Aşılama 2020 şubatta aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne güzel hayırlı olsun.birazdan hastaneye gideceğim doktor gel teste dedi. Bana çok saçma geliyor,apaaçık belli değerden,niye boşa umut veriyor ki? Kan testi bu yalan söylemez
Düşük yaptım ben kuzum 6. Hafta da malesef şimdi aşılama oldum tekrar bekliyorum 5. Günüm. Moralini bozmak istemem ama geçen ay 13. Günde 3.81 di kan değerim Yükselmedi malesef yükselmiyor ama umarım geç döllenme falan olmştr

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Zar zor kavuşup kaybetmek de çok zor bir durum. Bende sana katılıyorum gebe değilim. Ama kan verdim şimdi bekliyorum hastanede. Eczaneden de test aldım yaptım burda,tek çizgi çıktı. Kanı da doktor istedi diye mecburen verdim. Ben tüp bebek yapacağım artık. Doktorumla hastanenin tüp bebek bölümüne gidip görüşeceğiz sonuçtan sonra. Ben aşılamayı da sayarsak 11. Gün negatifi görünce progrstan hap ve fitili bıraktığımı söyledim doktora. Yanlış yapmışsın dedi. Sonuçta adet geciktiriyor ve gebelik kesin yok. Niye kullanayım ki boşu boşuna

Bana hiç vermediler progestan pkolulara verilmiyor diye duydum o yüzden sanırım

Kızlar Merhaba yeni üyeyim.
18 haziran 2 kez aşılama oldum. Ilk asilamada hic belirtim yoktu tutmadi. Ama ikincisinde ilk 3 gün kasik agrisi cektim sonra gaz sorunu bitmek bilmedi hala devam ediyor 25 haziranda clear blue testiyle test yaptim pozitif cikti testi bugün tekrarlardım bu seferde negatif cikti moralim o kadar bozuldu ki yarin adet günüm sadece gaz sorunum var ve bel agrisi Temmuz 1 kan vercem.Sizce tutmusmudur ve ilk pozitif cikip sonra neden negatif cikti umut etmelimiyim beklemek sabretmek cok zor

Bana hiç vermediler progestan pkolulara verilmiyor diye duydum o yüzden sanırım
Bilmiyorum canım pkolulara verilip verilmediğini. Gebelik oluşursa düşük olmasın,çocuğun tutunmasını kolaylaştırsın diye veriliyor ve adeti geciktiriyor.

Canım çok erken yapmışsın ilk 10 gün zaten herkesin pozitif çıkıyor testleri 12 günden sonra negatifse bir daha pozitif olmuuor

Ben hamile kalamadım maalesef tup bebek icin ugrasıyordumkı tupu un biri sısık ve ı ı sıvı doluymus bu ay ameliyat olucam sorun buyumus meger doktor tup bebege bile kuzum girmedi kendim kalacakmısım ınsallah, senin tutmus sanırım hadi hayırlısı ı nsallah

merhabalar bende aşılama tedavisine başladım iğne vuruyorum 6 düşüğüm var pazartesi yumurtalara bakılacak hayırlısı olur inşallah herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…