- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.581
bugn sebebsiz ağlayasım var![]()
Hayırdır kuzucum

Ağlamak yok

Sebepsiz gül mümkünse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugn sebebsiz ağlayasım var![]()
Hayırdır kuzucum
Ağlamak yok
Sebepsiz gül mümkünse![]()
Silik bi ikinci çizgim varHaber ver yarın merak ederiz
Ay neden olmasın umutluyuz ama kim bilir kaç ay sonra olur unuturuz![]()
Huuuu baya baya var
yumurtlamadm daha kız
Herkese GünaydıııınnnÇok hareketlisiniz gerçekten başlığı takip etmekte zorlanıyorum
E effok Merhaba aranıza yeni katıldım sanırım hamileliğini öğrendin, hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
İşyerlerine gidenler var galiba, ben henüz home office e devam ettiğim için evden sizleri takip ediyorum bir yandan. Bu dönemde hastaneye olabildiğince minimum gitmek en faydalısı gibi görünüyor.
Bu arada benim de takvimime göre bugün yumurtlama günüm ama hala bir belirti yaşamıyorumYine de bugünü değerlendiricem tabiki
![]()
Huuuu baya baya var![]()
![]()
![]()
Silik değil bayağı bayağı ikinci çizgi var. Tebrik ederim![]()
Çok teşekkürler hepinizeaaaa tebrik ederiiiim![]()
![]()
![]()
Çok teşekkürler hepinizeolmamasına alışmıştım resmen şaşkınlığını yaşıyorum
![]()
Herkes aynı şaşkınlığı yaşıyor tebrik ederimÇok teşekkürler hepinizeolmamasına alışmıştım resmen şaşkınlığını yaşıyorum
![]()
Kız ben daha dün bu topiğe yeni kural koymadım mı????bugn sebebsiz ağlayasım var![]()
Canım hayırlı olsun. İlk 5 dakikada çıktı ise bugün hemen kan ver
Silik bi ikinci çizgim var![]()
Yaaa ay çok tebrik ederim bu silik değil yahu baya baya var
Evet evet taktik ve tavsiye alalımHerkes aynı şaşkınlığı yaşıyor tebrik ederim
Var mı tavsiye bizlere![]()
Sabah 7 gibi kalktm bi yandan istiyrum bi yandan nasılsa gene olmadı diye bakarken hemen çıktı ikinci çizgi şok oldum tabi eşiminde uyanmasına bi saat vardı onu bekledim uyandığı gibi tuttum burnunaoleeey, nasıl oldu neler yaptınız anlatııın![]()
Tavsiye gerçekten düşünmemek takmamakmış ilk hamileliğimde nasılsa hemen olmaz diye düşünüyoduk hemen olmuştu bu sefer ee hemen oluyo diye triplere girmiştim karnım şişti yok seğirdi hepsi psikolojik tabi olmayınca düşünmeyi bırakıp normal günlere dönünce oluverdiHerkes aynı şaşkınlığı yaşıyor tebrik ederim
Var mı tavsiye bizlere![]()
Çok teşekkür ederim benimde aklıma geldi ama asm de kanı 10 a kadar mı ne alıyolardı oğlanda uyanmadı gidemicem bugünKız ben daha dün bu topiğe yeni kural koymadım mı????
Ağlamak yasak demedim miiiii
Canım hayırlı olsun. İlk 5 dakikada çıktı ise bugün hemen kan ver
Sağlıkla sıhhatle ilerlesin, sağlıkla sıhhatle kucağına al canım![]()
Çok teşekkürlerYaaa ay çok tebrik ederim bu silik değil yahu baya baya varnasıl bir duygu anlatsana biraz
çook sevindim canım ne yapacaksın şimdi kan testi verecek misin doktora gidecek misin ay çok heyecanlı
![]()
Beynimi söküp şu köşeye bırakasım geliyor bazenSabah 7 gibi kalktm bi yandan istiyrum bi yandan nasılsa gene olmadı diye bakarken hemen çıktı ikinci çizgi şok oldum tabi eşiminde uyanmasına bi saat vardı onu bekledim uyandığı gibi tuttum burnuna
Tavsiye gerçekten düşünmemek takmamakmış ilk hamileliğimde nasılsa hemen olmaz diye düşünüyoduk hemen olmuştu bu sefer ee hemen oluyo diye triplere girmiştim karnım şişti yok seğirdi hepsi psikolojik tabi olmayınca düşünmeyi bırakıp normal günlere dönünce oluverdi
Çok teşekkür ederim benimde aklıma geldi ama asm de kanı 10 a kadar mı ne alıyolardı oğlanda uyanmadı gidemicem bugün
Çok teşekkürlerşöyle bişey şaşkınlık bide iyi mi yaptık kötü mü yaptık düşüncesi uykusuz geceler ama mis kokusu öyle bi duygu değişimleri
doktora hemen gitme taraftarı değilim aslında şu an programa göre 4 +5 çıkıyo bikaç hafta snra giderim büyük ihtimalle ama kan vermeye yarın gidebilirim
Darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()
Sabah 7 gibi kalktm bi yandan istiyrum bi yandan nasılsa gene olmadı diye bakarken hemen çıktı ikinci çizgi şok oldum tabi eşiminde uyanmasına bi saat vardı onu bekledim uyandığı gibi tuttum burnuna
Tavsiye gerçekten düşünmemek takmamakmış ilk hamileliğimde nasılsa hemen olmaz diye düşünüyoduk hemen olmuştu bu sefer ee hemen oluyo diye triplere girmiştim karnım şişti yok seğirdi hepsi psikolojik tabi olmayınca düşünmeyi bırakıp normal günlere dönünce oluverdi
Çok teşekkür ederim benimde aklıma geldi ama asm de kanı 10 a kadar mı ne alıyolardı oğlanda uyanmadı gidemicem bugün
Çok teşekkürlerşöyle bişey şaşkınlık bide iyi mi yaptık kötü mü yaptık düşüncesi uykusuz geceler ama mis kokusu öyle bi duygu değişimleri
doktora hemen gitme taraftarı değilim aslında şu an programa göre 4 +5 çıkıyo bikaç hafta snra giderim büyük ihtimalle ama kan vermeye yarın gidebilirim
Darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()