Aşılama 2020 şubatta aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Akıntım yok öyle çok. Ve progestan vermedi doktor bana sadece follik asit içiyorum
Valla bakalım cnm benımde goguslerım dokununca normal kndı kendıne hafıf arada agrıyo tutmadı dıyr dusunuyorum

Valla bakalım cnm benımde goguslerım dokununca normal kndı kendıne hafıf arada agrıyo tutmadı dıyr dusunuyorum
Sağ kasığımda sürekli rahatsız edici bir gerginlik ve bıcak saplanması oluyor. Dün gece mide yanması çok yaşadım neden bilmiyorum bulantıda oldu gece. Akıntı başladı sarımsı beyazımsı çok değil ama göğüs uçlarım hala ucuna değince acıyor sende durumlar ne ?

Benim dün akşam akıntıyla beraber pembe kanama geldi bugünde kırmızıya döner büyük ihtimal kasık ağrısı var ve dün gece bel ağrısı ve göğüs ağrısından uyuyamadım nedense hayırlısı bu tutmadı ikinciyide düşünmüyorum şimdilik

Merhabalar, ben de 13.gündeyim bu gün. Kan testi negatif. Doktor 16.gunu bekle dedi. Kasik ağrısı, akıntı var. Günü beklemedeyim bakalım

Merhabalar, ben de 13.gündeyim bu gün. Kan testi negatif. Doktor 16.gunu bekle dedi. Kasik ağrısı, akıntı var. Günü beklemedeyim bakalım
Benimde 12 gün aşılamanın ama 14. Günü beklemeden test yaptırmayacağım. Akıntım var ama çok çok az adet olacak gibi ara ara ağrı giriyor. Sağ kasığım taş gibi ve ince sızılar var hayırlısı

Ağrı akıntı şişkinlik hassasiyet şikayetlerim var devam ediyor. Reglime 4 gün var. Bekliyorum yine de :)

29122759-0F68-4ED6-B486-C0AE069C2B6C.webp
13. Günüm idrar testim böyle oldu kuruyunca kan verdm bekliyorum dua edin

Merhba arkadaşlar. İnşallah hayırlı haberler almışsınızdır.ben ayın 21 inde aşılama oldum. Bugün 9.günüm, aşılama gününü de sayarsak. Çok ciddi belirtileriö yok. Biraz yorgunluk, uyku hali, çok iştah, arada belime ara ara ağrı giriyor ama nadir. En çok karnımda bir gerginlik ve şişlik hissediyorum. Heyacanla bekliyorum.. Aranıza yeni katıldım.

Ben de önümüzdeki günler 2. Asilama mi olacağım kızlar o 15 günü beklemek şimdiden zor geliyor.. 😊
Bende de pko var. Yarın da kontrolüm var. Cuma doktor baktığında 2 tanesi 14mm. 2 tanesi 10mm çıktı. 4 tanesini birden büyürse asilama yapilmiyr.
Sağlikli olsunda..

Aşılaması tutanlar hangi belirtileri taşıdı, yazabilir mi acaba? Bu süreçte beklemek çok zor. İnsan bir medet umuyor yazılanlardan

Merhaba kızlar bende 27 Şubat'ta 3 aşılamamı oldum diğer 2 aşılama hiç ağrı olmamıştı ama bu asilamamdan sonra aşılama gününden beri sol kasığımda ağrı var umutlanma istiyorum ama korkuyorum. Benim gibi olan var mıydı. Yardımcı olabilir misiniz

Bizde 21 şubatta yaptırdık, hafta sonu test yaptırıcam 3. Aşılamamız bu. Dua edin kimin duası tutacağı belli olmaz, Allahım her isteyene nasip etsin inşallah 🙏

Merhaba,
İlk aşılamamı 5 şubatta yaptırdım ama ne yazıkki tutmadı. Şimdi yine aşılama olacağım yarın ilaç kullanmaya başlıyorum martın ilk haftası aşılamam gerçekleşir büyük ihtimalle Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız

inşallah Allah dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Selam gecen ay aynı tarıhte asılama yaptırıp aynı tarıhte adet olmustuk bu ay adet duzensızlıgın varmı senınde benım duzenı bozuldu gıden gelen yok

Meraba hamile kalabildiniz mi acaba. Bende aşılama günüyle beraber 11. Gün kan testi yaptım. 0.307 çıktı. Bidaha test yapmadım. Adetim 1 gün gecikti. Doktoru aradım bidaha yap dedi. Biliyorum yok,çünkü değer çok düşük,yükselecek gibi değil. Boşa umut. Sizin değeriniz kaç çıkmıştı 13. Gün

Meraba hamile kalabildiniz mi acaba. Bende aşılama günüyle beraber 11. Gün kan testi yaptım. 0.307 çıktı. Bidaha test yapmadım. Adetim 1 gün gecikti. Doktoru aradım bidaha yap dedi. Biliyorum yok,çünkü değer çok düşük,yükselecek gibi değil. Boşa umut. Sizin değeriniz kaç çıkmıştı 13. Gün
Ben hamile kaldığımda tam 13. Gün yaptırmıştım kan testi 37 idi

Ben hamile kaldığımda tam 13. Gün yaptırmıştım kan testi 37 idi
Ne güzel hayırlı olsun.birazdan hastaneye gideceğim doktor gel teste dedi. Bana çok saçma geliyor,apaaçık belli değerden,niye boşa umut veriyor ki? Kan testi bu yalan söylemez

Back
X