2020 temmuz anneleri

Sat 2 ekimdi bat 1 kasımm idara testi yapmadım gününden önce birgün önce çıkarmı idrar da yoksa kan mı versem siz kaç gün kla nasıl öğrendiniz

Sat 2 ekimdi bat 1 kasımm idara testi yapmadım gününden önce birgün önce çıkarmı idrar da yoksa kan mı versem siz kaç gün kla nasıl öğrendiniz
Bence bekle derim canım ben erken yapmıştim çıkmamıştı adet gecikmemin 3. Gününde yaptim çıktı. Hem kendini uzmemiş sun hem pozitif ihtimal daha yüksek. Tabi benim fikrim

Merhaba bugün 5 gün gecikince test yaptım. 2. Cizgi baya koyu cikti. 2 hafta sonra kese tamamen gozuksun kalp atislarini duyabilelim diye doktora gitmeyi dusunuyorum. Umarım bir sikinti yasamadan tamamina erdirebilirim
Benim de yarın kontrol var ilk defa gideceğim bakalım ne durumda çok merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun tamamına ereriz inşallah

Merhaba kızlar ben de 24 ekimde hamile olduğumu öğrendim. 31 ekimde doktora gittim kese var 3 hafta sonra gel dedi başka bir yerde de sormuştum size göre de uzun bir süre mi yoksa başka bir doktora gitmeli miyim?

Merhaba kızlar ben de 24 ekimde hamile olduğumu öğrendim. 31 ekimde doktora gittim kese var 3 hafta sonra gel dedi başka bir yerde de sormuştum size göre de uzun bir süre mi yoksa başka bir doktora gitmeli miyim?
Bana uzun geldi canım 29 unda öğrendim ben geçen cuma gitmiştim salı günü gel dedi bana, hem o arada bütün testlerimide yaptırdım yarın gidip görücem kısmetse bebişimi

Bana uzun geldi canım 29 unda öğrendim ben geçen cuma gitmiştim salı günü gel dedi bana, hem o arada bütün testlerimide yaptırdım yarın gidip görücem kısmetse bebişimi
Anladım canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben de duruma göre bakarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…