- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.881
dayloşşşşşşşşşşşşşşcukulatam sag ol canım, şükür iyiyiz, biraz daha duzene girdi her sey artık. Sen nasilsin guzummm??
anonimbirbayan ya sadece 1-2 sayfa bakabildim, onda da sen hastaneye gidiyordun sonrasıni bilmiyorum. Ne zaman dogdu bu minnosko yaaaa hos gelmis kuzu, sefa getirmissss her sey yolunda mi pekiii. Ah onlarin kaynasmasini yerim bennnn...
Yaaaaa, geldi mi yavrucuuukkah nasilsiniz smdi peki, hos gelmis, nasil tatlidir o simdi nasil guzel kokuyordur
Baluuujjjjjjjjjjjjj napiyoooonnnnn??????
Yaaa kiyamam, benim dogumum da epey zorlu gectigi icin seni cok iyi anliyorum, belli bir sure unutulmuyor bunlar ama sonra biraz daha az hatirliyor insan ayrintilari. Her sey yolunda mi simdi? İyi misiniz? Nasıl hissediyorsun
Ahah merhaba
Bırakmadım bebeYimmm, ara verdim diyelimdayloşşşşşşşşşşşşşş
beni neden bıraktın
O gun iste ebeye gittik o da hastaneye gonderdi 34+5teydim ve hastanede suyumun geldigini soylediler 1gece kaldik ciktik. Sonrasinda gunluk kontrole gittik 15kasim 35+1de sancim basladi ve oglusum dogdu aksam 22.37de. Hersey cok hizli gelisti 2saat 15dk da 1cm den 10cm e ulasti acilmam. 52dk ikinmam surdu o da yuzu yukariya dogru oldugu icin zorlandim baya ebesi elleriyle cevirdi yardimci oldu o sekilde cikardi. 12gun hastanede kaldiktan sonra evimize geldik. Simdi 3haftalik oldu minnosum ve herseyi cok iyicukulatam sag ol canım, şükür iyiyiz, biraz daha duzene girdi her sey artık. Sen nasilsin guzummm??
anonimbirbayan ya sadece 1-2 sayfa bakabildim, onda da sen hastaneye gidiyordun sonrasıni bilmiyorum. Ne zaman dogdu bu minnosko yaaaa hos gelmis kuzu, sefa getirmissss her sey yolunda mi pekiii. Ah onlarin kaynasmasini yerim bennnn...
Yaaaaa, geldi mi yavrucuuukkah nasilsiniz smdi peki, hos gelmis, nasil tatlidir o simdi nasil guzel kokuyordur
Yaaa kiyamam, benim dogumum da epey zorlu gectigi icin seni cok iyi anliyorum, belli bir sure unutulmuyor bunlar ama sonra biraz daha az hatirliyor insan ayrintilari. Her sey yolunda mi simdi? İyi misiniz? Nasıl hissediyorsun
Ahah merhabatakiplediğim için mi etiketlendim Uzundur yazmasam da sewerek okuyorum sizleri
kız ben ara verilcek hatunmuyumBırakmadım bebeYimmm, ara verdim diyelim
cukulatam sag ol canım, şükür iyiyiz, biraz daha duzene girdi her sey artık. Sen nasilsin guzummm??
tabiki benTık tık tıkkkk
Kimse var miii?
Ya gelirim sanki çok dışarıdan gelen sewmiyor gibisiniz diye yazmadımbizde senin takiplediğini severek takipliyorduk ama belkim dedim aramıza gelirsin
kız ben ara verilcek hatunmuyum
hiçmi kokumu özlemedn
Hiç şaşırmadım
Sevmior demielim artk kalan arkadaşlarmızı bu kervana katmaya çalıştğmz için başa sarmıoruz dielimYa gelirim sanki çok dışarıdan gelen sewmiyor gibisiniz diye yazmadımBen de çoook zor hamile kalanlar kervanından biriyim
Ya gelirim sanki çok dışarıdan gelen sewmiyor gibisiniz diye yazmadımBen de çoook zor hamile kalanlar kervanından biriyim
Ya ben önce bir kez hamile kaldım sewindim derken mol gebelikmiş ; yaşayınca öğrendim. Kansere çevirme ihtimali olan birşeymiş . AYlarca Kemoterapi alıp iyileşme süreci yaşadım. Sonra belli süre yasak kondu bebek için. Sonra amh düşük yumurtanı dondur dendi. Tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım korkusundan o yıl yumurta dondurmadım . Sonra sürem dolunca geç mi kalıyorum korkusuyla tüp bebek doktorlarına giderken bir yandan deneme kendiliğinden hamile kaldım
Sevmior demielim artk kalan arkadaşlarmızı bu kervana katmaya çalıştğmz için başa sarmıoruz dielim
Ama sonunda kervana katılmşsn sanırm demi
Nasıl bi sürecin oldu
İnşallah doğal yollamı
yaaaa yaşam hikayeni okurken üperdm ama çok şükür sonu güzel bitmişYa ben önce bir kez hamile kaldım sewindim derken mol gebelikmiş ; yaşayınca öğrendim. Kansere çevirme ihtimali olan birşeymiş . AYlarca Kemoterapi alıp iyileşme süreci yaşadım. Sonra belli süre yasak kondu bebek için. Sonra amh düşük yumurtanı dondur dendi. Tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım korkusundan o yıl yumurta dondurmadım . Sonra sürem dolunca geç mi kalıyorum korkusuyla tüp bebek doktorlarına giderken bir yandan deneme kendiliğinden hamile kaldımÇok şükür doğdu 1 yaşında şuan inşallah hep sağlıklı olsun bebişler
yaaaa yaşam hikayeni okurken üperdm ama çok şükür sonu güzel bitmiş
hemde tüpe gerek kalmadan
ne güzel ya
şimdi iyisin ama demihamile olduğumu öğrenince bile sewinemedim baştan gerçekten; genetik testler yapıldı filan ancak rahatladık .. Her işte vardır bir hayır .
Evet çok şükür yaşimdi iyisin ama demi
2yi düşünüomsnEvet çok şükür yadönmemek üzerine ve kimsenin başına gelmemek üzere bitmiş gitmiş olsub Eki Görüntüle 3173409
2. Yi düşünmüyorum sanırım başta bir heweslenmiştim ama çok zor çok yoruluyorum hem bebiş hem çalışma . Hem amh değerim 2020 de bile çok düşüktü2yi düşünüomsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?