- 13 Ekim 2019
- 62
- 32
- 3
- 28
- Konu Sahibi Mavisu4216
-
Hayırlısı olsun, herşey nasipKızlar ben hamile değilmişimadetime 3 gün kala hcg değerim 15di 3 gün sonra yani bugün Baktırdım 14 çıktı bu diş gecelik yada kist belirtisi midir? Bilginiz var mı
Benim de 1 temmuz ama haziran da doğar :)))kızlar benim sat 3 ekimdi 3-4 gün önce hamile kaldığımı öğrendim çok şükür ama doğum haziran demişlerdi kafam karıştı temmuz mu haziran mı
Yakaladim seni :)Topik hayirli olsun
Ben 2017 temmuz annelerindenim, saglikla kavuşun inşallah
Gorunce kizimdaki zamanlar aklima geldi :))Yakaladim seni :)
Benmde 2 ekim3 ekim son adet tarihim 3 kasimda beklenendi
benim de 2 ekim 1 kasımı bekliyorum idrar testi yapmadım erken mi sizce kan mı versemBenim 2 ekim
7. ginde kanda ogrendim yap cikar bnmde test tarihim 1 kasmdi o zmnda kan vercwm deger yukselmis mi ona bklckSat 2 ekimdi bat 1 kasımm idara testi yapmadım gününden önce birgün önce çıkarmı idrar da yoksa kan mı versem siz kaç gün kla nasıl öğrendiniz
Oldumu şimdi canımCanım senin tahmini doğum tarihinin daha erken olması gerekmiyor mu
Bence bekle derim canım ben erken yapmıştim çıkmamıştı adet gecikmemin 3. Gününde yaptim çıktı. Hem kendini uzmemiş sun hem pozitif ihtimal daha yüksek. Tabi benim fikrimSat 2 ekimdi bat 1 kasımm idara testi yapmadım gününden önce birgün önce çıkarmı idrar da yoksa kan mı versem siz kaç gün kla nasıl öğrendiniz
Benim de yarın kontrol var ilk defa gideceğim bakalım ne durumda çok merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun tamamına ereriz inşallahMerhaba bugün 5 gün gecikince test yaptım. 2. Cizgi baya koyu cikti. 2 hafta sonra kese tamamen gozuksun kalp atislarini duyabilelim diye doktora gitmeyi dusunuyorum. Umarım bir sikinti yasamadan tamamina erdirebilirim
Benim de yarın kontrol var ilk defa gideceğim bakalım ne durumda çok merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun tamamına ereriz inşallah
benimde aynı gün :))Canlarım herkes en son bat tarihini yazabilirmi...
Benimki 26 eylül du
Nasıl geçiyor gebelik testler nasıl ultrasonla gittinmibenimde aynı gün :))
Bana uzun geldi canım 29 unda öğrendim ben geçen cuma gitmiştim salı günü gel dedi bana, hem o arada bütün testlerimide yaptırdım yarın gidip görücem kısmetse bebişimiMerhaba kızlar ben de 24 ekimde hamile olduğumu öğrendim. 31 ekimde doktora gittim kese var 3 hafta sonra gel dedi başka bir yerde de sormuştum size göre de uzun bir süre mi yoksa başka bir doktora gitmeli miyim?
5 hafta bitti benim, gittm bugün kese var bebek henüz gelmemiş dedi, 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Aminnn. Sizinkisi kac haftalık?
Anladım canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben de duruma göre bakarım artıkBana uzun geldi canım 29 unda öğrendim ben geçen cuma gitmiştim salı günü gel dedi bana, hem o arada bütün testlerimide yaptırdım yarın gidip görücem kısmetse bebişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?