Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay Valla adet olacakmışım gibi hissediyorum bi an gebe gibi hissediyorum bat 12 test aldim bugün negatif yok mu diyorum erken mi daha diyorum ya bana bebek verin ya kafam yandi

son günler duygu karmaşası çok normal, adet gelene kadar hamiş gibi hissedip günü gelince insanın testi yapmaya eli gitmiyor, kesin negatif yine diye.. anlıyorum seni canım

Kızlar tuvaletten çıktım şimdi çok şükür ADET OLDUMMMM randevu iyi ki iptal olmuş boşuna 100 tl verecektim
Hayırlısı olsun canim inşallah diğer aya hamile kalırsın bence ovulasyon yapmayın gün aşırı ilişki yapın ben 2 bebis sahibi oldum bu sayada ilk bebeğim düşük oldu arkasından 4 ay sorna yine aynı böle gün aşırı oldu hemen tuttu sizde ole yapin canim benim ovulasyonlar kafanızı karıştırıyor

Bugün instagramda ne gördüm sabah sabah bilin..
Eylülde evlenen bir arkadaşım vardı, hamileymiş .. valla seviniyorum ya sevinmiyor değilim herkes doğursun çifter çifter doğursun ama bizde doğuralım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…