Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bayramlar canlar
İyi bayranlar cınımmmmm

Bal0ncuk Daha iyi misin, ağrılar geçti mi? Bugün taburcu oldun mu, kalıyor musun bir gece daha? Bebik de iyi mi? Bize totosu dönük bi fotosnu at yiyelim oni
Düne göre daha iyiyim ama ameliyat yerm hala yanıor ve ağırıor
Vede süt gelmemesi krizleri yaşıorz..
Ben kurtuldğmda siz başlayacaksnz

Ben meraklı Melahatim abla
Bal0ncuk u darlayip duruyorum
darlayan sen ol

İyi bayranlar cınımmmmm

darlayan sen ol
Canımsın sen
Neyse bugün rahat bıraktım bebisin ile ilgilen diye ama içim içimi de yiyor kucağına alınca ne hissetti. Eşi ne yaptı. Ki sanırım eşin ağlamıştır öyle hissettim hastaneden çıktı mi vs vs
Yeri gelmişken bu soruları cevaplarsan sevindirik olurum

Dün hep bu benm mi bizimle eve gelecekmi demişim..
Ameliyatta hep iyimi sağlıklımı demişim dışarı çıkınca hala o soruyu sormaya devam etmişim
Ağrıdan ölmek üzereym
Eşim gözyaşlarını içine atıo.. Sadece sana yaşattklarım için özür dilerim diyor.. :
Yani herkes bir tutam manyadı

Çok şükür yavaş yavaş da olsa toparlayacaksın inşallah. Dikiş yerine Batticon falan mı sürülüyor? Pansumanı oluyor mu onun?

Süt gelmemesi zor ama biraz sabırla oluyor. Sezaryenden sonra biraz daha geç gelebiliyor ama kuzenimin normal doğumda bile oldu o. Hemşireler söylemiştir zaten ama emmekten vazgeçmemesi ve uyumaması ya da memede uyuyorsa uyanması için bir topuğunu ara ara ufak cimcimlemek gerekiyor, bir de çenesine baş parmağı dayayıp çene altından işaret parmağınla yukarı aşağı ittirme hareketi. Bu da emme hareketine başladığında devam etmesi için. Meme ucun ağzından kaçabilir uyuyakalırsa. onun için de ucunun çevresindeki geniş kısmı (senin yapman zor olur) eşin ya da annen iki parmağıyla yukarıdan ve aşağıdan kıstırıp ezsin. O zaman ağzına iyice yerleşiyor meme

Yaa çok tatlı. "Bu bizimle eve gelecek mi"yi bir arkadaşım da demişti. O aşamada bile hala inanılmaz geliyor demek ki. Allahım ne güzel bir duygu. Ben teyzelikle sapıtmış biri olarak anneliği tahayyül edemiyorum hiç

Uyuyor hiç uyanmıor
Hemşreler bile uyandıramadı ona ne diecen

Uyuyor hiç uyanmıor
Hemşreler bile uyandıramadı ona ne diecen
Ablamın kızı ve oğlu, kuzenimin oğlu böylelerdi hep maalesef. Analarına kavuştukları için memeyi gördükleri an huzura kavuşup uyumak istiyorlar sanırım Topuğa pıt pıt yapın diyorlar da orası hikaye. Bu saydığım üç bebeği de bizzat emzirttim. O topuğu cimcikleyip çok hafif canını yakmadıkça uyanmıyorlar. Sanıyorum ki o bayağı tatlı bir uyku Sen bu dediğimi de dene bir. Gerçi kendin kıyamazsın "Emecekse razıyım ulan canını yakmaya" diyecek bir cengaver sıksın artık aranızda o hanginizse

Ya sizin çekirdek ailenizi yerimmmmm
Özür mü diliyor ya eniştem benim işte ya hep birbirinizi böyle sevin emi
Ağrıların normal canımsezeryan kolay birşey değil ama inşallah çok çabuk geçecek

Ne güzel bilgiler vermişsin öyle
Ortada fol yok yumurta yok ama kaydettim ilerde lazım olur diye

Ohh eziyetli olmayacak demekki uykuda olacak hep yavrum benimmm stres olma gelir sütün kuzum
İnşallah nurum

O cengaver benim sıktım ama umrunda değilim
Totosuna bile takmıo

Ya sizin çekirdek ailenizi yerimmmmm
Özür mü diliyor ya eniştem benim işte ya hep birbirinizi böyle sevin emi
Ağrıların normal canımsezeryan kolay birşey değil ama inşallah çok çabuk geçecek
Cnmmmm parem
Allah en kısa sürede sizede nasip etsin inşallah

öncelikle herkese iyi bayrammlar
tüm mesajları heyecanla okudum baluşummm kavuştun yavruna Allahım ayırmasın sizi Bal0ncuk
Bol bol kokla öp bizim içinde teyzelikk
İyi bayramlar cnm cukommmmm
Amin inşallah güzelimmm
Darısı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…