- 19 Kasım 2019
- 53.786
- 136.548
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.881
geçen ay aşılama oldum leeeSen geçen ay burda huysuz huysuz zaten olmayacak diye gezzzzzzz çabalama bebiş yapma sonra söz üç dört kere yapacam de
Söyleyecek çok sözüm var da neyse
Tamam bu ay o zaman her neyse işte saldın ya kendini o zaman iştegeçen ay aşılama oldum leee
aşılamadan sonra saldım herif yanımda olmaz diye düşündüm müdürü 5 gün gelcen diyinceTamam bu ay o zaman her neyse işte saldın ya kendini o zaman işte
Ben sana gözüm üstünde demedim miolabilir kuzum.. kaçırmış olabilirim antepteyken
Gelir valla mis gibi olureşimin çarşamba boş
cuma boş
ama şehir dışına çıkacakasnız bana söyleyeceksiniz diyor müdür
çocuk gibi her hafta izinmi alınır kızBen sana gözüm üstünde demedim mi
Gelir valla mis gibi olur
İzin almıcak işte ha bu arada ben gidiyorum dicek gelicekçocuk gibi her hafta izinmi alınır kız
kız her hafta söylediğini düşünİzin almıcak işte ha bu arada ben gidiyorum dicek gelicek
Sonuç değişmiyor işte haksızsinaşılamadan sonra saldım herif yanımda olmaz diye düşündüm müdürü 5 gün gelcen diyince
şimdi yumurtlama bu 3 günde olursa
yakasına yapışacam
Sonuç değişmiyor işte haksızsin
Asla değişmezsonuç nasıl değişmiyor grafik çizerek anlatıyım mı
İnan ki o kadar çok işim var ki hatırlayamıyorum o yüzden sanaseninle istanbulda hesaplaşacam
İnan ki o kadar çok işim var ki hatırlayamıyorum o yüzden sana
Ama rahat ol beybisi bende sana hesap soracağım
Sen gel de kek çay hazır olursen bana kekimi çayımıda hazırlada yol yorgunu olcam aç olcam
tamam eller havaya yapacam nasılsa virüs var temas edemezsinSen gel de kek çay hazır olur ♥
Ama yine de böyle yirtamazsin konuyu değiştirerek
Söyleyeceklerim bu kadartamam eller havaya yapacam nasılsa virüs var temas edemezsin
bunu fırstt bilip gelecem
Gitmedi canım hafta sonu gidecek. Çok güzel geçiyor ya devlet okulunda çalışmaya kurban olayım ben
HahahÇak o zaman parem
Kahkaha attım resmen
Canim burdayim hergun sayfayi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?