Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Tabak umrumda değil de aklım gitti. O kadar anlayamadım ki nasıl düştüğünü, neye uğradığımı şaşırdım
Saol cnm.. Pff yanıo ama ya
Nazar gitti derler bişey kırıldığında..
Öyle düşün neoş

Saol cnm.. Pff yanıo ama ya
Nazar gitti derler bişey kırıldığında..
Öyle düşün neoş
Batticon'la geçer 1-2 güne. Ben bir kere avm'de kaygan zemine dökülmüş dondurma mı milkshake mi öyle bir şeyi görmeyip ona basıp kaydım düştüm. Çanak gidiyordu az daha. Bir hafta totomun üstüne oturamadım

Ayy valla bu bebeler düşünce nasıl kaldıkları yerden devam ediolar anlamadm
Yanıo vallahi
Saol dayloşum
Onlarin vucutlar taze, kanlari hizli akiyor, agirlikliklari kemikleri bizim gibi degil, adrenalin her seylerine yetiyo, sen onlar gibi zipla kos cos bakim yeniden normale donebilcen mi, ne kadar sabretcen, dusmeyi birak da

Onlarin vucutlar taze, kanlari hizli akiyor, agirlikliklari kemikleri bizim gibi degil, adrenalin her seylerine yetiyo, sen onlar gibi zipla kos cos bakim yeniden normale donebilcen mi, ne kadar sabretcen, dusmeyi birak da
Dün kuzenlerim çocuklarını bize yakın parka getirdi. Ben de gittim onları göreyim diye. İzlerken yoruldum, sonra kendi kendime dedim ki "Sende var mı bu enerji gerçekten, böyle koşturabilecek misin?"
Bir tanesi süs havuzuna atlıyordu, son anda yakaladılar. Ben oturduğum yerde çakılı kaldım müdahale bile edemedim

Derdi veren Allah dermani da veriyor be gulum bulunacak bir caresi elbetjwhdhehdhejd

Folik asit ve teknoloji bebeleri fena fena, huni aldin mi guzum sen bak unutma sakın direkt hastane cantasina konmasi gerekyosbhdhehd

Derdi veren Allah dermani da veriyor be gulum bulunacak bir caresi elbetjwhdhehdhejd

Folik asit ve teknoloji bebeleri fena fena, huni aldin mi guzum sen bak unutma sakın direkt hastane cantasina konmasi gerekyosbhdhehd
Ben ezelden huniliyim. Asıl endişelendiren bu zaten. Buradan ötesi neresi

Çanağıma dğşseydm keşke
Bebeyi taşıyamıorm ağrıdan

İnşallah faydası olur geçer kuzum, sürekli gelemem herhalde ama eskisi gibi yapmam galiba kaçamak yaparım arada
İnşallah sirincam
Yaaa yine özliecez desene... 1 sene sürmez demi

Ayyy fırlamalar... Benm annemlern yan tarında kuzenm oturuo oğlu var 5 yaşına girecek.. Kafası yarıldı dikiş atıldı
Çocuk banamısın demio atlıo zıplıo hopluo
Az önce beni gördü, küçücük acımazki bu diyor

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederm parem

Bugn annemin doğum günü ama bana eşim hatırlatıor...
Yaşlandım bebeden sonra....
Saçlarım ev topuzu... Önümde sezeryan göbeği.. Beyazlarmda cıkmış...
Leee bu ünlüle4 nasıl öyle bakımlı oluolar

Ben ezelden huniliyim. Asıl endişelendiren bu zaten. Buradan ötesi neresi
Koleksiyon yabiciz, renk renk, desen desen dhdjdjjdhd
Ahhaahaha cocuklara maskara olduk yeminle

VIP doğum. Ben de istiyorum ondan. Sinem Kobal hastane çıkışı, kocası doğurmuş gibi görünüyordu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…