- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.681
Kuzu en son detayliya girmistim, orda ölçüm icin vajinal bakimasi gerekiyor dedi ama bakmadi, cok yorum yapmadı, ne sorsam doktoruna danışabilirsin dedidayler dayler Kontrole gittin mi tekrar? Hunileşme düzelmiş mi? Hala yat mı diyorlar? Alp er tunga öldi mu? Issız ajun kaldi mu?
Sagol beybi atlattim cok sukur. Aşı bile boyle hasta ediyorsa gerçekten korona olsam ölcem demekki, o nasil agriydi ya dikkat edin valla kendinizeİyi hadi ucuz atlatmışsın geçmiş olsun. Vukuatlara girmediğin için affettim. Sana puanım dohuz kanha
Ben çok fena oldum ağrıdan bayilmistim o gece yine acilde geçirmiştim o yüzden korkuyorum açık olanlarin hiç ağrısız olmuş ondan acaba tıkalı olduğu için mi ağrıdı diye düşündüm bende iki gün ise gidememistimOnun çektireceği yer anestezisiz çekiyor ama zaten kısa ve rahat bir yöntem o yüzden anestezi yok
Huni diyince beni alıo bi gülmedayler dayler Kontrole gittin mi tekrar? Hunileşme düzelmiş mi? Hala yat mı diyorlar? Alp er tunga öldi mu? Issız ajun kaldi mu?
Dayloş dün ilk defa hiç uyutmadı başladı uykusuz geceler
O ona, öbürü diğerine atmış tam Türk usulü. Neyse 27'sine bir şey kalmadı. Güzel haberlerle gel inşallah. Fazla yormamaya çalış kendini. Badana boya işleriniz bitti mi?Kuzu en son detayliya girmistim, orda ölçüm icin vajinal bakimasi gerekiyor dedi ama bakmadi, cok yorum yapmadı, ne sorsam doktoruna danışabilirsin dedi2 hafta sonrasi kontrole gitmem gerekiyordu hem hunilesme hem bebekteki bobrek genislemesi icin ancak doktorum da degistigi ve araya bayram girdigi icin yeni doktorda ancak 4 hafta sonrasina randevu olusturabildik. 27sinde kontrolüm var, orda belli olacak. Cok hareketlenince veya oturunca ağrı oluyor, yata kalka geciyor iste. Okul da devam zaten.
İkinci dozdan sonra kardeşim de yataklara düştü. Bazısını yamultuyor, bazısına hiçbir şey olmuyor. Ağzından yel alsın len töbe de. İyisin iyiSagol beybi atlattim cok sukur. Aşı bile boyle hasta ediyorsa gerçekten korona olsam ölcem demekki, o nasil agriydi ya dikkat edin valla kendinize
Sağıyor musun sütü? Biberonla versen alır mı acaba? Tam bir keçi Lena çıktı haHuni diyince beni alıo bi gülme
Memeyi asla almıor
Almadığı içinde göğsüm taş ağırıo acı çekiorm
Dolayısıyla oda çekio..
Anlamıorm nenyapsak olmuo
Eve hemşire geldi yok anam yo inatçı
Bilmiyorum ki hiç. Bu merkezde anestezisiz çekiliyor onu biliyorum sadece. Benim de ağrı oldu ama çekimden sonra geçti çok uzun sürmedi. Sana tıkanıklık vardı demişler miydi? Belki onu açtılarsa o zorladı dediğin gibi ama buraya giden herkes ağrısız diyorBen çok fena oldum ağrıdan bayilmistim o gece yine acilde geçirmiştim o yüzden korkuyorum açık olanlarin hiç ağrısız olmuş ondan acaba tıkalı olduğu için mi ağrıdı diye düşündüm bende iki gün ise gidememistim
Dua edin emen bebeğiniz olsnSağıyor musun sütü? Biberonla versen alır mı acaba? Tam bir keçi Lena çıktı ha
Ondan olabilir bilemedimBenimdir, 44'e düştümİnşallah daha fazla vermem çünkü çok sağlıksız bir yere doğru gidiyor artık
Ay yok canım ne cinsiyet partisi, sevmem ben de öyle şeyleri. Kalkmama izin var da kafamı kaldıramıyorum. Bulantı ilacından galiba. Sürekli uzanmak istiyorum. Arada da uyuyakalıyorum öyle yata yata
oy bal0ncuğum inşallahBekliyor lena
Gelin gelin teker teker gelinde dünyanın kaç bucak olduğınu görün dio
Hahahaha sexsi şempazem
Ayaklar eller hep bi şekil
Anne karnındaki usg pozlarını yaşıoruz
Saol cnmmm darısı başına
Fazlasıyla baş başayız anamı ağlatıo
Pardon ne etmişim
Asıl lena ne ettn anana.. Bu anan o anan değil demelisin
Cnmmm gelin
Daha iyiyim cnm cok saol..
Darısı başına cok cok dua ettm hepinize
Senin bebe cok şanslı olacak
Ben hayvan=bebe ilişkisini cok datlu buluorm
Cnmm bulutumcok tşk
Hadi arkamdan gel
2. Dozda cogu kiside boyle olmus ya neyseki uzun sürmediİkinci dozdan sonra kardeşim de yataklara düştü. Bazısını yamultuyor, bazısına hiçbir şey olmuyor. Ağzından yel alsın len töbe de. İyisin iyi
Evet sağ tıkalı dediler bana çok fenaydı benim ya hatta herif o halimi gorunce çocuktan falan vazgeçmişti sen düşün ne haldeydimBilmiyorum ki hiç. Bu merkezde anestezisiz çekiliyor onu biliyorum sadece. Benim de ağrı oldu ama çekimden sonra geçti çok uzun sürmedi. Sana tıkanıklık vardı demişler miydi? Belki onu açtılarsa o zorladı dediğin gibi ama buraya giden herkes ağrısız diyor
Aşkoş saat başı sağ kendini gelsede gelmesede. Damla bile gelmeyen hastamin sutu 2. Gunu 70 ml çoğaldı boyleDua edin emen bebeğiniz olsn
Artk gece ağrıdan ağladm
Sağamıormki... Elektirikli pompa var ama süt fazla değil die sağmıo
Parmagini emiyormu agzina koyuncaHuni diyince beni alıo bi gülme
Memeyi asla almıor
Almadığı içinde göğsüm taş ağırıo acı çekiorm
Dolayısıyla oda çekio..
Anlamıorm nenyapsak olmuo
Eve hemşire geldi yok anam yo inatçı
Kuzum benim sende streslisin şuan ya ondan anne stresli olunca bebek de oluyormusDua edin emen bebeğiniz olsn
Artk gece ağrıdan ağladm
Sağamıormki... Elektirikli pompa var ama süt fazla değil die sağmıo
Kampa nereye gidiyorsunuz kuzumEvin içine çadır kurdu eşim kaç gündür salonun ortasında duruyor kampı evde yapıcaz sanırım
Konuş hemsirem bizde tecrubelenelimParmagini emiyormu agzina koyunca
Nurum benimde boyle inatci bebeklerim oldu cok uğraştık ama sonunda kazanan biz olduk. Anneler yorgun oluyor maalesef o yuzden yanindakilerin bilinçli olması lazim. Bir kac ay once kuzenim dogum yaptı bebis asla emmiyordu enjektörle mama veriyorlardi. Beni aldilar yanlarina. Anneden süt gelmiyordu asla sagma makinesi aldik oturduk başına kızı saatlerce sagdim 1 damla gelmedi inan ama pes etmedik. 3. Saatte 1 2 damla gelmeye basladi bizde evde halay çekiyoruz geldi diyeKonuş hemsirem bizde tecrubelenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?