- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.721
Başınız sağolsun kuzum Allah ailesine sabır versinay bizim iş yerinde bir abi vefat etmiş
çok üzüldüm![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun kuzum Allah ailesine sabır versinay bizim iş yerinde bir abi vefat etmiş
çok üzüldüm![]()
![]()
![]()
![]()
İnşAllah canımGünaydın, hepimize çok güzel bir gün diliyorum
İnşallah uzunca bir süre görüşmezsiniz kendisiyleParesilaaa
![]()
Uyuyamadın mi kuzu geceçok uykum var ya![]()
antepten geldiğimden beri kendimi çok yorgun hissediyorumUyuyamadın mi kuzu gece
Anlayabiliyorum kuzuantepten geldiğimden beri kendimi çok yorgun hissediyorum![]()
ayy evettt yarın geliyor gönlümün efendisiAnlayabiliyorum kuzuhafta sonu gelecek mi eşin iyi gelir sanada
Canımsınayy evettt yarın geliyor gönlümün efendisi![]()
![]()
ayyy bunu görünce keyfim yerine geldi
kız roman olduğunu nerden anladınRomanlara bu yüzden hastayım yaaa. biz gecelik giyip gitsek büyük iş gelir![]()
kız roman olduğunu nerden anladın![]()
ben ikizlere gebe kalırsam şifon abiye alacambaşkası yapmıyor bunları ondan![]()
kabarık kabarık gelinlikler geçen haberde gördüm bilğin kamyondamperine zor sığdı gelin o halde. şah şahlı insanalr
![]()
saçlarını daha kabarık yapacazwoooow, bu kaçıncı level acaba, ben buralara çok zoooor![]()
öğleden sonra yada ertesi güne sarkabiliyor canımaile sağlık merkezlerinde verilen kanlar ertesi gün mü çıkıyor kızlar?