2020 tüp bebek fiyatları

Slm ben 43 yaşındayım . 5. Deneme ankaradayım 2 yıldır uğraşıyorum. Ankara tüp bebek merkezi cem akarsuda yaptırdım çok memnun kaldım ama tutmadı fiyat 8500 idi şuan murat sönmezer genart da yapıyor işlemleri doktor 9000 +ilaçlar biz dondurarak gittik 3500 de o var doktora güvendim 3 gün sonra test yapıcam. Ankara piyasası fiyatları böyle. Ankara da tolga ecemiş, hakan yusuf turan, ve başkent hastanesi hulisi zeyneli iyi diyorlar eğer ankaraya gelmek istersen burdan ulaş telimi vereyim konuşuruz ayrıntılı yada sen verebilirsin. Geçmiş olsun inş herşey istediğin gibi olsun sağlıkla kucağına al bebeğini.
Ne yazik ki gitmiyor esim😔 Benim cocugum var sen de onu kabul et, Allah sana kismet etmiyorsa zorlama diyor. 40 yasinda oldugum icin hamile kalmam zor. Doktor bir sorunun yok dedi ama yasim cok. Hamile kalmami kolaylastiracak birseyler var midir acaba?

Ne yazik ki gitmiyor esim😔 Benim cocugum var sen de onu kabul et, Allah sana kismet etmiyorsa zorlama diyor. 40 yasinda oldugum icin hamile kalmam zor. Doktor bir sorunun yok dedi ama yasim cok. Hamile kalmami kolaylastiracak birseyler var midir acaba?
Canını sıkma herşey nasip bizler uğraşıyoruz işde olmayınca olmuyor. Bence internetten ucuz ovulasyon testleri var onlardan al hatta yumurta arttırıcı klomen var bide onu kulla bence sonra şansa bırak

2ci tup bebek icin soyleyebilirim belki birileri faydalanmak ister. 4500 pesin +400 tl suan muayne ucreti verdik. 150 ye yakin kan parasi verdik. Ilaclarda 100 tl civari tuttu. Daha tabi 12 sinde kontrolum var muayne ucreti +ilaclar kac tutar bilmiyorum. 3 sene once 16 bin gitmisti ogluma
Özel mi

• Beğen
Reactions: Z P
Canını sıkma herşey nasip bizler uğraşıyoruz işde olmayınca olmuyor. Bence internetten ucuz ovulasyon testleri var onlardan al hatta yumurta arttırıcı klomen var bide onu kulla bence sonra şansa bırak
Klomen nedir? Hiç bilmiyorum. Doktor mu önerdi size? Öylece kullanılır mı acaba?

SGK da yaptırmadım ama 2 gün önce opu oldum toplam 12 bin verdim sonuç yumurtaların döllenmedi
Üzülme hepimiz senden farklı değiliz bak burda araştırmalar yapıyoruz nasibimizde bir evlat varsa var yoksa hayatın sonu değil. Keşke olsa güzel olucak ama elimizden bukadarı geliyor işde

Üzülme hepimiz senden farklı değiliz bak burda araştırmalar yapıyoruz nasibimizde bir evlat varsa var yoksa hayatın sonu değil. Keşke olsa güzel olucak ama elimizden bukadarı geliyor işde
Ne kdr güzel söylemişsn😔 moral bozmak yok olucak basarcaz ins

Çok üzüldüm. Şimdi ne yapacaksınız peki?
tekrar başlıycaz yumurta toplancak her ay istenileen sayıya ulaşana kadar oda heray 8000 tl yapıyor. allah herkeze yardımcı olsun gerçekten zor bir süreçmiş ben anlatıldığında abarttıklarını düşünüyodum çok haksızlık etmişim

tekrar başlıycaz yumurta toplancak her ay istenileen sayıya ulaşana kadar oda heray 8000 tl yapıyor. allah herkeze yardımcı olsun gerçekten zor bir süreçmiş ben anlatıldığında abarttıklarını düşünüyodum çok haksızlık etmişim
İnşallah sonucu çok güzel olur. Benim kendimden umudum kalmadı. Doktor dene belki hamile kalabilirsin dedi. Yumurtam adet sonrası gittiğimde 15 milimdi. Eşimin de daha önce çocuğu olmuş sonuçta. Ama yaşımdan dolayı hamile kalma ihtimalim %10 falanmış😔😔😔
Tek isteğim bir evlat. Çok mu şey istiyorum😔😔😔

2ci tup bebek icin soyleyebilirim belki birileri faydalanmak ister. 4500 pesin +400 tl suan muayne ucreti verdik. 150 ye yakin kan parasi verdik. Ilaclarda 100 tl civari tuttu. Daha tabi 12 sinde kontrolum var muayne ucreti +ilaclar kac tutar bilmiyorum. 3 sene once 16 bin gitmisti ogluma
Bu fiyat hangi merkez için acaba

• Beğen
Reactions: Z P
Bahçeci tüp bebek merkezini biliyor musunuz iyi midir fiyatları ne kadar acaba bende iyi bi yer arıyorum 😔

Canım ben 42 yaşındayım senin yaşın çok değil doktorlar sürekli bunun ardına saklanıyor en son doktoruma güvenimi yitirdim bu yüzden ilkinde 3 embiriyom dölenirken 2.hiç döllenmedi yaştan dedi ama onların yatacak yerleri yok bizim yaşımızı umutsuz görüyorlar bizi olmayacağına inandırıyorlar ama ben inanmıyorum onlara sende inanma sadece kendine güven

Canım ben 42 yaşındayım senin yaşın çok değil doktorlar sürekli bunun ardına saklanıyor en son doktoruma güvenimi yitirdim bu yüzden ilkinde 3 embiriyom dölenirken 2.hiç döllenmedi yaştan dedi ama onların yatacak yerleri yok bizim yaşımızı umutsuz görüyorlar bizi olmayacağına inandırıyorlar ama ben inanmıyorum onlara sende inanma sadece kendine güven
İnşallah dediğiniz gibi olur ve kucağımıza alırız bebeklerimizi🥰

Back
X