Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bizde tam olarak öyle değil. Dosya numarası var. Dosya numarası kimse o sorumlu. Şu an bana soruşturma açarlar he evet yokum derim o tarihlerde ama aklanana kadar ne kadar çok zaman geçecek

İltifatıda pek beceremem ama

Yahu dedm ya kanguru hediye geldi die
1 haftadıe kanguruyu çözemedim
Lağnet olsn kime hediye edem
Dursun yahu. Belki ilerleyen zamanda kullanırsın. 1,5-2 yıl kullanan var onu
İşte bizde tam olarak öyle değil. Dosya numarası var. Dosya numarası kimse o sorumlu. Şu an bana soruşturma açarlar he evet yokum derim o tarihlerde ama aklanana kadar ne kadar çok zaman geçecek
İşten kaçmadın etmedin, sıkma canını. Senin bir kabahatin yok. Yalnız sen izindeyken sana dosya mı atanmış onu anlayamadım?

İşten kaçmadın etmedin, sıkma canını. Senin bir kabahatin yok. Yalnız sen izindeyken sana dosya mı atanmış onu anlayamadım?
9 aya kadar deyoooo

Aa onların ölçüleri de mi var :/ Hepsi standart sanıyordum İkinci el al sat uygulamalarında satsana madem hiçbir şekilde kullanamam diyorsan
Bunun neyini satceeemmmm yaa zaten sıfır fiyatı kaç tlki..
Kız nie ikinci el satayö sıfır sıfır daha jelatini üstünde
Şimdi pandemiden dolayı nere çıkcam zatem kışım bu kullanılmaz..
İkinci bebeye saklıym

Adı ikinci el uygulaması da sıfır ve etiketli ürünler de satılıyor. Bakkala çakkala çıkılınır işte 1-2 sokak alttan üstten yürünür gelinir neblem. Maksat hava almak. Sana da çözüm beğendiremiyoz kardeş. Kızının çeyinize sakla, o da kendi bebeğine kullnmasın "Ben bunu nabıcaam yeaağ" desin

Kullanacam ve foto atacam hıh sana

İş bölümü var dosyanın son numarasına göre atıyorum sonu 1 ile bitenlerin hepsi benim. Ben yapmak zorundayım. İşte olsam da olmasam değil isem acil işleri yaparlar haciz vs diğerini yapmıyorlar daha doğrusu yapamamislar hakim değiştigi ve bölündügumuz için. Biraz karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…