapıcam sanırım😂
Bende çok düşündüm de eşim izin vermiyor ya içim içimi yiyor 😀 testte kendimi hazırlamak mı iyidir kan testiyle yüzleşmek mi bilmiyorum ilk baştan dedim aslında kesinlikle yapmicam önden test diye ama şimdi aklım karışmaya başlıyor napsam diye 🙈

Back
X