- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.921
Bele de korkuturum bak balus, hemen nasi titremeye basladi, tam zamaninda cagirdin dostum
Cnm pekmeeezzzzz pekmezzzzzzzKızlar açlık şekerim normal çıktı yüklemeden sonraki de normal heralde dr yarın bakacak
İdrar kültürü verdim dr istedi bugün ona göre anti yazacakmış
Demir ilacı kullanıyorum ama etki etmedi demekki zaten evlenmeden önceden beri kansızlık problemi yaşarım malesef drla konuştum norrmal bebek biraz daha büyüsün baktık yükselmiyo damardan demir veririz dedi kafana takma dedi
Çok halsi ve yorgun hissediyorum kendımi 2 aydır anam ağladı acısı böyle çıkıyor işte inşallah düzelir herşey
PofBilin bakalim kim 3 gun onceden regl oldu
Benim dışımdada bazıları senin elinden geçsinBele de korkuturum bak balus, hemen nasi titremeye basladi, tam zamaninda cagirdin dostumBal0ncuk
Pariskooo saka bir yana yok oyle hareketler, var gulmekler umitler sevgiler coskular
E tabii, tek basina nereye kadar, selena de ben anlar gelirimCnm pekmeeezzzzz pekmezzzzzzz
Pof
Benim dışımdada bazıları senin elinden geçsin
Sağol parem cansın inşallah herşey hepimiz için yoluna girsin bir an önceÇok sevindim canım şekerde sorun olmamasınahafif bir şekilde enfeksiyonu da atlatırsın evelallah doktorunun dediği gibi hicbirseyi takma herşey yoluna girecek
Pekmez de insanın ciğerini yakıyorCnm pekmeeezzzzz pekmezzzzzzz
Pof
Benim dışımdada bazıları senin elinden geçsin
Turkiyede normal olan seylere hep gulerlerCnm nasıl geçti?
İyiyiz miniğim sen?
Aşkoş neyin var?
Aaaa cok iyiymiş
Burda öyle biyer açsalar gülerler
Ocean mummy baya enerji veren bir multivamin tavsiye ederim.bugün içtim öyle temizlik yaptım..şekerin normal çıkmasına sevindim her şey yoluna girer inşallahKızlar açlık şekerim normal çıktı yüklemeden sonraki de normal heralde dr yarın bakacak
İdrar kültürü verdim dr istedi bugün ona göre anti yazacakmış
Demir ilacı kullanıyorum ama etki etmedi demekki zaten evlenmeden önceden beri kansızlık problemi yaşarım malesef drla konuştum norrmal bebek biraz daha büyüsün baktık yükselmiyo damardan demir veririz dedi kafana takma dedi
Çok halsi ve yorgun hissediyorum kendımi 2 aydır anam ağladı acısı böyle çıkıyor işte inşallah düzelir herşey
sık olmasa da tahin pekmez karıştırıp yiyorum öyle iyi oluyorPekmez de insanın ciğerini yakıyor
1 kaşık sadece ne olcak kızPekmez de insanın ciğerini yakıyor
Ama ama ama napim sıktı artık bu kasık ağrıları mide bulantıları... Sebebi keşke hamilelik olsa... Ama değil işte yoruldum artıkBele de korkuturum bak balus, hemen nasi titremeye basladi, tam zamaninda cagirdin dostumBal0ncuk
Pariskooo saka bir yana yok oyle hareketler, var gulmekler umitler sevgiler coskular
Amin canım aminSağol parem cansın inşallah herşey hepimiz için yoluna girsin bir an önce
Regl ağrısını bulantısını bana sor sen, tam tersi hamilelikte de hiç olmadı. Ama bu bizim kahrimiz maalesef. Sonu da hamilelige baglanmayacak diye bsy yok. İkisi baska baska, düşünme bunlari yavrmmm, bak gor hic ummadigin, belirtin olmadigi anda gelecekAma ama ama napim sıktı artık bu kasık ağrıları mide bulantıları... Sebebi keşke hamilelik olsa... Ama değil işte yoruldum artık
Amin canım amin
Bak ayın 22sinde regl olmam lazım benim şimdiden başlıyor mide bulantılarım... Bir hafta önceden başlıyor... Ayın 2 haftası normalim. Yaşasaydı bu ay 1 yaşında olacaktı.. düşün düşün b.ktur işin hesabıRegl ağrısını bulantısını bana sor sen, tam tersi hamilelikte de hiç olmadı. Ama bu bizim kahrimiz maalesef. Sonu da hamilelige baglanmayacak diye bsy yok. İkisi baska baska, düşünme bunlari yavrmmm, bak gor hic ummadigin, belirtin olmadigi anda gelecek
E iste ayniiii, onun geyigini yaptık ya hatta kac kere, sıkıntılar 1 hafta öncesi başlıyor, 1 hafta da esnasında devam ediyor, kaldi mi 2 hafta geriyeBak ayın 22sinde regl olmam lazım benim şimdiden başlıyor mide bulantılarım... Bir hafta önceden başlıyor... Ayın 2 haftası normalim. Yaşasaydı bu ay 1 yaşında olacaktı.. düşün düşün b.ktur işin hesabı
Benimde dun basladi sandim ama gelmedi başka ☹ yine sıkıntılardayimBak ayın 22sinde regl olmam lazım benim şimdiden başlıyor mide bulantılarım... Bir hafta önceden başlıyor... Ayın 2 haftası normalim. Yaşasaydı bu ay 1 yaşında olacaktı.. düşün düşün b.ktur işin hesabı
Valla pek sağlıklı olduğumu bende sanmıyorum...ufak birşey bile olsa hatırlatıyor... Düzeleceğim şu tatile bir çıksam rahatlarim belki deE iste ayniiii, onun geyigini yaptık ya hatta kac kere, sıkıntılar 1 hafta öncesi başlıyor, 1 hafta da esnasında devam ediyor, kaldi mi 2 hafta geriye
Parecim, canim... Bu sekilde surekli sayacak misin?? Saglikli ve mantıklı bir durum degil biliyorsun dimi? Belki de yasasaydi saglikli olamayacakti, her sey sadece hayatta kalmayla bitmiyor ki... Bence bu aralar dusunmek icin fazla zaman bırakmıssin kendine, neler yapabilirsin biraz bak, bunları bırak. Acı olduğundan hic suphem yok ama bu denli yipranmak da doğru değil.
Olmadın mıBenimde dun basladi sandim ama gelmedi başka ☹ yine sıkıntılardayim
Şimdiden Allah yardımcın olsun...Günaydın.
Yine eve bir sürü misafirin toplanacağı bir gün.
Dun pembe leke gördügume yemin edebilirim ama kanitlayamamValla pek sağlıklı olduğumu bende sanmıyorum...ufak birşey bile olsa hatırlatıyor... Düzeleceğim şu tatile bir çıksam rahatlarim belki de
Olmadın mı
Olsa bir dert olmasa bir dert
Kuzu kesinlikle destek almalisin, cok iyi gelecek. Dinle beni lutfennnnValla pek sağlıklı olduğumu bende sanmıyorum...ufak birşey bile olsa hatırlatıyor... Düzeleceğim şu tatile bir çıksam rahatlarim belki de
Olmadın mı
Olsa bir dert olmasa bir dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?