• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah 7 gibi kalktm bi yandan istiyrum bi yandan nasılsa gene olmadı diye bakarken hemen çıktı ikinci çizgi şok oldum tabi eşiminde uyanmasına bi saat vardı onu bekledim uyandığı gibi tuttum burnuna :KK70:

Tavsiye gerçekten düşünmemek takmamakmış ilk hamileliğimde nasılsa hemen olmaz diye düşünüyoduk hemen olmuştu bu sefer ee hemen oluyo diye triplere girmiştim karnım şişti yok seğirdi hepsi psikolojik tabi olmayınca düşünmeyi bırakıp normal günlere dönünce oluverdi

Çok teşekkür ederim benimde aklıma geldi ama asm de kanı 10 a kadar mı ne alıyolardı oğlanda uyanmadı gidemicem bugün

Çok teşekkürler 🥰 şöyle bişey şaşkınlık bide iyi mi yaptık kötü mü yaptık düşüncesi uykusuz geceler ama mis kokusu öyle bi duygu değişimleri :KK53:doktora hemen gitme taraftarı değilim aslında şu an programa göre 4 +5 çıkıyo bikaç hafta snra giderim büyük ihtimalle ama kan vermeye yarın gidebilirim

Darısı isteyen herkesin başına inşallah 🥰🥰
Hamile kalmamaya çalışınca oluyor galiba kafamızdan nasıl atıcaz biri de onu söylesinn🙈🤣
Çok tebrikler canım hayırlı olsun tekrardan aynennbir sağlık sorunun yoksa bekleyebilirsin ultrasonda görünene kadar 😊

Beynimi söküp şu köşeye bırakasım geliyor bazen :bicak::bicak::bicak::bicak:
Neden beceremiyoruz şu takmama meselesini :olamaz:

İnşallah çok güzel geçer her şey kuzum tadını çıkar :KK200:
İnşallah en kısa zamanda hepinize nasip olur tosun gibi sağlıklı bebişler çok teşekkür ederim inşallah bu son hamileliğim olcak bi aksilik olmazsa o yüzden biraz nazı abartmayı düşünüyorum 😂😂
Bende takmayayım diyorum evinde inşaat var hatun onu düşün diyorum..
sonra giriyorum internete alışveriş yapayım evime dekorasyon aksesuar alayım diyorum fikirler bakayım diyorum kendimi soğan kürü aslan pençesi pco çatlatma aşılama tüp vb. gebe olmaya dair konularda buluyorum.. :kızgın::kızgın:
Önemli bişey sonuçta önemsememek çok zor ama şu bikaç ayda öyle saçma belirtiler yaşadm ki insan psikolojisi acaip bişey bize yansıyan buysa içimzde kim bilir neler oluyorda bebek tutunamıyo ne güzel hareketli günler yaşıyorken fırsatı kaçırma bence akşına bırak inşallah bi daha ki ayda senin müjdeni alalım 🥰
Hamile kalmamaya çalışınca oluyor galiba kafamızdan nasıl atıcaz biri de onu söylesinn🙈🤣
Çok tebrikler canım hayırlı olsun tekrardan aynennbir sağlık sorunun yoksa bekleyebilirsin ultrasonda görünene kadar 😊
Evett zaten şimdi gitsemde mecbur beklencek
Kendini oyalıcak şeyler bulmak en iyisi ama işte akla söz geçirmekte çok zor ayın ilk günleri umursamazlık üzgünlük oluyo bi geliyo geçiyo yumurtlama günü olmuştur kesin olmuştur derken derken o heycandan ayrı durabilmek çok zor 😂

İnşallah en kısa zamanda hepinize nasip olur tosun gibi sağlıklı bebişler çok teşekkür ederim inşallah bu son hamileliğim olcak bi aksilik olmazsa o yüzden biraz nazı abartmayı düşünüyorum 😂😂

Önemli bişey sonuçta önemsememek çok zor ama şu bikaç ayda öyle saçma belirtiler yaşadm ki insan psikolojisi acaip bişey bize yansıyan buysa içimzde kim bilir neler oluyorda bebek tutunamıyo ne güzel hareketli günler yaşıyorken fırsatı kaçırma bence akşına bırak inşallah bi daha ki ayda senin müjdeni alalım 🥰

Evett zaten şimdi gitsemde mecbur beklencek
Kendini oyalıcak şeyler bulmak en iyisi ama işte akla söz geçirmekte çok zor ayın ilk günleri umursamazlık üzgünlük oluyo bi geliyo geçiyo yumurtlama günü olmuştur kesin olmuştur derken derken o heycandan ayrı durabilmek çok zor 😂
Amin inşallah :dua:
Ne tatlı :KK200: sağlıkla geçsin :KK200:

:KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

tamam yahuuuuu eli kulağında işte, şaka maka Ekim geldi ben ona inanamıyorum, ilk dediğinde sanki çoook uzak zamanlardan bahsediyoduk. Bi de şimdi burada hava soğudu ben ondan Ekim'in geldiğini hissediyorum, sen orda hala Hazirandasın :halay:

teşekkür ederiim, yeni öğrendim evet daha doktora bile gitmedim o yüzden benimle dalga geçiyorlar sana özet olarak böyle anlatabilirim kaçırdığın kısmı :KK54:

biz artık haftada bir gidiyoruz ama home office canmış onu anlıyorum bu dönemde.

ben de yumurtlama gününde değil de, onun etrafında belirti yaşıyorum karın ağrısı vs. gibi... ovulasyon ile takip etmeden önce zannediyordum ki karnım en ağrıdığında o gün işte yumurtluyor oluyorum ama çok öyle değilmiş :ıslık:

Yaaaa ben de belirtilerin olduğu gün olduğunu düşünüyordum hep. O zaman yanlış zaman planlamaları yapıyor olabilirim. Belki de yumurta son evresinde gelişirken belirtileri yaşıyoruz. 2 gün sonra salınıyor mesela. Zaten ben de programların verdiği tarihlerin çevresinde olabildiğince dolanmaya çalışıyorum. Bakalım beklemedeyiz :KK8:

iş yerinde canım sıkıldı az önce ya.. gelemedim
bir baktım birileri çekiştiriyor :KK70:
nölieeeeeee
Benim de işim vardı ama yine de bakıyorum kaçırmayayım diye ama kimsede çıt yok toplanın diye :KK70: :KK70:
Kim sıkıyor senin canına getirmesinler bizi oraya :sinirli::sinirli::sinirli:

Benim de işim vardı ama yine de bakıyorum kaçırmayayım diye ama kimsede çıt yok toplanın diye :KK70: :KK70:
Kim sıkıyor senin canına getirmesinler bizi oraya :sinirli::sinirli::sinirli:
ben sessiz olunca herkes tıp oynuyor anlamadım bu işi :D

dur azcık Paresilaaa Paresilaaa dövelim :D topik anası o :D

Back
X