• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alla alla nerden biliyorsun???
Belki de 9 ay 10 gün gelmeyecek!!!
Gıcık uygulama :63: :63: :63: :63: :63: :63:

Eklentiler

• Screenshot_20200924_074750_com.huawei.android.launcher.webp
    Screenshot_20200924_074750_com.huawei.android.launcher.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 28
- Sadece bu başlığa küsüyorum. :KK70: :KK70:
allah allah
nedenmiş o gelin hanımcım :63:

Canparem kıyamam sana hiç bişeyim düşünmemeye çalış hayatı akışına bırak nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyo üzme güzel canını gelicek minnak bebelerimiz bizimde

Yahu ses mi kaldı iliğimi sömürdüler iki aydır 😄

What your name bebek😁 telim ezberlediğim için seni ismini zönk diye yapıştırıyor etiket aramaya gitmiyor acaba unuttuğunda mıdır😄

Yaaaa örtmenimm çok çalışıyorum ben yaaa😱
senin ingilizceni yiyim :D :D :D :D :D

eveet şuan çalışmıyorumm evde tembellik yapmaca🤦‍♀️ ya adet gelmiyor 2 3 gün önce test yaptım negatif.. şu bekleme kısmı 1 gün 1 ömür gibi değil mi💆‍♀️🙄
1 gün 1 ömür gibi geliyor gerçekten yaa :kızgın:

dönüşümlüye girmeyecekmisiniz siz
biz pazartesi itibariyle giriyoruz
haftanın ilk 3 günü
sonrada ilk 2 günü gelecem
Şu an daha fazla kıskanmadım :63: :63:
Canımcım ben memur değilim. Ben köleyim. O yüzden esnek çalışmamızı çalışma saatlerini değiştirerek yaptılar. 09.00-16.30 arası çalışacağız. Duruşmalarımız ful devam. Canım biz köle olduğumuz için sadece işe gelip giderken virüs kapabiliriz. Yoksa duruşmada, bir oda içerisinde vatandaş gelmiş avukat gelmiş bize bulaştırmaz efsunluyuz biz. 🤪🤪🤪🤪🤪

Şu an daha fazla kıskanmadım :63: :63:
Canımcım ben memur değilim. Ben köleyim. O yüzden esnek çalışmamızı çalışma saatlerini değiştirerek yaptılar. 09.00-16.30 arası çalışacağız. Duruşmalarımız ful devam. Canım biz köle olduğumuz için sadece işe gelip giderken virüs kapabiliriz. Yoksa duruşmada, bir oda içerisinde vatandaş gelmiş avukat gelmiş bize bulaştırmaz efsunluyuz biz. 🤪🤪🤪🤪🤪
şu bomba imha ekiplerinin kıyafetlerinden giyinin :D :D

şu bomba imha ekiplerinin kıyafetlerinden giyinin :KK70: :KK70:
İlk haziranda başladık ya işe o zaman o kıyafetler ile birkaç kişi gelip kalemleri dezenfekte etti. Sonra da bir hafta önce yaptılar. Düşün o kadar insan üstü köleleriz. Bir dezenfekteyi üç ay kullanabiliyoruz🤪🤪🤪
Artık dalga geçiyorum emin ol. Kendi çabamız ile korunuyoruz.
Ya hani şöyle gerçekten acillik olan davalar açılsın gelsin de... adı döndü diye ismini değiştirmeye bu zamanda gelmesin kaç yıl yaşamışın yaşamaya devam edebilirsin 😡😡

İlk haziranda başladık ya işe o zaman o kıyafetler ile birkaç kişi gelip kalemleri dezenfekte etti. Sonra da bir hafta önce yaptılar. Düşün o kadar insan üstü köleleriz. Bir dezenfekteyi üç ay kullanabiliyoruz🤪🤪🤪
Artık dalga geçiyorum emin ol. Kendi çabamız ile korunuyoruz.
Ya hani şöyle gerçekten acillik olan davalar açılsın gelsin de... adı döndü diye ismini değiştirmeye bu zamanda gelmesin kaç yıl yaşamışın yaşamaya devam edebilirsin 😡😡
biz ayda bir ilaçlıyoruz odaları :D

canım o atandı.. eşiyle birlikte görev yerine gidip evini düzeltecekti... eşiyledir yoğundur ondan gelemiyor
ama gebemi diye aşırı merak ediyorum

olive_bluto olive_bluto :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

onu biliyorum da tatlım gebelik durumunu çok merak ediyorum.. sürpriz yapsa bize pozitifli :KK5:

Back
X