Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen seni Bal0ncuk un yanına transfer edelim

Dua edin emen bebeğiniz olsn
Artk gece ağrıdan ağladm
Sağamıormki... Elektirikli pompa var ama süt fazla değil die sağmıo
Kuzu muhtemelen sütün var ki meme şişip ağrı yapıyor. Yanma ve ateş de oluyor mu? Belki de emmediği için çok gelmiyor. Memenin öyle değişik bir çalışma prensibi var. Emdikçe geliyor. Bebiğimiz dedik bağrımıza bastık emsene çocuğum annene de kendine de eziyet ediyon

Şimdi biraz baktım da bebeğin ağzında aft/pamukçuk varsa acıdığı için emmeyebilirmiş. Odada ses varsa, emzirme saatleri değişiyorsa, bir de emme pozisyonunda rahat değilse emmeyi reddedebiliyormuş. Bunun gibi farklı pozisyonları deneyebilirmişsin. Hey ya Rabbim daha neler duyacağız

İnşallah bulutçum. Multivitamin verdi ama 14. haftadan itibaren başla dedi. Şu anda kullanamıyorum

Evin içine çadır kurdu eşim kaç gündür salonun ortasında duruyor kampı evde yapıcaz sanırım
Yaaa ahahhaa o kdar stresliydimki
Kahkaha attm

Aşkoş saat başı sağ kendini gelsede gelmesede. Damla bile gelmeyen hastamin sutu 2. Gunu 70 ml çoğaldı boyle
Kuzumm sorun emmemesi
Ne yaptıysam emmio

Parmagini emiyormu agzina koyunca
Emio emziğide tutuo
Herşeyi tutuo refleksi cok iyi
Hemşirelerde baktı gördü
Ama memeyi kabul etmio

Kuzum benim sende streslisin şuan ya ondan anne stresli olunca bebek de oluyormus

Kampa nereye gidiyorsunuz kuzum
Cnm değildim ama böyle oldukça streslendm

Hemen seni Bal0ncuk un yanına transfer edelim
Keşke

Hiç bir sorun yk ve hepsini denedik nealim

Evet ya bu süreçte çevredekilerin desteği çok önemli. Anne o halde uğraşamaz. Uğraşır da ekstra eziyete dönüşür. Ben de bezmedim vallahi elimde yeğenimi kedi yavurusu gibi tutup o birer damla birer damla gelenleri verdirmeye çalışıyordum. Öyle öyle sonunda alıyor cidden pes etmezsen. Üç bebekte de gördüğüm buydu. Kuzeniminkinde çalışıyordum. Sürekli yanında olamıyordum. O zamanlarda da ya annemi çağırıyordu o cebelleşsin diye ya da hastaneye hemşireye götürüyordu. Allem etti kallem etti o da tutturdu sonunda memeyi

Hiç bir sorun yk ve hepsini denedik nealim
Emme duasına çıkalım hep beraber. Sen yine sağmaya çalış madem. Gelen olursa az da olsa biberonla verirsin emziği tutuyorsa onu da alır. Sütün sürekli gelmesi için onun emmesi lazım ya o da şey bekliyor galiba emdiğim anda gelsin. Bazen bebekler sinirlenip bırakıyor öyle süt gelmiyor diye. Allah kolaylık versin

Evet sağ tıkalı dediler bana çok fenaydı benim ya hatta herif o halimi gorunce çocuktan falan vazgeçmişti sen düşün ne haldeydim
Biri daha demişti öyle. Anestezili olduğu halde tıkanıklığı açmak için doktor 4-5 kez sıvıyı tekrar vermiş. Uyandığında hala ağrı varmış. Sen o ağrıyı kim bilir nasıl çektin uyanıkken çekim yapılınca :/ Geçmiş olsun. Geride kaldı neyse ki.

Askos sen dedigim yontemi dene damagina serce parmaginla dokun o aranır agzini acar zaten hemen memeni tuttur. Birde meme ucun damagina degsin o zaman uyarilip aliyorlar hemen. Sen sakin ol stres yapma daha cok yenisiniz oda yeni geldigi ortama alismaya çalışıyor. İllaki olacak hic uzulme, sadece denemekten vazgecme❤
Püü gelip iğnelerimi yapmadın. Yazmıştım onu bir kenara, silinmedi
O kadar haklısınki ne zmaan ilac igne konusu acilsa vicdan azabı çekiyorum resmen. ☹

Sağolasın kuzum Allah'tan geçmişte kaldı hemen üstüne tüp olmadı yoksa üst üste kaldiramazdim

Kıyamam kuşum hiç anlamamki anlasam bende bisiler söylerdim

Kuzum benim sende streslisin şuan ya ondan anne stresli olunca bebek de oluyormus

Kampa nereye gidiyorsunuz kuzum
Muğla azmak düşünmüştük ama çok kalabalıkmış oralar vazgeçtik bayram sonrası gidicez inşallah.yakın kumsala gidicez yarın günübirlik siz bir yerlere kaçıyor musunuz
İnşallah bulutçum. Multivitamin verdi ama 14. haftadan itibaren başla dedi. Şu anda kullanamıyorum
İyi az kalmış gerçi erken başlatsa da bir sıkıntı olmazdı hep vitamin sonuçta ama doktor daha iyi bilir tabi.belki daha çok bulantı yapar diye vermemiştir kokusu biraz kötü
gül diye yazdım zaten delirtcek bu adam beni birde içine gir bak biz bu sıcakta nasıl kalırız diyor sanki dışarda kampla evde kamp aynı ne zaman kaldıracak bilmem ot pislik eve doldu sizin oralarda sıcaktır lohusalık da ayrı sıcak basıyordur Allah kolaylık versin Görümcem dün bana su iç bol bol süt yapıyor diyor.doğru mudur bilmem bol bol su hoşaf iç sende

Sağolasın kuzum Allah'tan geçmişte kaldı hemen üstüne tüp olmadı yoksa üst üste kaldiramazdim
Ben muayenede bile çok aşırı zorlanıyordum. O yüzden hsg benim için travma gibi olmuştu. Tüp tedavisinde aletleri soka çıkara yalama yaptılar o ara zaten her anım travma olduğundan ayırt edemiyordum artık hangisi daha kötü falan. Dediğin gibi onun hemen üstüne tedavi olsa muhtemelen çok zorlanırdın. Psikolojik olarak da yoruyor insanı ya. Hatırlıyorum da ilk vajinal muayenede önüme örtüyü sarıp çıktığımda bile çok utanmıştım

Evde kamp simülasyonu yapıyor. Bir gece yatmayı da deneseydiniz evin içindeki çadırda ahshsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…