Ben de korkuyorum ya olumsuz görmekten herşeyin başa dönmesinden7. günündeyim sabırla 28 inde kan vermeyi bekliyorum inşş
Bide korkuyorum sanırım kan verip beklemek bile beni geriyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de korkuyorum ya olumsuz görmekten herşeyin başa dönmesinden7. günündeyim sabırla 28 inde kan vermeyi bekliyorum inşş
Bide korkuyorum sanırım kan verip beklemek bile beni geriyor
Amin inşallah teşekkür ederimVar var maşallah güzel değerler çıksın tahlilde de inşallah![]()
Aynen ya hiçte kendimi hazırlamadım o fikre ben bebiş benimle sanıyorumBen de korkuyorum ya olumsuz görmekten herşeyin başa dönmesinden![]()
Ben de ne düşüneceğimi bilemiyorum hiç daha 5. Günüm, bişey hissetmiyorum hissediyorum gibi de oluyor bazen ama heveslenemiyorum hayal kırıklığına uğramamak içinAynen ya hiçte kendimi hazırlamadım o fikre ben bebiş benimle sanıyorum![]()
Benim bugün bi belirtim yok dün biraz regl ağrısı gibi bi ağrı geldi akşam üzeri çok az lekelenmem oldu. Ama lekelenme yaşayıp negatif olanda çok. Hepimiz belirsizce bekliyoruz. Allah’a bıraktım artık namaz kılıyorum, kuran açıyorum sürekli dinliyorum.. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahBen de ne düşüneceğimi bilemiyorum hiç daha 5. Günüm, bişey hissetmiyorum hissediyorum gibi de oluyor bazen ama heveslenemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için
Amin canım aminBenim bugün bi belirtim yok dün biraz regl ağrısı gibi bi ağrı geldi akşam üzeri çok az lekelenmem oldu. Ama lekelenme yaşayıp negatif olanda çok. Hepimiz belirsizce bekliyoruz. Allah’a bıraktım artık namaz kılıyorum, kuran açıyorum sürekli dinliyorum.. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah![]()
Valla bende , bebiş benimle diye konuşuyorum sürekliAynen ya hiçte kendimi hazırlamadım o fikre ben bebiş benimle sanıyorum![]()
O hayal kırıklığına alıştırmak için evde idrar testleri iyi oluyor sanki kanda direk bam diye çıkınca çok kötü hissetmiştimBen de ne düşüneceğimi bilemiyorum hiç daha 5. Günüm, bişey hissetmiyorum hissediyorum gibi de oluyor bazen ama heveslenemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için
Bnmde 8.gün böyle çıkmıştı canım inşallah sen de pozitif haberini alırsınBenimde 16 temmuz transfer tarihim dün 8.ci gün test yaptım böyle çıktı prodoctor marka sizce var mıdır
Eki Görüntüle 3621604
Bence var Allah gonlunuzden geçeni hakkinizda hayirli eylesinBenimde 16 temmuz transfer tarihim dün 8.ci gün test yaptım böyle çıktı prodoctor marka sizce var mıdır
Eki Görüntüle 3621604
Benimde adet sancısı gibi sancım oluyor ara ara orta şiddette onun disinda progestandan dolayı baş dönmesi oluyor günde 3 kere o beni haksiz ediyor benim ilk gebeligimde yine adet olcakmisim gibi tüm belirtilerim olmuştu ama ne lekelenme ne adet olmamıştım şimdi 3.5 yaşında kızım var ikinciyi dusundgmz için tekrar bu yola koyulduk hayırla sonuçlanır insallahKızlar nasılsınız ? Ben bugün aşırı böyle gergin gibiyim regl öncesi sinir olur ya insanda resmen onu yaşıyorum takvimime göre de tam günleri
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBenimde adet sancısı gibi sancım oluyor ara ara orta şiddette onun disinda progestandan dolayı baş dönmesi oluyor günde 3 kere o beni haksiz ediyor benim ilk gebeligimde yine adet olcakmisim gibi tüm belirtilerim olmuştu ama ne lekelenme ne adet olmamıştım şimdi 3.5 yaşında kızım var ikinciyi dusundgmz için tekrar bu yola koyulduk hayırla sonuçlanır insallah
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar gelsiiiiinBanada ayın 17 sinde 5.gun 2 adet embriyo transfer edildi normalde 12.gun kan vermem söylendi yarın hastanede isim var gitmsken test te yaptirmayi dusunuyorm inşallah güzel bir sonuçla karşılaştım
İnşallah canım benimde 29u ya Allah hepimizin gönlüne göre versinMerhabalar, ben de 16 temmuzda tek 3. embriyosu transferi oldum. İlk denememdi tek embriyo oluşmuştu. 28'i test günüm. İnşallah hepimiz güzel haberler alır paylaşırız
Bende çok düşündüm de eşim izin vermiyor ya içim içimi yiyor3lü test siparişi verdim predictor early, cumartesi sabahtan test gününe kadar birer tane yapıcam sanırım![]()