• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bugün gördüm Bal0ncuk Bal0ncuk artık gün saymaya başlarım yakında 🙈

Adım atanlar MNbeyaz MNbeyaz 4bin falan tabi ki az ama ben bu salgından beri mutfaktan salona salondan yatak odasınadan başka adım atmadım doğru düzgün. Nasıl motive oluyorsunuz ya çok istiyorum alışkanlık edineyim ama olmuyor 🤦
Evet salgın gerçekten çok etkiledi evde benim psikolojim alt üst oluyor daha çok az da olsa yürümeye calisiyorum biraz da kilo problemim var aslında bence sorun değil ama gebelik için sorun olabilir bir ucundan başlamak istedim bende

anlamadıysan anlatırdık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
neyse bu ay öyle git bari.. inşallah tutar :dua::dua::dua:
Ay Bal0ncuk Bal0ncuk neden öyle umutsuz vaka gibi konuştun kız 🙄 böyle tutma olasılığı yok mu? Nasıl kullanmam gerekiyor daha önceki aylar pik ve sonraki günler üst üste denediğim de oldu, gün aşırı denediğim de oldu napmam lazım çabuk söyleyin kaçmasın bebe 😆
moraller yerinde, kendi moralim yerindeyse diğer insanlarınkini yukarı çekiyorum. değilse tavan izlemece :halay::halay::halay:bu arada beni de kovmasalar iyidir valla, sabah başlıyorum akşama kadar burda :KK70:

aaa iyi misin? bu konuştuğumuz konu yüzünden mi, birine bir şey mi oldu?
Ay ben de öyle diyorum o kadar yetişemiyorum buraya ama ona rağmen bir bakıyorum önümdeki işler kalmış hep..
Evet salgın gerçekten çok etkiledi evde benim psikolojim alt üst oluyor daha çok az da olsa yürümeye calisiyorum biraz da kilo problemim var aslında bence sorun değil ama gebelik için sorun olabilir bir ucundan başlamak istedim bende
Evet ben de son zamanlarda kilo aldım ve etkileyebileceğini düşünüyorum bir alışkanlık yapsam zor gelmeyecek aslında seni tebrik ediyorum valla devam 👏👏

Ay Bal0ncuk Bal0ncuk neden öyle umutsuz vaka gibi konuştun kız 🙄 böyle tutma olasılığı yok mu? Nasıl kullanmam gerekiyor daha önceki aylar pik ve sonraki günler üst üste denediğim de oldu, gün aşırı denediğim de oldu napmam lazım çabuk söyleyin kaçmasın bebe 😆

Ay ben de öyle diyorum o kadar yetişemiyorum buraya ama ona rağmen bir bakıyorum önümdeki işler kalmış hep..

Evet ben de son zamanlarda kilo aldım ve etkileyebileceğini düşünüyorum bir alışkanlık yapsam zor gelmeyecek aslında seni tebrik ediyorum valla devam 👏👏
kızzz yok şakalaşıyorum seninle be deli kız :D
1 sperm yeterli bacım.. millet tek bir gece ilişkiyle gece kalıyor
kısmet bu işler... kalacasın bu ay ben inanıyorum :halay::halay::halay::halay:

Kızlar şu jeli nerden sipariş vercez bilen var mı
trendyolda var canım

Back
X