- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.341
Net çek bakalım güzelceHayalde 2 tane depil 82 tane görüyorum çift cizgi
Bende goremedim canim cizgiÇok net sifir sifir sifir
Çok net sifir sifir sifir
Bende hiç göremiyorum kiBende goremedim canim cizgi
Yok cıkmadı kuzu bişeyAa belki de bebis var dir
Canim test malesrf negativ bir dahaki aya insallahBende hiç göremiyorum kigaliba kafay yıyorum
Hayalet cizgi goruyor musun demişsin ya Bus, Hatice de demis ki hayal olarak ne biri cok görüyorum ama gercekte yok
Ay Valla adet olacakmışım gibi hissediyorum bi an gebe gibi hissediyorum bat 12 test aldim bugün negatif yok mu diyorum erken mi daha diyorum ya bana bebek verin ya kafam yandi
O kadar yoruldu ki ruhum ya sabir ya selametson günler duygu karmaşası çok normal, adet gelene kadar hamiş gibi hissedip günü gelince insanın testi yapmaya eli gitmiyor, kesin negatif yine diye.. anlıyorum seni canım
Tamda bu yuzden test yapmak istemiyorum artikson günler duygu karmaşası çok normal, adet gelene kadar hamiş gibi hissedip günü gelince insanın testi yapmaya eli gitmiyor, kesin negatif yine diye.. anlıyorum seni canım
Hayırlısı olsun canim inşallah diğer aya hamile kalırsın bence ovulasyon yapmayın gün aşırı ilişki yapın ben 2 bebis sahibi oldum bu sayada ilk bebeğim düşük oldu arkasından 4 ay sorna yine aynı böle gün aşırı oldu hemen tuttu sizde ole yapin canim benim ovulasyonlar kafanızı karıştırıyorKızlar tuvaletten çıktım şimdi çok şükür ADET OLDUMMMM randevu iyi ki iptal olmuş boşuna 100 tl verecektim
Bekleyelim biraz daha o zaman kuzum yine de insallah hamilesindirKizlar antibiotik adeti 1 hafta geciktirebiliyormus bende oyle düşünmüştüm zaten
Insallah canim ya 1 hafta gelmezse bakarız ozamanBekleyelim biraz daha o zaman kuzum yine de insallah hamilesindir
O kadar yoruldu ki ruhum ya sabir ya selamet
hahajjajsks kız niye öyle yazmıyor o zaman valla anlamıyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?