- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.541
Aynen. Olsun. Annem de kedime takmış kafayı. Tüylerinden kist olurmuş. Aşıları tam diyorum Dinlemiyo.Biri olsa biri olmuyo
Anlamiolar biseyi takınca bitiyo olayAynen. Olsun. Annem de kedime takmış kafayı. Tüylerinden kist olurmuş. Aşıları tam diyorum Dinlemiyo.
Biri varmış kist olmuş doktr evde kedi var mı demiş. Bu kadar insan kedi besliyo. Ay yaşlılara bisey anlatmak zorAnlamiolar biseyi takınca bitiyo olay
Allah sabırlar versin kuzum ciddenBiri varmış kist olmuş doktr evde kedi var mı demiş. Bu kadar insan kedi besliyo. Ay yaşlılara bisey anlatmak zor
Ben niye durmadan bişeylerle uğraşıyorum niye ya :))))Allah sabırlar versin kuzum cidden
Emin ol herkes birşeylerle ugrasio ama kimimizinki kolay halledilebilio kimimizinki de hallettim sanıp yenisi cikiyoBen niye durmadan bişeylerle uğraşıyorum niye ya :))))
asıl panayır çocuk doğunca başlayacak diyo içimden bi ses.Emin ol herkes birşeylerle ugrasio ama kimimizinki kolay halledilebilio kimimizinki de hallettim sanıp yenisi cikiyo
O zamanı bende merak ediom çocuğu dogurunca fırsat buldukça gir anlatasıl panayır çocuk doğunca başlayacak diyo içimden bi ses.Yemin ederim bazen bundan daha çok korkuyorum.
Doğru okuorm demiAnneme kalmaya geldim. Babam tatile çıkmış. Canım sıkıldıkça yemek yiyorum. Kediyle yatıyoruz yemek yiyoruz.
Ben muhtarlığa adaylığımı koyacağım. Böyle güzel oluyormuş. Şuraya da süs havuzu yaptırırım. Ayaklarımızı sokar, serinleriz. Herkes maskesini takıp gelsin
Emin ol çok eğleniyorum
Nolmuş nolmuş? Biye de anlatın heleEmin ol çok eğleniyorum
Artık senin değilNurzfr başının etini yiyorum hele bir 40in çıksın seninde başının etini yemeye devam edeceğim
Aa iyi tatilleeeeer 🏝🏖
Sizinki daha doğmadan başına buyruktu zatenAzıcık ağlatıyorsun ama di mi? Kıyameti koparmasın tabii ama biraz viklemesi lazım Böyle yazınca biraz gaddarmış gibi görünüyor olabilirim ama çok zor uyanıyorlar gerçekten. Benim suçum değil
ahshnsns Ben hala bir taneye nasıl bakacağım acaba diye kaygılanıyorum. Zaten uyuşuktum iyice uyuştum, tembelleştim. Yeğenlerime çok bakmışlığım var ama o sonuçta geçici bir sorumluluk. Bunda 7/24 online oluyorsun. Uyku yassah misal. Anneme "Sana bırakıp ben gezeceğim" dedim. Kadının yüreğine iniyordu ahshjsjs
İnşallah nurum
O cengaver benimsıktım ama umrunda değilim
Totosuna bile takmıo
Cnmmmm parem
Allah en kısa sürede sizede nasip etsin inşallah
İyi bayramlar cnm cukommmmm
Amin inşallah güzelimmm
Darısı size
Off ihtimali bile içini daralttı şuan.O zamanı bende merak ediom çocuğu dogurunca fırsat buldukça gir anlat
Yok babam tek başına tatilde.Doğru okuorm demi
Normalde tersi olmask gerekmiomu
Nasıl yani.. Annen vede baban tatilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?