- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.181
Oyyy hayirlisi olsun annecik, hoş gelmiş yavruckkk, maasallahSelam ballar ben 37+4 de doğum yaptım bugün 9 gün oldu oglumla saglıklıyız çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu baloncuk canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde az kalmış
Hoş geldin canim benim, gitme bi dahaaaaaaa, üzüldük bakkkMerhaba kuzularım k.bakmayin sizide üzdüm sabah sabah tatsız bı olay yaşadım cevap vermemek için gitmek en iyisiydi hepinizden özür dilerim şimdi geldim geri sizsiz yapamam bunca şeyi beraber yasamisken asıl şimdi yanınızda olmayı daha çok istiyorum acısı tatlısı farketmiyo ama yanımda siz olun istiyorum
Suan kic bolgen onemli bizler icin shdjshdAhhhh kafammmm kıçıma vur yaaa kafama ne vuruonnn
Ya olumlama diyene bak yaaaaa, ulen bi ara su smile ile sen birlikte nefes aliyodunuz beOlumlama yapıos nurum
Ommmmmm
Aaaa ama ben tutcak demedm mi tuttu..
Gerisini sen düşün
Ana sensn banane
Nie çaktırıosunOyyy hayirlisi olsun annecik, hoş gelmiş yavruckkk, maasallah
Hoş geldin canim benim, gitme bi dahaaaaaaa, üzüldük bakkkhe bi de kizdikahshshdhsh
Suan kic bolgen onemli bizler icin shdjshd
Ya olumlama diyene bak yaaaaa, ulen bi ara su smile ile sen birlikte nefes aliyodunuz begobegimiz catliyodu olumlu baktircaz diye, simdi gelmiş "olomlomo yopoyoroz norom"... De get
Amin. Onun için dememiştim ki amaAllah kimseye benim yaşadklarımı yaşatmasın
Çok amin canım beni Allah razı olsunAyyy donmaktansa yanmayı tercih ederm
Hiroşşşş cnmmmmmmm... Gözün aydın..
Allah analı babalı büyütsün
Cok cok tşk ederimmmm
Hııı nur gelmiş
Sagol balım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli sanada en hayırlısı ile nasip etsin inşallahOyyyyy canım gözün aydın
Kurtulamazsın bizden zaten
Teşekkür ederiz teyzeleri,kuzenlerimizi sağlıkla bekliyoruz inş vaktinde hayırlısı ileOyyy hayirlisi olsun annecik, hoş gelmiş yavruckkk, maasallah
Hoş geldin canim benim, gitme bi dahaaaaaaa, üzüldük bakkkhe bi de kizdikahshshdhsh
Ya olumlama diyene bak yaaaaa, ulen bi ara su smile ile sen birlikte nefes aliyodunuz begobegimiz catliyodu olumlu baktircaz diye, simdi gelmiş "olomlomo yopoyoroz norom"... De get
Dimi ama lazım o şuan dokunmayınOyyy hayirlisi olsun annecik, hoş gelmiş yavruckkk, maasallah
Canımsın Esra yi izlerken dedim düşünce koş koş bizimki başladı diye ama sen duymadınNurzfr ben geleceğini biliyordum ki bizsiz olmaz hemde tam filmin en göz alıcı yerine gelmişken o yüzden kızmıcam sana
Amin canımın içi amin Allah'ım isteyen herkese yaşatsınSagol balım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli sanada en hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Nerde dandik bi konu beni ona etiketleyin zatenBende bilmiyomkiSaron abla biliyordu onlari
Kalp kalp kalp
İlaçlar ne alemde cukommmm
Oyy maasallahKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
İnşallah. Çok teşekkürleeerOyy maasallahcok sevindim insallah guzel guzel saglikla ilerlesin beta 1300 fln cikmis galiba maaaallah cok guzel artmis. Gozunuz aydin cnm hadi bakalim
Noldu nuraAllah isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin
Burda kardeş olduk dost olduk kaç zamandır bu topikteyiz...
Parmak toplamı kadar arkadaşımız kaldı
İnşallah onlardan güzel haberi alınca bu topiği güzel güzel sonlandıracaz
Dualarımız kalan arkadaşlarımızla
Bu arada kimse farkında olmadı sanırımNurzfr gitmiş...
Ben kırıcı olmak istemiorm o yüzden kimsei kırmak istemiorm ama herkesin zor bir süreci var...
Ben aylarca burdan uzak kalırken kimseyi kırmamak üzmemek depresif olmamak, kimseyide aynı şeyleri acaba ben yaşarmıym die korkutmamak adına burdan uzaklaştm... Kırmadan dökmeden..
O yüzden herkes sürecini yaşarken karşısındakini düşünmeli...
Nurda zor süreçten geçiodu keşke onuda kırmasalardı gitmeseydi....
Keşke nealin sevincinin olduğu güm bunlar yaşanmasaydıda arkadaşımıza deli gibi sevinseydik... Birine sevinirken ötekisine üzülmeseydik...
Öfkeliyim daha fazla yazmıacam...
Nur inşallah geri dönersin kuzum
Dualarımız seninle
Saron sayari ne demek ayolİnşallah. Çok teşekkürleeer
Biz de kızlarla seni bekliyorduk.Nurzfr dedi ki Saron Sayarı gelsin bize merkür geriliyor mu ilerliyor mu anlatsın
Bu iki minnos mu kapisti?? Valla merkurden heralde. Ikisi de tatlistir yaw
Bizden iyi bildiğin kesin ablamNerde dandik bi konu beni ona etiketleyin zatenbilmyrom kiz merkur fln brn ay tutulmalari uzmaniyim
Sağol cukum sakinledim geldimNurzfr hoşgeldiiin bi daha gitmeeeeeee
Ben sayar demedimki saron ablam bilir dedimİnşallah. Çok teşekkürleeer
Biz de kızlarla seni bekliyorduk.Nurzfr dedi ki Saron Sayarı gelsin bize merkür geriliyor mu ilerliyor mu anlatsın
Bı ara darlandim da abla geri geldim önemli bişi yok sen nasılsın iyimisin bebisimiz iyimiNoldu nuraneler oldu durduk yere kizlar ya?
Yok tartışma olmadı ablaBu iki minnos mu kapisti?? Valla merkurden heralde. Ikisi de tatlistir yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?