- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.141
Ahhhh kafammmm kıçıma vur yaaa kafama ne vuruonnn
Helal sana avukatım
HastaNiyeki
Balli sut yaptim askos birazdan zencefil icicem biraz yumusadim gibiHemsirecik askosss sıcak şeyler içionmuuuuu
Ohhh değmeyin nuriskonun keyfine hshshsAzıcık kaldı valla yarında annem geliyormuş
Sen yokken ben hasta oldum kapiyi acik birakmissin giderken carpildim burdaNiyeki
Hahah kabul etti evet ya. Amin amin inşallah. İndirim falan kovalayalım@NealStreet kuzummm sonunda kabul ettirmiş son hemsoya şükürler olsuninşallah sırada kese ve kalp atışı var ve bu süreçlerinde çok rahat atlatacaksin sonra alışverişleri konuscaz daha
Oyyy çok geçmiş olsun kuzzuuu havalar mi çarptı ya serin seyretti ya geçtiğimiz günler balkonda terleyip mi oturdun dikkat et kendineBalli sut yaptim askos birazdan zencefil icicem biraz yumusadim gibi
Ohhh değmeyin nuriskonun keyfine hshshs
Sen yokken ben hasta oldum kapiyi acik birakmissin giderken carpildim burda
Aynen kovalayak valla haber eşek birbirimizeHahah kabul etti evet ya. Amin amin inşallah. İndirim falan kovalayalım
Sagol askos yaa bilmiyorum ne olduOyyy çok geçmiş olsun kuzzuuu havalar mi çarptı ya serin seyretti ya geçtiğimiz günler balkonda terleyip mi oturdun dikkat et kendine
OhoooyyyySagol askos yaa bilmiyorum ne oldumigren atagimda geldi ustune mis
Merkür mü geriliyor yine neler oluyoooğrSagol askos yaa bilmiyorum ne oldumigren atagimda geldi ustune mis
Vay arkides ne tarafa gitsem bilemedim bıri bı taraftan diğeri öbür taraftanHelal sana avukatım
Arkandayımmmmmmmm
Hasta
Temmuzda bitmeyecek miydi zaten etkileriMerkür mü geriliyor yine neler oluyoooğr
Merkurun ..... bihtim artik bihtimMerkür mü geriliyor yine neler oluyoooğr
Temmuzda bitmeyecek miydi zaten etkileri
Öyle miymiş? Ben hiç bilmiyomMerkurun ..... bihtim artik bihtim
Yok gebelik tescillendi şimdi kese var mı diye ayrı stres yapicaz dimi @NealStreetNurzfr haberin varmı
@NealStreet daha tescillemedi kendini
Kese varml kalp atışı varmş
Bu 9 ay böyle gidecek sanırım
Doğurunca evet gebeydim diecek
Neyse o zamana benimde heyecan doruklarda olacak ya kafası dağılır belkimNurzfr haberin varmı
@NealStreet daha tescillemedi kendini
Kese varml kalp atışı varmş
Bu 9 ay böyle gidecek sanırım
Doğurunca evet gebeydim diecek
Siz stres yapmaya yermi arıonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?