Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayloşşşşşşşşşşşşşş
beni neden bıraktın

O gun iste ebeye gittik o da hastaneye gonderdi 34+5teydim ve hastanede suyumun geldigini soylediler 1gece kaldik ciktik. Sonrasinda gunluk kontrole gittik 15kasim 35+1de sancim basladi ve oglusum dogdu aksam 22.37de. Hersey cok hizli gelisti 2saat 15dk da 1cm den 10cm e ulasti acilmam. 52dk ikinmam surdu o da yuzu yukariya dogru oldugu icin zorlandim baya ebesi elleriyle cevirdi yardimci oldu o sekilde cikardi. 12gun hastanede kaldiktan sonra evimize geldik. Simdi 3haftalik oldu minnosum ve herseyi cok iyi

Ay iyi olmana çok sevnidimmm
Ben nasıl olayım hamilelikteki premsesliğim bitti 28. Haftayla birlikte zorlanmalarım başladı bakalım bekliyoruz

Hiç şaşırmadım

Ya gelirim sanki çok dışarıdan gelen sewmiyor gibisiniz diye yazmadım Ben de çoook zor hamile kalanlar kervanından biriyim
Sevmior demielim artk kalan arkadaşlarmızı bu kervana katmaya çalıştğmz için başa sarmıoruz dielim
Ama sonunda kervana katılmşsn sanırm demi
Nasıl bi sürecin oldu
İnşallah doğal yollamı

Sevmior demielim artk kalan arkadaşlarmızı bu kervana katmaya çalıştğmz için başa sarmıoruz dielim
Ama sonunda kervana katılmşsn sanırm demi
Nasıl bi sürecin oldu
İnşallah doğal yollamı
Ya ben önce bir kez hamile kaldım sewindim derken mol gebelikmiş ; yaşayınca öğrendim. Kansere çevirme ihtimali olan birşeymiş . AYlarca Kemoterapi alıp iyileşme süreci yaşadım. Sonra belli süre yasak kondu bebek için. Sonra amh düşük yumurtanı dondur dendi. Tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım korkusundan o yıl yumurta dondurmadım . Sonra sürem dolunca geç mi kalıyorum korkusuyla tüp bebek doktorlarına giderken bir yandan deneme kendiliğinden hamile kaldım Çok şükür doğdu 1 yaşında şuan inşallah hep sağlıklı olsun bebişler

yaaaa yaşam hikayeni okurken üperdm ama çok şükür sonu güzel bitmiş
hemde tüpe gerek kalmadan
ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…