2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Babacığın için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. İnan ki üzülmedim çünkü kendimi alıştırmıştım 20 çıkınca. Ama doktorum beni ümitlendirmeye devam etti iyi ki böyle oldu negatif olsaydı anlamayacaktım. Şimdi resmen gözüm açıldı diyebilirim. Yoksa aynı yere gitmeye devam edip yine aynı şeyleri yaşayacaktım. Her şerde bir hayır var. Bazen bizim de heyecandan gözümüz kör olabiliyor maalesef. Hepimiz güzel sonuç alıcaz ben çok inanıyorum. Hepimiz için dua ediyorum 💕💕
AMIN canim..bende doktorumu degistirmeyi dusundum..anneme danistim en son..dediki bana..eski doktoruna devam et bakalim dedi..cunki doktorun seni en iyi biliyo dedi..sureci takip etmis dedi..bakalim cuma gunune randevu aldim ...kismet ..bende cok dua ediyorumm...insallahh kzuum benim..💕💕💕

AMIN canim..bende doktorumu degistirmeyi dusundum..anneme danistim en son..dediki bana..eski doktoruna devam et bakalim dedi..cunki doktorun seni en iyi biliyo dedi..sureci takip etmis dedi..bakalim cuma gunune randevu aldim ...kismet ..bende cok dua ediyorumm...insallahh kzuum benim..💕💕💕
Birden fazla negatife rağmen yeterli araştırma yapılmıyorsa içinize sinmiyorsa başka bir doktorun da fikrini almakta yarar görüyorum şuan 😏

Ya aslinda canim bende o kismindayim..1 yumurtada yeter tabiki..sordum ya dondurulmus acaba dahami iyi..problem ne ..bunun arastirilmasi lazim daha cok..koru korune denemek istemiyorum..rahimdemi problem embriyodami..sıkinti ne ..doktordan bunu isticem..bende baskent hastanesinde..tedavi oldum..ve proftu..doktorum..
rahim filmi çekilmişmiydi cnm problem gerçekten ne bulmaları lazım aslında benim bu son denemede herşey yapıldı yine olmadı nasıl oluyor anlamıyorum

Birden fazla negatife rağmen yeterli araştırma yapılmıyorsa içinize sinmiyorsa başka bir doktorun da fikrini almakta yarar görüyorum şuan 😏
Benim ilk denememdi..doktorumun konusmasina gore degerlendiricem durumu canim..suan diger arkadaslarin doktorlarinin yorumlarini da okudum ozellikle pinkclouds pinkclouds un doktoru oneriler sunmus ..bakalim benim doktorum ne diyecek..

rahim filmi çekilmişmiydi cnm problem gerçekten ne bulmaları lazım aslında benim bu son denemede herşey yapıldı yine olmadı nasıl oluyor anlamıyorum
Cekilmisti kuzum hemde anestezi almadan cektirdim..inanilmaz aci cektim..hic bir sorun yoktu..sulu ultrasonda yapildi..yine sorun yoktu

Cekilmisti kuzum hemde anestezi almadan cektirdim..inanilmaz aci cektim..hic bir sorun yoktu..sulu ultrasonda yapildi..yine sorun yoktu
ah bende anestesiz yaptırma hatasında bulunmuştum çok kötü gerçekten histereskopi yapıolar birde rahim içinde engelleyen sorun için

Kızlar benim değerim düşüşe geçti. Kimyasal gebelik. Yarın doktorumla görüşeceğim henüz görüşmedik hemşireye bilgi verdim.

Ya kirilmasin ...aslinda..neler yapilabilir bu surecte onh arastiralim daha cok..umudunuzu kaybetmeyin lutfen..bilincli bir sekilde..bazen doktor ihmalkarligi oldugunuda dusunuyorum ben..

Bizde doktor ihmalkarligi dedik yeni bir merkezde tedaviye başlayacağız nasipse nisan da... ama içimdeki korkuyu atamıyorum..
Bide negatif alan arkadaşları görünce çok daha korkuyorum...RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Bende 3. Tedaviye girecegim ve ikinizden de aşırı umutluydum çok üzgünüm...
Şuan kendim için de umudum kırıldı.. iki yakın arkadaşım da böyle olunca... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... zor bir sınav sonumuz güzel olur inşallah...
Başlamadan umudunu kırma sakın canım güzel düşün sonu da güzel olsun dualarımız seninle kuzu💙🙏🏻

Slm kizlar aktardan esime testere disli aslan prncesi aldirdim..simdi kaynatiyotum her gun 1 bardak icmek gerekiyormus 1 ay boyunca..sizde baslayin tavsiye ederim..bana bi atkadasim solemisti..1 yumurtayla ilk denemede hamile kalmisyi ve doktor ne yapiyosan aynisini yap demis ona..o bunu bana israrla icmemi solemisti icmemmistim..bugun basliyorum artik.bu sefer bunlarida denicem..

Hiç zannetmiyorum artık katlanmaması daha hayırlı olacak 😏
Haklısın sağlıksız gelişmesindense bu daha hayırlı
Allah sabir versin ...belki katlanir..caninizi sikmayin
Yok canım artık katlanmaz katlanması da sağlıklı olmaz rninde sonunda dülecek çünkü öyle de olsa
Canım çok üzüldüm, moralini bozma inşallah güzel sonuçlar alacağız hep birlikte.
İnşallah canım daha iyiyim bugün ama doktorum bilgilendirmek için hala geri dönül yapmadı hemşireyle muhattap olmaktan sıkıldım artık o canımı sıkıyor

Haklısın sağlıksız gelişmesindense bu daha hayırlı

Yok canım artık katlanmaz katlanması da sağlıklı olmaz rninde sonunda dülecek çünkü öyle de olsa

İnşallah canım daha iyiyim bugün ama doktorum bilgilendirmek için hala geri dönül yapmadı hemşireyle muhattap olmaktan sıkıldım artık o canımı sıkıyor
Doktorunla yüz yüze mutlaka görüşmelisin.Ben doktorla görüşmeye çok ümitsiz bir şekilde sadece gitmiş olmak için gitmiştim ama çıktığımızda yeni bir kapı açılmış oldu bizim için.

Doktorunla yüz yüze mutlaka görüşmelisin.Ben doktorla görüşmeye çok ümitsiz bir şekilde sadece gitmiş olmak için gitmiştim ama çıktığımızda yeni bir kapı açılmış oldu bizim için.
Aynen yüzyüze ve eşimle birlikte mutlaka görüşmek istiyorum ama daha kendisiyle telefonla bile görüşemedim 😏

Back
X