- 30 Ekim 2019
- 1.477
- 1.107
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.801
Saçımı boyatmak istiyoruuuuum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah kuzumben sallantıda değil de, o uğultumsu gürültüyü duyduğum an direkt 17 Ağustos'a ışınlanıyorum.
Neyse kötüyü çağırmayalım, Allah korusun hepimizi ve sevdiklerimizi![]()
Aynen canım aminnnben sallantıda değil de, o uğultumsu gürültüyü duyduğum an direkt 17 Ağustos'a ışınlanıyorum.
Neyse kötüyü çağırmayalım, Allah korusun hepimizi ve sevdiklerimizi![]()
Yasak cazip geliyor dimiSaçımı boyatmak istiyoruuuuum![]()
Az daha sabret ne kalmış şunun şurasında doğuma kuzum.. Sonra doğal boyalar var onlar kullanabilirsin..Saçımı boyatmak istiyoruuuuum![]()
Ya uf hep sariydim şuan kendi rengim geldi iğrenç hissediyorum resmen uçları boyatsam yine mor şampuan olursa kimyasal ne anladık kiAynen canım aminnn
Yasak cazip geliyor dimi![]()
![]()
Markayı hatırlamıyorum ama püskürtme boyalar var. Önceden kullanıyordum. Saç dibine yapmaz isen sorum olmaz sanırım. Yıkayıncada çıkıyor![]()
Kendimi kilo almış ve cirkinlesmis hissediyorumAz daha sabret ne kalmış şunun şurasında doğuma kuzum.. Sonra doğal boyalar var onlar kullanabilirsin..
Şampuan değil buldum ama yasak mı bilmiyorumYa uf hep sariydim şuan kendi rengim geldi iğrenç hissediyorum resmen uçları boyatsam yine mor şampuan olursa kimyasal ne anladık ki
Yok canım benim öyle düşünme... Doğal bakımlar yap kendini iyi hissetmen için.. Saçlarını bukle bukle yap değişiklik olurKendimi kilo almış ve cirkinlesmis hissediyorum
Aaaa bak bu olmadı kesinlikle...Kendimi kilo almış ve cirkinlesmis hissediyorum
At bakiyim neymişŞampuan değil buldum ama yasak mı bilmiyorum
Dur mesaj atam![]()
Yok parem gitmedim herkes bebek buyudugu için baskı yapıyor dedi hakkaten de öyle çok büyüdükMavis222 dahiliye gidecektin gittin mi canım
Yaaa teyzesi yer o minik adamııııYok parem gitmedim herkes bebek buyudugu için baskı yapıyor dedi hakkaten de öyle çok büyüdük
Ben 6 sene önce 2 aşılama yaptım tutmadı sonrasında 2 defa yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldim. Şimdi ikinci çocuk için tekrar başladım tedaviye ilk ay doktorumun ısrarıyla aşılama yaptırdım tutmayınca bu ay da yumurta takibi ce çatlatma iğnesiyle şansımı deneyip tutmazsa tüp bebeğe geçmek istediğimi söyledim. Doktorum tup bebek için çok ısrar etti ama ben de yumurta takibi ce çatlatmyla olsun diye ısrar edince tedaviye bu şekilde gonulsuz başladı. 6 gün iğne vurdum başlangıçta birşey yoktu bugün yumurta takibine gidince sana aşılama yapmayacağız değil mi diye sordu ve folikül takibi diye 1000 tl fiyat çıkardı. Ben muayene ücreti ödediğimi 10 gün kontrol sürem olduğunu bu ücreti ödemek istemediğimi söyledim ama kendisi bunun rutin olduğunu bu işlem için muayene disinda her yerde ücret alındığını söyledi.Ben kaç defa gittim özel bi ücret alınmıyor sadece muayene ücreti