Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy hayirlisi olsun annecik, hoş gelmiş yavruckkk, maasallah
Hoş geldin canim benim, gitme bi dahaaaaaaa, üzüldük bakkk he bi de kizdikahshshdhsh
Ahhhh kafammmm kıçıma vur yaaa kafama ne vuruonnn
Suan kic bolgen onemli bizler icin shdjshd
Olumlama yapıos nurum
Ommmmmm

Aaaa ama ben tutcak demedm mi tuttu..
Gerisini sen düşün
Ana sensn banane
Ya olumlama diyene bak yaaaaa, ulen bi ara su smile ile sen birlikte nefes aliyodunuz be gobegimiz catliyodu olumlu baktircaz diye, simdi gelmiş "olomlomo yopoyoroz norom"... De get

Nie çaktırıosun
Sen beni deşifre etmek içinmi varsn

Teşekkür ederiz teyzeleri,kuzenlerimizi sağlıkla bekliyoruz inş vaktinde hayırlısı ile

Dimi ama lazım o şuan dokunmayın
Nurzfr ben geleceğini biliyordum ki bizsiz olmaz hemde tam filmin en göz alıcı yerine gelmişken o yüzden kızmıcam sana
Canımsın Esra yi izlerken dedim düşünce koş koş bizimki başladı diye ama sen duymadın

Oyy maasallah cok sevindim insallah guzel guzel saglikla ilerlesinbeta 1300 fln cikmis galiba maaaallah cok guzel artmis. Gozunuz aydin cnm hadi bakalim

Oyy maasallah cok sevindim insallah guzel guzel saglikla ilerlesinbeta 1300 fln cikmis galiba maaaallah cok guzel artmis. Gozunuz aydin cnm hadi bakalim
İnşallah. Çok teşekkürleeer
Biz de kızlarla seni bekliyorduk. Nurzfr dedi ki Saron Sayarı gelsin bize merkür geriliyor mu ilerliyor mu anlatsın

Noldu nura neler oldu durduk yere kizlar ya?

Nerde dandik bi konu beni ona etiketleyin zaten bilmyrom kiz merkur fln brn ay tutulmalari uzmaniyim
Bizden iyi bildiğin kesin ablam
Nurzfr hoşgeldiiin bi daha gitmeeeeeee
Sağol cukum sakinledim geldim
İnşallah. Çok teşekkürleeer
Biz de kızlarla seni bekliyorduk. Nurzfr dedi ki Saron Sayarı gelsin bize merkür geriliyor mu ilerliyor mu anlatsın
Ben sayar demedimki saron ablam bilir dedim
Noldu nura neler oldu durduk yere kizlar ya?
Bı ara darlandim da abla geri geldim önemli bişi yok sen nasılsın iyimisin bebisimiz iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…