Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm pekmeeezzzzz pekmezzzzzzz

Bilin bakalim kim 3 gun onceden regl oldu
Pof

Bele de korkuturum bak balus, hemen nasi titremeye basladi, tam zamaninda cagirdin dostum Bal0ncuk
Pariskooo saka bir yana yok oyle hareketler, var gulmekler umitler sevgiler coskular
Benim dışımdada bazıları senin elinden geçsin

Çok sevindim canım şekerde sorun olmamasına hafif bir şekilde enfeksiyonu da atlatırsın evelallah doktorunun dediği gibi hicbirseyi takmaherşey yoluna girecek
Sağol parem cansın inşallah herşey hepimiz için yoluna girsin bir an önce

Ocean mummy baya enerji veren bir multivamin tavsiye ederim.bugün içtim öyle temizlik yaptım..şekerin normal çıkmasına sevindim her şey yoluna girer inşallah
Pekmez de insanın ciğerini yakıyor
sık olmasa da tahin pekmez karıştırıp yiyorum öyle iyi oluyor

Bele de korkuturum bak balus, hemen nasi titremeye basladi, tam zamaninda cagirdin dostum Bal0ncuk
Pariskooo saka bir yana yok oyle hareketler, var gulmekler umitler sevgiler coskular
Ama ama ama napim sıktı artık bu kasık ağrıları mide bulantıları... Sebebi keşke hamilelik olsa... Ama değil işte yoruldum artık
Sağol parem cansın inşallah herşey hepimiz için yoluna girsin bir an önce
Amin canım amin

Ama ama ama napim sıktı artık bu kasık ağrıları mide bulantıları... Sebebi keşke hamilelik olsa... Ama değil işte yoruldum artık

Amin canım amin
Regl ağrısını bulantısını bana sor sen, tam tersi hamilelikte de hiç olmadı. Ama bu bizim kahrimiz maalesef. Sonu da hamilelige baglanmayacak diye bsy yok. İkisi baska baska, düşünme bunlari yavrmmm, bak gor hic ummadigin, belirtin olmadigi anda gelecek

Bak ayın 22sinde regl olmam lazım benim şimdiden başlıyor mide bulantılarım... Bir hafta önceden başlıyor... Ayın 2 haftası normalim. Yaşasaydı bu ay 1 yaşında olacaktı.. düşün düşün b.ktur işin hesabı

E iste ayniiii, onun geyigini yaptık ya hatta kac kere, sıkıntılar 1 hafta öncesi başlıyor, 1 hafta da esnasında devam ediyor, kaldi mi 2 hafta geriye

Parecim, canim... Bu sekilde surekli sayacak misin?? Saglikli ve mantıklı bir durum degil biliyorsun dimi? Belki de yasasaydi saglikli olamayacakti, her sey sadece hayatta kalmayla bitmiyor ki... Bence bu aralar dusunmek icin fazla zaman bırakmıssin kendine, neler yapabilirsin biraz bak, bunları bırak. Acı olduğundan hic suphem yok ama bu denli yipranmak da doğru değil.

Benimde dun basladi sandim ama gelmedi başka ☹ yine sıkıntılardayim

Valla pek sağlıklı olduğumu bende sanmıyorum...ufak birşey bile olsa hatırlatıyor... Düzeleceğim şu tatile bir çıksam rahatlarim belki de
Benimde dun basladi sandim ama gelmedi başka ☹ yine sıkıntılardayim
Olmadın mı
Olsa bir dert olmasa bir dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…