• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben sallantıda değil de, o uğultumsu gürültüyü duyduğum an direkt 17 Ağustos'a ışınlanıyorum.
Neyse kötüyü çağırmayalım, Allah korusun hepimizi ve sevdiklerimizi :KK200:
Amin inşallah kuzum :( Aynen o ses beni ürpertiyor.. Sessiz sallansa o kadar tedirgin olmayacağım sanki...

ben sallantıda değil de, o uğultumsu gürültüyü duyduğum an direkt 17 Ağustos'a ışınlanıyorum.
Neyse kötüyü çağırmayalım, Allah korusun hepimizi ve sevdiklerimizi :KK200:
Aynen canım aminnn
Saçımı boyatmak istiyoruuuuum 🙄🙄
Yasak cazip geliyor dimi :D :D :D
Markayı hatırlamıyorum ama püskürtme boyalar var. Önceden kullanıyordum. Saç dibine yapmaz isen sorum olmaz sanırım. Yıkayıncada çıkıyor 🥰

Aynen canım aminnn

Yasak cazip geliyor dimi :KK70: :KK70: :KK70:
Markayı hatırlamıyorum ama püskürtme boyalar var. Önceden kullanıyordum. Saç dibine yapmaz isen sorum olmaz sanırım. Yıkayıncada çıkıyor 🥰
Ya uf hep sariydim şuan kendi rengim geldi iğrenç hissediyorum resmen uçları boyatsam yine mor şampuan olursa kimyasal ne anladık ki

Merhabalar ben özel hastanede 2 bin tl ye bir aşılama yaptırdım ve tutmadı. Bu ay yumurta geliştirici iğne vurup yumurta takibi yaptırarak sonrasında çatlatma iğnesi ve normal ilişkiyle deneme yapacağız ve doktorum yumurta ( folikül) takibi ücreti olarak muayene ücreti dışında 1000 tl ücret istedi. Özelde yumurta takibi yaptıranlar varsa muayene ücreti disinda böyle bir ücret ödemesi yapılıyor mu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben kaç defa gittim özel bi ücret alınmıyor sadece muayene ücreti
Ben 6 sene önce 2 aşılama yaptım tutmadı sonrasında 2 defa yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldim. Şimdi ikinci çocuk için tekrar başladım tedaviye ilk ay doktorumun ısrarıyla aşılama yaptırdım tutmayınca bu ay da yumurta takibi ce çatlatma iğnesiyle şansımı deneyip tutmazsa tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim. Doktorum tup bebek için çok ısrar etti ama ben de yumurta takibi ce çatlatmyla olsun diye ısrar edince tedaviye bu şekilde gonulsuz başladı. 6 gün iğne vurdum başlangıçta birşey yoktu bugün yumurta takibine gidince sana aşılama yapmayacağız değil mi diye sordu ve folikül takibi diye 1000 tl fiyat çıkardı. Ben muayene ücreti ödediğimi 10 gün kontrol sürem olduğunu bu ücreti ödemek istemediğimi söyledim ama kendisi bunun rutin olduğunu bu işlem için muayene disinda her yerde ücret alındığını söyledi.

Back
X