• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bugün gördüm Bal0ncuk Bal0ncuk artık gün saymaya başlarım yakında 🙈

Adım atanlar MNbeyaz MNbeyaz 4bin falan tabi ki az ama ben bu salgından beri mutfaktan salona salondan yatak odasınadan başka adım atmadım doğru düzgün. Nasıl motive oluyorsunuz ya çok istiyorum alışkanlık edineyim ama olmuyor 🤦

Ay bugün gördüm Bal0ncuk Bal0ncuk artık gün saymaya başlarım yakında 🙈

Adım atanlar MNbeyaz MNbeyaz 4bin falan tabi ki az ama ben bu salgından beri mutfaktan salona salondan yatak odasınadan başka adım atmadım doğru düzgün. Nasıl motive oluyorsunuz ya çok istiyorum alışkanlık edineyim ama olmuyor 🤦
bugün gördün en son birliktelik ne zaman oldu ?

Dün canım gün aşırı devam ediyoruz bu ay bugün de olsa mı diye düşündüm ama iki gün pik görüyorum normalde. yarın değerlendiririz sanırım kararsız kaldım
lee madem pike yakın görüyorsunuz neden piki bir gün beklemiyorsunuz :D
eş,nde sperm sorunu yoksa 3gün üst üste mis :D

Bende soyliyimmi en son ne zaman oldu😈😈😈
evden çıkmadan önce :D :D :D :D

lee madem pike yakın görüyorsunuz neden piki bir gün beklemiyorsunuz :KK70:
eş,nde sperm sorunu yoksa 3gün üst üste mis :KK70:

evden çıkmadan önce :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ay dün de pike çok yakındı gün aşırıyı bozmayalım diye birtakım gelişmeler oldu 🙈 emin olamadım belki yarın pik görmem belli mi olur 🤷 zaten daha tam anlamadım ben bu testleri 🤭

E effok bacım moral kontrol :KK70: boş vakit bulma sen :KK70: gezme sağda solda :KK70:

moraller yerinde, kendi moralim yerindeyse diğer insanlarınkini yukarı çekiyorum. değilse tavan izlemece :halay::halay::halay:bu arada beni de kovmasalar iyidir valla, sabah başlıyorum akşama kadar burda :KK70:

oy oy canımsın teşekkür ederim sende gül hep dün gece acilde sabahladım.. eve geldim an itibariyle tadını çıkarcam artık karar verdim.🤗💕👶👍🌹🌹🤩

aaa iyi misin? bu konuştuğumuz konu yüzünden mi, birine bir şey mi oldu?

moraller yerinde, kendi moralim yerindeyse diğer insanlarınkini yukarı çekiyorum. değilse tavan izlemece :halay::halay::halay:bu arada beni de kovmasalar iyidir valla, sabah başlıyorum akşama kadar burda :KK70:

aaa iyi misin? bu konuştuğumuz konu yüzünden mi, birine bir şey mi oldu?
kovmazlar çünkü sen işinide yapıyorsun :D
benim işim pc başında sürekli maillerle programla olduğu için sorun yaşamıyorum
evraklar birikince kalkıp yerleştirmem yarım saatimi alıyor ama :D :D :D :D

Back
X