Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayler dayler Kontrole gittin mi tekrar? Hunileşme düzelmiş mi? Hala yat mı diyorlar? Alp er tunga öldi mu? Issız ajun kaldi mu?
Kuzu en son detayliya girmistim, orda ölçüm icin vajinal bakimasi gerekiyor dedi ama bakmadi, cok yorum yapmadı, ne sorsam doktoruna danışabilirsin dedi 2 hafta sonrasi kontrole gitmem gerekiyordu hem hunilesme hem bebekteki bobrek genislemesi icin ancak doktorum da degistigi ve araya bayram girdigi icin yeni doktorda ancak 4 hafta sonrasina randevu olusturabildik. 27sinde kontrolüm var, orda belli olacak. Cok hareketlenince veya oturunca ağrı oluyor, yata kalka geciyor iste. Okul da devam zaten.

Onun çektireceği yer anestezisiz çekiyor ama zaten kısa ve rahat bir yöntem o yüzden anestezi yok
Ben çok fena oldum ağrıdan bayilmistim o gece yine acilde geçirmiştim o yüzden korkuyorum açık olanlarin hiç ağrısız olmuş ondan acaba tıkalı olduğu için mi ağrıdı diye düşündüm bende iki gün ise gidememistim

dayler dayler Kontrole gittin mi tekrar? Hunileşme düzelmiş mi? Hala yat mı diyorlar? Alp er tunga öldi mu? Issız ajun kaldi mu?
Huni diyince beni alıo bi gülme

Bal0ncuk balusssss, nasil bebisli deneyimlerrrr
Dayloş dün ilk defa hiç uyutmadı başladı uykusuz geceler
Memeyi asla almıor
Almadığı içinde göğsüm taş ağırıo acı çekiorm
Dolayısıyla oda çekio..
Anlamıorm nenyapsak olmuo
Eve hemşire geldi yok anam yo inatçı

O ona, öbürü diğerine atmış tam Türk usulü. Neyse 27'sine bir şey kalmadı. Güzel haberlerle gel inşallah. Fazla yormamaya çalış kendini. Badana boya işleriniz bitti mi?

Sagol beybi atlattim cok sukur. Aşı bile boyle hasta ediyorsa gerçekten korona olsam ölcem demekki, o nasil agriydi ya dikkat edin valla kendinize
İkinci dozdan sonra kardeşim de yataklara düştü. Bazısını yamultuyor, bazısına hiçbir şey olmuyor. Ağzından yel alsın len töbe de. İyisin iyi

Sağıyor musun sütü? Biberonla versen alır mı acaba? Tam bir keçi Lena çıktı ha

Bilmiyorum ki hiç. Bu merkezde anestezisiz çekiliyor onu biliyorum sadece. Benim de ağrı oldu ama çekimden sonra geçti çok uzun sürmedi. Sana tıkanıklık vardı demişler miydi? Belki onu açtılarsa o zorladı dediğin gibi ama buraya giden herkes ağrısız diyor

Ondan olabilir bilemedim multivitamin tavsiye ederim içtikten bir saat sonra acayip enerji veriyor doktoruna sorup dene istersen. 44 baya düşükmüş alırsın inşallah bulantı geçsin de bol bol hamur işi ye anacığın sevdiğin yemeklerden yapsın
oy bal0ncuğum inşallah zaman geçsinde geliyim bende bizim kızı böyle atam

Evet sağ tıkalı dediler bana çok fenaydı benim ya hatta herif o halimi gorunce çocuktan falan vazgeçmişti sen düşün ne haldeydim

Parmagini emiyormu agzina koyunca

Dua edin emen bebeğiniz olsn
Artk gece ağrıdan ağladm
Sağamıormki... Elektirikli pompa var ama süt fazla değil die sağmıo
Kuzum benim sende streslisin şuan ya ondan anne stresli olunca bebek de oluyormus
Evin içine çadır kurdu eşim kaç gündür salonun ortasında duruyor kampı evde yapıcaz sanırım
Kampa nereye gidiyorsunuz kuzum

Konuş hemsirem bizde tecrubelenelim
Nurum benimde boyle inatci bebeklerim oldu cok uğraştık ama sonunda kazanan biz olduk. Anneler yorgun oluyor maalesef o yuzden yanindakilerin bilinçli olması lazim. Bir kac ay once kuzenim dogum yaptı bebis asla emmiyordu enjektörle mama veriyorlardi. Beni aldilar yanlarina. Anneden süt gelmiyordu asla sagma makinesi aldik oturduk başına kızı saatlerce sagdim 1 damla gelmedi inan ama pes etmedik. 3. Saatte 1 2 damla gelmeye basladi bizde evde halay çekiyoruz geldi diye o damlalar ziyan olmasin diye bebege veriyoru, hemen. Sabaha 50cc sagdim o kadar cogaldi yani bebek anne göğsünü almıyordu onun içinde parmagimi damagina degdiriyordum kus gibi agzini acip aranıyordu oda hemen annesinin memesini tutturuveriyorduk 1 2 gün boyle ugrastik simfi kene gibi meme emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…