- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.981
Ay çok güzel ya bak hasta da olmadın inşallah senin bebeğindir ya kzum bak rüya gördün çok şükürKucama mavilere sarilmis bebk vardi erkek bebek ama benim bebegim değildi esimde ruyasinda bebek görmüş ama hatirlamiyo
Ya bende bakcaaaamOzelden atayım kuzun dıdem abartıyo
Eee görmedim ben bisey gurupta kimse bisey atmamışaldım senide gruba
lannnn bu neyy aboooovv, gebelikte yap hemenn
Hamişsin kızım sen
Ben de aşırı yoruldum ya valla pertim çıktıAllahım ne yoğun bir hafta oluyor, hemen hafta sonu gelsin lütfen ya
ben mi çok yoruldum bu hafta yoksa herkesler yoruldu mu benim gibi
merkür retrosundan oluyor bu hep
Yok kuzum adet oncesi boyle cikabiliyoHamişsin kızım sen
Kiz yok adet onceside boyle koyu cikabikiyomus bunlar 20lik bide yumurtlama yakininda boyle cikiyodu sasirdimn
Vallahi merak ettimMasallah bizim kizlara ya top modeller hepsi bendeçatlasın diger topikcileerrr hahahahah ❤❤❤❤❤❤
Hiç üzülme kuzum bende yok ama umutsuz olmayacazKızlar hamilelik yok malesef olmadı 0.03 cıktı sonuç bugün veya sabah adet olurum cunku sancilarimda artmisti anladim adet olcami ben adeti bekliorum şimdi testleri sipariş verim birgebeningunlugunden yine ovu takibi devam kizlar moral bozmak yok kismet degilmis uzulmicem ☺❤
Olabilir kuzum ama senin baya koyuydu yabenim adetten önce koyu çıkıp duruyordu ondan mı acaba kız
adet öncesi ovülasyon koyu çıkarsa gebelik olmuyomuOlabilir kuzum ama senin baya koyuydu ya
Bilmiyomki bende ne adet var ne gebelikadet öncesi ovülasyon koyu çıkarsa gebelik olmuyomu
canım bi kanda versen bence adete yakın böle olunca gebelik diye biliyorum benBilmiyomki bende ne adet var ne gebelikb**k gibi kaldim dunden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?