- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.301
Eeeee sonuccc hadiYaptım ki
Ne guzel canım zaten este sorun olmassa en güzeli kadındaki daha kolay halediliyir inşallah biran önce melekleimize kavuşuruzİnşallah canım, sen de üzülme zamanı ve vakti vardır demek gerekiyor bazen. Benim de hiç bilgim yoktu acaba çocuğum olmayacak mı diye düşünmeye başladım. Eşim de test verdi onda herşey çok güzel dedi doktor. 3 ay içerisinde gebe kalabileceğinizi düşünüyorum dedi
Hoşbuldum canım :) İnşallah hepimiz güzel haberler alırızaramıza hoşgeldin canım
Amh bakmadı mı benim de hormon değerlerim karışıktı o yüzden soruyorumYok canım lh değerim 11 fsh 4 küsür. Tam pko da değilsin dedi doktor yumurtalıkların tembel dedi. Ovulasyon testiyle takip ettim iki ay önce gerçekten 19.günde tam kopkoyu çıkmadı. O yüzden böyle klomen ve iğne tedavisi başladı heralde
Yok bakmadı tsh-fsh-lh-prolaktin bakmışAmh bakmadı mı benim de hormon değerlerim karışıktı o yüzden soruyorum
Anladım canım inşallah çok beklemeden bebişin olurYok bakmadı tsh-fsh-lh-prolaktin bakmış
Belkı içine bir yere kaçmiştir diye deminden beri bakıyorum ama yok kaçmamiş
Ben onla Denedim daha önce onda iyiBusefer kaset tipi istemedim canım farklılık olsun bide bunu deniyim
İnşallah canım benim hepimizinAnladım canım inşallah çok beklemeden bebişin olur
Şimdi yok bak 4 damlakız idrarı çok mu damlattın niye böyle dağılmış
Solaa.kaymis sanki cizgi bana oyle geldiiiiiBelkı içine bir yere kaçmiştir diye deminden beri bakıyorum ama yok kaçmamiş
Yaaaa nekdr vardi canim.gununeeŞimdi yok bak 4 damla
Kaç gün gecti kiTertemiz sıfır bir test
Vajinal bakar canım büyük ihtimalleİnşallah canım benim hepimizinCumartesi doktor muayene edecekmiş yumurtaların boyutuna vs bakacak heralde. Alttan mı bakıyor yoksa ultrasonla mı bilginiz var mı?
Ben kendimde çok gördum alışıgımda seninkinde görmek istemiyorum çift çizgi olsun lütfenyapıyorum hazırmısıniz kocaman bembeyaz bir tek cizgi görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?