- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.881
Ya bari eşin yapmasın ama. Demedin mi ona bu muhabbetin seni de sütünü de daha kötü etkileyeceğiniSalonda ne konuşuyorlarsa yatak odasına gelip gelip yok yemek yemedin, yok sütün geliyo mu bilmem ne deyip duruyo eşim. Sabrediyorum bakalım nereye kadar.
Ev temizliği kafayı çok güzel dağıtıyor evet ama bedenen de yoruluyorsunHiç ama hiç iyi değilim neal...
Bazı zamanlar canım çok yanıyor.. nete girsem başka şeyler aratiyorum bende netten uzaklaşmak için hem de ev temizliği iyi geliyor rahatlıyorum
Geçer geçer bunlar da geçerTerör estirecekse hiç temizlemeseydi...
Töbe ya...
Alemmm...
Afietttt yarasn tosunuma
O zaman nerelerdesnnnnnn
DusunceBulutu ben bilmiorm gece gündüz.. Siz türkler ne diyordunuz?
Gecem gündüzüme karıştı
moralin bozuk olmasın seni mutlu edecek şeyler yap mutlu ol hepMoralim bozulunca eve girişiyorum
Sen boşver pis değildir evin yorma kendini hiç
Benim için sen mıncırBuldum gibi buraya yakin iki hafta sonra gidip bi bakicam once. Yakin olmasi iyi kardesim gidip bakar arada biraz oynar ilgilenir gelir
Gel beni ye bakisi o
Nasıl bir yerkiBuldum gibi buraya yakin iki hafta sonra gidip bi bakicam once. Yakin olmasi iyi kardesim gidip bakar arada biraz oynar ilgilenir gelir
Gel beni ye bakisi o
Hayır sütüm olmasa bebek 20 dk emip sonra göğsümde uyuyakalır mı? Bi türlü anlamıyorlarYa bari eşin yapmasın ama. Demedin mi ona bu muhabbetin seni de sütünü de daha kötü etkileyeceğini
İcebildin mi canım? Olsun ilaclar sayesinde hemencecik toparlanacak tüm değerlerin enfeksiyon da gidecekGünaydın kızlar
Şeker yüklemesi var bugünUmarım içebilirim bir de kansızlık çıktı idrarda enfeksiyon da varmış Dr ilaç yazacakmış pof
Bir iki ay kadardır demir hapı içiyor olman lazımdı.doktorun vermemiş miydi? Enfeksiyon içinde 3 litre kadar su iç bana fayda etti.hatta su sevmeyen ben suya duyamıyorum şuan.ilaç falan bir yere kadar işe yarıyor tekrarlıyor maalesef.şeker yüklemesi nasıl geçtiGünaydın kızlar
Şeker yüklemesi var bugünUmarım içebilirim bir de kansızlık çıktı idrarda enfeksiyon da varmış Dr ilaç yazacakmış pof
Kabus gibi hissediyorum, sen nassin beybiİyi günler kızlar. Nasılsınız
Neyin varKabus gibi hissediyorum, sen nassin beybi
Ekonomik ve sosyal bunalimlardayimNeyin var
İdare bende
Tabi kiiiiBenim için sen mıncır
Guzel gorunuyor yorumlarida iyi a icim rahat etsin diye gidip bakicamNasıl bir yerki
Aaaaaaaaaaa neler duyuyorum Parişko heeeeeeKız ykkkk daha cok var
Sen aramızdan ayrılma..
Bende sesin ckmayınca tr geldn sandm
Yaaa suratını asmasanaaaa....
Böyle şeyler düşünmek yok...
Üzülmek yok....
Umudumuzu kaybetmek yokkk
dayler dayler dayloş bak pare surat asıo
Ay bende yaEkonomik ve sosyal bunalimlardayimregl olucam psikolojim bozuk hdhdhd her seyi dramatize ediyorum
Hiçbir şey yapasim gelmiyor napcaz ya boyleAy bende ya
Bilmiyorum böyle aniden hamile olduğumuzu öğrensek belki çok şey değişecek ama :/Hiçbir şey yapasim gelmiyor napcaz ya boyle
Cnm nasıl geçti?Günaydın kızlar
İyiyiz miniğim sen?İyi günler kızlar. Nasılsınız
Aşkoş neyin var?Kabus gibi hissediyorum, sen nassin beybi
Aaaa cok iyiymişTabi kiiii
Guzel gorunuyor yorumlarida iyi a icim rahat etsin diye gidip bakicamtavsanlara ozel bi pansiyon 6-7 senedir yapiyorlarmis bu isi birakicagim zamanda cok yogun olmaz ilgilenirler ama kardesimin gidip bakmasi tabi benim icimi daha rahat ettirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?