- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.921
başladınızmı tekrar çalışmalaraDüşünüyorum ben aşkom. Adetim 3 gün gecikti dua edin bana. Eğer regl olursam eşim ilaç tedavisine başlayacak inşallah gerek kalmaz.
İnşallah baloşummmbaşladınızmı tekrar çalışmalara
cok sevindim
hadi inşallah ilaca vs gerek kalmaz
Hm o zaman en kısa zamanda pareden hayırlı haberler alırız inşallahyaş konusunda haklısın doğru zamanda yapacaksın 5 yaş yine iyimişsiniz bir kardeşimle aramda 15 yaş var çocuğum gibi
Teşekkür ederim cikommm
Teşekkürler canimmm
Seviyorum seniiiiiiiParesilaaa güzel arkadaşım kaldı
onuda anne yaptıkmı bu topiğin tüm herşeyi bitecek
sohbet topiği açacaz
seni bekliyoruz parişşşşşşşşşş
anammm 11 yıl sonra felan bu annelerimiz nasıl doğuruo helal valla
Seviyorum seniiiiiii
Öyle valla tekne kazıntısıeneeeee 15miiiiii
Oo sizin de baya varmış
kız bulutum.. annen zorlasaymış sen anne olacak yaşta olurmuşsunÖyle valla tekne kazıntısıöğrendiğim de liseye gidiyordum.kızmışım baya arkadaşlarım duysa rezil olurum bu yaşta ne kardeşi demişim
Oo sizin de baya varmışanneleri gibi oluyoruz dimi
Öyle yapanlar varmış kızıyla ya da kaynanasıyla aynı zamanda hamile kalanlarkız bulutum.. annen zorlasaymış sen anne olacak yaşta olurmuşsun
ah kuzucum yaa, akrep burcu o da ben ve oglum gıbı ehehhe, yeycemmm. cok sukur o gunler gecmıs ve saglıklı bır sekılde bırlıktesınız, cok sevındımO gun iste ebeye gittik o da hastaneye gonderdi 34+5teydim ve hastanede suyumun geldigini soylediler 1gece kaldik ciktik. Sonrasinda gunluk kontrole gittik 15kasim 35+1de sancim basladi ve oglusum dogdu aksam 22.37de. Hersey cok hizli gelisti 2saat 15dk da 1cm den 10cm e ulasti acilmam. 52dk ikinmam surdu o da yuzu yukariya dogru oldugu icin zorlandim baya ebesi elleriyle cevirdi yardimci oldu o sekilde cikardi. 12gun hastanede kaldiktan sonra evimize geldik. Simdi 3haftalik oldu minnosum ve herseyi cok iyi
ahahahaha cok ozledım cooook, asırı ozledım ehıuehıhe. saka bır yana valla ozledım, ınanmazsın ama ahhahahabizde senin takiplediğini severek takipliyorduk ama belkim dedim aramıza gelirsin
kız ben ara verilcek hatunmuyum
hiçmi kokumu özlemedn
yıaaa kocaman olmus bebukkkk yerım onun totısınııı. alısverıs yapıyon muuuu?Ay iyi olmana çok sevnidimmm
Ben nasıl olayım hamilelikteki premsesliğim bitti 28. Haftayla birlikte zorlanmalarım başladıbakalım bekliyoruz
amin canım cok sag olBen özledim kokunudayler dayler geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun Sen gidince ben de durmadım pek burda aslında Bal0ncuk gibi 2.çocuğa kadar dursak güzel olur
paremınkı mınnos ve nazlı bır premses olacagı ıcın hemen gelmıyor, ondan bekletıyor bızıParesilaaa güzel arkadaşım kaldı
onuda anne yaptıkmı bu topiğin tüm herşeyi bitecek
sohbet topiği açacaz
seni bekliyoruz parişşşşşşşşşş
ne yapsın düz duvara tırmanmaya çalışıyor
dayloşşşşşşşşşşşş biliyordum aynı duygular içinde olduğumuzuahahahaha cok ozledım cooook, asırı ozledım ehıuehıhe. saka bır yana valla ozledım, ınanmazsın ama ahhahaha
Daylosummm teşekkür ederim balimm
sen naba bi kere nabıosun nasılsın demeDaylosummm teşekkür ederim balimmbende ozledim askos nasilsin napiyosun
Askos senle konusuyoz ya her topikte ondan hic ayrilmamisiz gibi hissediyorumsen naba bi kere nabıosun nasılsın deme
elin dayloşuna git
adaletin bumu miavvvvvvvvvvvvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?