- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.001
Yok kiz beklicemcanım bi kanda versen bence adete yakın böle olunca gebelik diye biliyorum ben
Yok üzülmüyorum canin iyiyim bidahaki ay inşallah bu ay kısmet değilmiş ❤Kuzucum uzulme bidahaki aya bomba gibi calismalra devam kaldığı yerden
kız daha ne beklicen adetin geçmedimi senin ben adetime bi hafta varken başlıyorum :Yok kiz beklicemokadar test yaptim cikmasi yeter
Yok kuzum üzülmüyorum iyiyim sitres yok yola devam bugün testleri sipariş vericem 30 adet bakalımHiç üzülme kuzum bende yok ama umutsuz olmayacaz
Geçti dum bekliyodum ya bizim bura boktan kan almiyolae her istedigimdekız daha ne beklicen adetin geçmedimi senin ben adetime bi hafta varken başlıyorum :
ayy tam çatlamalıkGeçti dum bekliyodum ya bizim bura boktan kan almiyolae her istedigimdebeklicem gelir bugun yarin
Oyle vallaayy tam çatlamalık
Üzülmeyelim kızlar Aralık ayı bizim ay olcak insallahhhhyiyin macunları tatlıları çikolatalı meyveleri bomba gibi olun gelen golleri tutun bu ay
Olsa silikde olaa cikardi ya yok adet yakin diye boyle cikiyo bencekız gebelik testinde mi görünmüyor acaba
Yok kiz kan almiyo dengesizlerama çok koyu çıkmış Didoş, gidip kan verebileceğin bi yer var mı
benimde baya koyu çıktı ama ta 10 gün sonra adet oldum, senin o kadar gecikmez döngün benimki gibi değil ki
Yumurtlama dıyı ama ://
Yok sanmiyorum dun adet gunumdu gelmedi :/Yumurtlama dıyı ama ://
gebelık olabılır mı neden koyu cıkyo anşamadımYok sanmiyorum dun adet gunumdu gelmedi :/
Testler negativdi sanmiyor gebelim olcaginigebelık olabılır mı neden koyu cıkyo anşamadım
2 gun daha bekleyelımTestler negativdi sanmiyor gebelim olcagini
Sen adet olmadıkça ben strese giriyorum beTestler negativdi sanmiyor gebelim olcagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?