- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Valla bakalım cnm benımde goguslerım dokununca normal kndı kendıne hafıf arada agrıyo tutmadı dıyr dusunuyorumAkıntım yok öyle çok. Ve progestan vermedi doktor bana sadece follik asit içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bakalım cnm benımde goguslerım dokununca normal kndı kendıne hafıf arada agrıyo tutmadı dıyr dusunuyorumAkıntım yok öyle çok. Ve progestan vermedi doktor bana sadece follik asit içiyorum
Sağ kasığımda sürekli rahatsız edici bir gerginlik ve bıcak saplanması oluyor. Dün gece mide yanması çok yaşadım neden bilmiyorum bulantıda oldu gece. Akıntı başladı sarımsı beyazımsı çok değil ama göğüs uçlarım hala ucuna değince acıyor sende durumlar ne ?Valla bakalım cnm benımde goguslerım dokununca normal kndı kendıne hafıf arada agrıyo tutmadı dıyr dusunuyorum
Benimde 12 gün aşılamanın ama 14. Günü beklemeden test yaptırmayacağım. Akıntım var ama çok çok az adet olacak gibi ara ara ağrı giriyor. Sağ kasığım taş gibi ve ince sızılar var hayırlısıMerhabalar, ben de 13.gündeyim bu gün. Kan testi negatif. Doktor 16.gunu bekle dedi. Kasik ağrısı, akıntı var. Günü beklemedeyim bakalım
Sonucun ne oldu ?Eki Görüntüle 2597012 13. Günüm idrar testim böyle oldu kuruyunca kan verdm bekliyorum dua edin
Aşilama
benim gbibekleyen varmi
Merhaba,
İlk aşılamamı 5 şubatta yaptırdım ama ne yazıkki tutmadı. Şimdi yine aşılama olacağım yarın ilaç kullanmaya başlıyorum martın ilk haftası aşılamam gerçekleşir büyük ihtimalle Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız
Selam gecen ay aynı tarıhte asılama yaptırıp aynı tarıhte adet olmustuk bu ay adet duzensızlıgın varmı senınde benım duzenı bozuldu gıden gelen yokinşallah Allah dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Meraba hamile kalabildiniz mi acaba. Bende aşılama günüyle beraber 11. Gün kan testi yaptım. 0.307 çıktı. Bidaha test yapmadım. Adetim 1 gün gecikti. Doktoru aradım bidaha yap dedi. Biliyorum yok,çünkü değer çok düşük,yükselecek gibi değil. Boşa umut. Sizin değeriniz kaç çıkmıştı 13. GünMerhabalar, ben de 13.gündeyim bu gün. Kan testi negatif. Doktor 16.gunu bekle dedi. Kasik ağrısı, akıntı var. Günü beklemedeyim bakalım
Ben hamile kaldığımda tam 13. Gün yaptırmıştım kan testi 37 idiMeraba hamile kalabildiniz mi acaba. Bende aşılama günüyle beraber 11. Gün kan testi yaptım. 0.307 çıktı. Bidaha test yapmadım. Adetim 1 gün gecikti. Doktoru aradım bidaha yap dedi. Biliyorum yok,çünkü değer çok düşük,yükselecek gibi değil. Boşa umut. Sizin değeriniz kaç çıkmıştı 13. Gün
Ne güzel hayırlı olsun.birazdan hastaneye gideceğim doktor gel teste dedi. Bana çok saçma geliyor,apaaçık belli değerden,niye boşa umut veriyor ki? Kan testi bu yalan söylemezBen hamile kaldığımda tam 13. Gün yaptırmıştım kan testi 37 idi