- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.841
iyide bu 3 günde yumurtlayacak gibi durmuyorum onu ne yapacaz
prolaktinimi yükseltiyor yiyemiyorumincire ye incir
Gud morning
Yine hayali çizgiler ürettiğim bi günden merhaba
Heheh çak o zamanHayal görenler + 1 o zaman
Kuzum yapınca böyle çıktı bekletmedim testi ama olabilir tabi geçen ay bekleyince böyle olduğunu görmüştüm çünkü.ben bu tarz testlerde yorum yapamıyorum ya.. kurumada olabiliyor.. hayal kırıkllığı olmaması adına
ben testi ertesi gün yenilerdim
Heheh çak o zaman
Kuzum yapınca böyle çıktı bekletmedim testi ama olabilir tabi geçen ay bekleyince böyle olduğunu görmüştüm çünkü.
Yine olmadı galiba baluşAma bu kez o hayaliyi eşim de gördü Delirdik sanırım. İğne vurunduğum günü de dahil edince 14. Gün
bendeşimdi ben uburda hayaletide göremedim
Saklandı senden böhhşimdi ben uburda hayaletide göremedim
Erken gebelik testi mi alsam bilemedim yarın için kuzum. Aman yaa 4 yumurtamın biri bile pişmemişbence yarın testi tekrarla kuzum
Yok gibi varsayalım o zaman ama sen yarın sabah tekrarla ama mutlakaHeheh çak o zaman
Kuzum yapınca böyle çıktı bekletmedim testi ama olabilir tabi geçen ay bekleyince böyle olduğunu görmüştüm çünkü.
bendeama inşallah biz görememişizde.. vardır inş
Saklandı senden böhh
Erken gebelik testi mi alsam bilemedim yarın için kuzum. Aman yaa 4 yumurtamın biri bile pişmemiş
İşte güya şurdaben hayal olanı göremedim
kız gözlüğümü taktımda baktım hala göremiyorumİşte güya şurda
Sen göremiyosan biz umuyoruzdur bebeemkız gözlüğümü taktımda baktım hala göremiyorum
inş benim gözler bozuk diyedir
nasıl geçiyor günlerin kuzum.. eşin gitmemiş sanırım dahaSen göremiyosan biz umuyoruzdur bebeem❤
Valla çok çok çok belli belirsiz karartı var canımİşte güya şurda
Heee gelişin çok ses getirdiben gelcem diyemi İstanbulda deprem oluyor yanik şimdik
Gitmedi canım hafta sonu gidecek. Çok güzel geçiyor ya devlet okulunda çalışmaya kurban olayım bennasıl geçiyor günlerin kuzum.. eşin gitmemiş sanırım daha
HahahValla çok çok çok belli belirsiz karartı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?