- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.881
İşte bizde tam olarak öyle değil. Dosya numarası var. Dosya numarası kimse o sorumlu. Şu an bana soruşturma açarlar he evet yokum derim o tarihlerde ama aklanana kadar ne kadar çok zaman geçecekBunu iltifat olarak alıyorum
Paree paree hayat akıp gidiyor, ertelemeye hiç gerek yok. Ben bunu 30'umdan sonra ancak anladım. İşim yüzünden sağlığımdan oldum, hayatım alt üst oldu. Kaç yaşımdan sonra yeniden üniversiteye girdim, dört yıl daha okudum. İnan çektiklerinin hiçbirine değmiyor. Olan sana oluyor. Kimse de gelip madalya takmıyor. Eminim aynı durumda olan başka bir iş arkadaşın olsa sen onun işini onun yerine yapmıştın. Ne gerek var? Sen o işi ne kadar kendi babanın dükkanı gibi sahiplenirsen o kadar eziliyorsun. İyi yaptığın iş senin işin olmasa bile üstüne kalıyor. "Al bunu artık sen yap, iyi yapıyorsun" diyorlar. Sırtına binen binene sonra... Giden sağlık da zaman da geri gelmiyor
Dursun yahu. Belki ilerleyen zamanda kullanırsın. 1,5-2 yıl kullanan var onuİltifatıda pek beceremem ama
Yahu dedm ya kanguru hediye geldi die
1 haftadıe kanguruyu çözemedim
Lağnet olsn kime hediye edem
İşten kaçmadın etmedin, sıkma canını. Senin bir kabahatin yok. Yalnız sen izindeyken sana dosya mı atanmış onu anlayamadım?İşte bizde tam olarak öyle değil. Dosya numarası var. Dosya numarası kimse o sorumlu. Şu an bana soruşturma açarlar he evet yokum derim o tarihlerde ama aklanana kadar ne kadar çok zaman geçecek
9 aya kadar deyooooDursun yahu. Belki ilerleyen zamanda kullanırsın. 1,5-2 yıl kullanan var onu
İşten kaçmadın etmedin, sıkma canını. Senin bir kabahatin yok. Yalnız sen izindeyken sana dosya mı atanmış onu anlayamadım?
Aa onların ölçüleri de mi var :/ Hepsi standart sanıyordum9 aya kadar deyoooo
Bunun neyini satceeemmmm yaa zaten sıfır fiyatı kaç tlki..Aa onların ölçüleri de mi var :/ Hepsi standart sanıyordumİkinci el al sat uygulamalarında satsana madem hiçbir şekilde kullanamam diyorsan
Adı ikinci el uygulaması da sıfır ve etiketli ürünler de satılıyor. Bakkala çakkala çıkılınır işte 1-2 sokak alttan üstten yürünür gelinir neblem. Maksat hava almak. Sana da çözüm beğendiremiyoz kardeş. Kızının çeyinize sakla, o da kendi bebeğine kullnmasın "Ben bunu nabıcaam yeaağ" desinBunun neyini satceeemmmm yaa zaten sıfır fiyatı kaç tlki..
Kız nie ikinci el satayö sıfır sıfır daha jelatini üstünde
Şimdi pandemiden dolayı nere çıkcam zatem kışım bu kullanılmaz..
İkinci bebeye saklıym
Kullanacam ve foto atacam hıh sanaAdı ikinci el uygulaması da sıfır ve etiketli ürünler de satılıyor. Bakkala çakkala çıkılınır işte 1-2 sokak alttan üstten yürünür gelinir neblem. Maksat hava almak. Sana da çözüm beğendiremiyoz kardeş. Kızının çeyinize sakla, o da kendi bebeğine kullnmasın "Ben bunu nabıcaam yeaağ" desin
Otur oturduğun yerde sbsvag
Ne kadar kaldı ?
Bizi unutmayan Baloşum
İş bölümü var dosyanın son numarasına göre atıyorum sonu 1 ile bitenlerin hepsi benim. Ben yapmak zorundayım. İşte olsam da olmasam değil isem acil işleri yaparlar haciz vs diğerini yapmıyorlar daha doğrusu yapamamislar hakim değiştigi ve bölündügumuz için. Biraz karışıkDursun yahu. Belki ilerleyen zamanda kullanırsın. 1,5-2 yıl kullanan var onu
İşten kaçmadın etmedin, sıkma canını. Senin bir kabahatin yok. Yalnız sen izindeyken sana dosya mı atanmış onu anlayamadım?
Biri bana cimcik atsn...Bizi unutmayan BaloşumO kadar uzun zaman oldu ki buraya girmeyeli
Yok anam benimkiler babaya benzio bunu da tutturamadık yaniOoooo junior Beyaz geliyor yani
Dhshs dur kız daha doğmadıYok anam benimkiler babaya benzio bunu da tutturamadık yani
Babamız da kız güzeli maşallah
Uğurlu geldim benceBiri bana cimcik atsn...
Üstüme su döksün
Hayalmi görüorum
Canımmmmmmmmmmmm
Senin uğurunu sevsinler...
Seni de sevsinlerSenin uğurunu sevsinler...
Güzel kalplim
Hoşbuldum kimsin Kimlerdensin acaba
Namı diğer whiteHoşbuldum kimsin Kimlerdensin acaba
Hatırladım canım Nasılsın görüşmeyeliNamı diğer whitedevamı neydi bende unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?