- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.981
Yok canım program yüz hatlarına göre yapıyor
Sağol fıstıkbencede uyanamadı Bal0ncuk
De get sanki gördü beni hıhhhhhhhhh
Onu anlıyoruz canım hala ısrarla uyanmadığını düşünüyorumhayır anime çirkin sen güzelsin
ben inanıyorum sendeki azime
ben hep ayakta uyuyom çiko
Onu anlıyoruz canım hala ısrarla uyanmadığını düşünüyorum
Çevir bakalım
Hiç yaptırmadım ama hiç böyle birşey de duymadım. Çok şaşırdımKızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
İlk spermleri enjekte edince spermler rahim ağzından içine girmedi diye rahim ağzını başka bir aletle tuttu biraz çekti. O an aklım gitti, çok canım yandı. Şimdi hala çok canım yanıyor, adet sancısının 10 katı
Çok kötüyüm
Aşılama Yapanlar yada duyanlar lütfen cevap yazsın. Bu normal mi?
Benim de bilgim yok canım ama doktora sordun mu ne dedi ?Kızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
İlk spermleri enjekte edince spermler rahim ağzından içine girmedi diye rahim ağzını başka bir aletle tuttu biraz çekti. O an aklım gitti, çok canım yandı. Şimdi hala çok canım yanıyor, adet sancısının 10 katı
Çok kötüyüm
O zaten rahim ağzını tutup biraz çekecez canın yapacak dedi ama ölüm gibi bişey hissedecen demediBenim de bilgim yok canım ama doktora sordun mu ne dedi ?
Hep aşılamayı kolay yapılan ve acısız denir.O zaten rahim ağzını tutup biraz çekecez canın yapacak dedi ama ölüm gibi bişey hissedecen demedi
Ağrıdan çok merak ettiğim şu
Sperm ilerlemesi için rahim ağzı öyle azcık çekilecek birşey mi?
Çok geçmiş olsunO zaten rahim ağzını tutup biraz çekecez canın yapacak dedi ama ölüm gibi bişey hissedecen demedi
Ağrıdan çok merak ettiğim şu
Sperm ilerlemesi için rahim ağzı öyle azcık çekilecek birşey mi?
Başkada tesellim yok canım, sonu hayırlı olsun inşallah.Çok geçmiş olsun
Sonu güzel olacak inşaallah onu düşün
Ay çok geçmiş olsun canımKızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
Çok kötüyüm
Valla bebeğim bu diğerinden daha belirginKızlarnolur sadece ben görmüyor olayım
Kızlarnolur sadece ben görmüyor olayım
Ya effokumm inşallahhhBEN GORUYORUUUUUUUUUM
Ya effokumm inşallahhh
Hastaneye gidiyoruz canıminsallaaaah
Bu saatte bi de su falan icmissindir gun boyu, ondan boyle silik de olabilir. Evde predictor marka test var mi? O inanilmaz net cikariyor, tarihi gecmis olanda bile cikmisti eger yoksa da ya eczaneye koskoskos
Hastaneye gidiyoruz canımbu predoctor predictorun çakması ama bu da erken gebelik
Bak bu da sabah ilk idrar kaset test
Kızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
Çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?