• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
at bakalım fotoğrafı :KK36: :KK36: :KK36:
IMG_20200923_092420.webp
Sabah erkenden yaptm da deforme oldu biraz zaman geçtikçe 😂

yumurtlamadm daha kız

tamam yahuuuuu eli kulağında işte, şaka maka Ekim geldi ben ona inanamıyorum, ilk dediğinde sanki çoook uzak zamanlardan bahsediyoduk. Bi de şimdi burada hava soğudu ben ondan Ekim'in geldiğini hissediyorum, sen orda hala Hazirandasın :halay:

Herkese Günaydıııınnn :KK39:Çok hareketlisiniz gerçekten başlığı takip etmekte zorlanıyorum :-)
E effok Merhaba aranıza yeni katıldım sanırım hamileliğini öğrendin, hayırlı olsun sağlıkla büyüsün :KK36:
İşyerlerine gidenler var galiba, ben henüz home office e devam ettiğim için evden sizleri takip ediyorum bir yandan. Bu dönemde hastaneye olabildiğince minimum gitmek en faydalısı gibi görünüyor.
Bu arada benim de takvimime göre bugün yumurtlama günüm ama hala bir belirti yaşamıyorum :işsiz: Yine de bugünü değerlendiricem tabiki:KK8:

teşekkür ederiim, yeni öğrendim evet daha doktora bile gitmedim o yüzden benimle dalga geçiyorlar sana özet olarak böyle anlatabilirim kaçırdığın kısmı :KK54:

biz artık haftada bir gidiyoruz ama home office canmış onu anlıyorum bu dönemde.

ben de yumurtlama gününde değil de, onun etrafında belirti yaşıyorum karın ağrısı vs. gibi... ovulasyon ile takip etmeden önce zannediyordum ki karnım en ağrıdığında o gün işte yumurtluyor oluyorum ama çok öyle değilmiş :ıslık:

oleeey, nasıl oldu neler yaptınız anlatııın :rolleyes:
Sabah 7 gibi kalktm bi yandan istiyrum bi yandan nasılsa gene olmadı diye bakarken hemen çıktı ikinci çizgi şok oldum tabi eşiminde uyanmasına bi saat vardı onu bekledim uyandığı gibi tuttum burnuna :KK70:
Herkes aynı şaşkınlığı yaşıyor tebrik ederim :KK200:
Var mı tavsiye bizlere :dondurma:
Tavsiye gerçekten düşünmemek takmamakmış ilk hamileliğimde nasılsa hemen olmaz diye düşünüyoduk hemen olmuştu bu sefer ee hemen oluyo diye triplere girmiştim karnım şişti yok seğirdi hepsi psikolojik tabi olmayınca düşünmeyi bırakıp normal günlere dönünce oluverdi
Kız ben daha dün bu topiğe yeni kural koymadım mı????
Ağlamak yasak demedim miiiii:sinirli::sinirli::sinirli:

Canım hayırlı olsun. İlk 5 dakikada çıktı ise bugün hemen kan ver🥰🥰🥰
Sağlıkla sıhhatle ilerlesin, sağlıkla sıhhatle kucağına al canım🧿🧿🧿
Çok teşekkür ederim benimde aklıma geldi ama asm de kanı 10 a kadar mı ne alıyolardı oğlanda uyanmadı gidemicem bugün
Yaaa ay çok tebrik ederim bu silik değil yahu baya baya var 🤗🤗🤗 nasıl bir duygu anlatsana biraz 🙈 çook sevindim canım ne yapacaksın şimdi kan testi verecek misin doktora gidecek misin ay çok heyecanlı 😍
Çok teşekkürler 🥰 şöyle bişey şaşkınlık bide iyi mi yaptık kötü mü yaptık düşüncesi uykusuz geceler ama mis kokusu öyle bi duygu değişimleri :KK53:doktora hemen gitme taraftarı değilim aslında şu an programa göre 4 +5 çıkıyo bikaç hafta snra giderim büyük ihtimalle ama kan vermeye yarın gidebilirim

Darısı isteyen herkesin başına inşallah 🥰🥰

Sabah 7 gibi kalktm bi yandan istiyrum bi yandan nasılsa gene olmadı diye bakarken hemen çıktı ikinci çizgi şok oldum tabi eşiminde uyanmasına bi saat vardı onu bekledim uyandığı gibi tuttum burnuna :KK70:

Tavsiye gerçekten düşünmemek takmamakmış ilk hamileliğimde nasılsa hemen olmaz diye düşünüyoduk hemen olmuştu bu sefer ee hemen oluyo diye triplere girmiştim karnım şişti yok seğirdi hepsi psikolojik tabi olmayınca düşünmeyi bırakıp normal günlere dönünce oluverdi

Çok teşekkür ederim benimde aklıma geldi ama asm de kanı 10 a kadar mı ne alıyolardı oğlanda uyanmadı gidemicem bugün

Çok teşekkürler 🥰 şöyle bişey şaşkınlık bide iyi mi yaptık kötü mü yaptık düşüncesi uykusuz geceler ama mis kokusu öyle bi duygu değişimleri :KK53:doktora hemen gitme taraftarı değilim aslında şu an programa göre 4 +5 çıkıyo bikaç hafta snra giderim büyük ihtimalle ama kan vermeye yarın gidebilirim

Beynimi söküp şu köşeye bırakasım geliyor bazen :bicak::bicak::bicak::bicak:
Neden beceremiyoruz şu takmama meselesini :olamaz:

İnşallah çok güzel geçer her şey kuzum tadını çıkar :KK200:

Bende takmayayım diyorum evinde inşaat var hatun onu düşün diyorum..
sonra giriyorum internete alışveriş yapayım evime dekorasyon aksesuar alayım diyorum fikirler bakayım diyorum kendimi soğan kürü aslan pençesi pco çatlatma aşılama tüp vb. gebe olmaya dair konularda buluyorum.. :kızgın::kızgın:

Back
X