- 19 Kasım 2019
- 53.771
- 136.516
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.081
Ayyy hadi inşallah canmmEvet canım 2 yılım daha var staj bitince sınavıda verirsem belgem elimde inşallahh
Ne olduysa bize bu aralarDaha da erken kalktım dön sağa dön sola
İyiyiz cnm senSelam kızlar nasılsınız
Çok şükür canım valla geri sayımlar başladı yavaş yavaş işteAyyy hadi inşallah canmm
Ne olduysa bize bu aralar
İyiyiz cnm sen
Yok kuzum 3 ay 2 ay kaldı doktorum biraz önden gittiğimizi söyledi 2 hafta kadar her gittiğimde biraz daha büyük görünüyor kısmetse kasım sonun dan sonra bekliyoruzKız dur daha 3 ay var :)Berfinim21
Sanırım rahat batıyorAyyy hadi inşallah canmm
Ne olduysa bize bu aralar
İyiyiz cnm sen
Sağlıkla sıhhatle gelsin annesiYok kuzum 3 ay 2 ay kaldı doktorum biraz önden gittiğimizi söyledi 2 hafta kadar her gittiğimde biraz daha büyük görünüyor kısmetse kasım sonun dan sonra bekliyoruz
Amin kuzum inşallah. Darısı el açıp Allahtan herkesin başına gelsin bu mutluluğu yaşatsın bi bedende 2 kalp taşımak her ne kadar güç olsada çok güzel bi duyguSağlıkla sıhhatle gelsin annesi
Sizi davet ile gelecek kadar yabancı görmüyorum, çıkın çıkın gelin. :))))))Gelin hanım bizide davet et künefenden yiyelim olmazmı :)
Sen şimdi smmm mi olcan bacııı
Anaammmm şimdi sen smm
Ben dediğim zaten linç edenler arasnda sende vardın çikocum
Yaaaa kıyamam yalnız değilsin biz varız :) oliveeemmmm canımsınnnn biliyorsn demi
Çalışmayıp erken uyananlarda biri daha
Dün aynı şey başıma geldi <2 çıktı değerim. Daha testlere güvenmiyorumMerhaba regl biqün kaldı buqün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim hemen 2.52 çıktı sonuç böyle olup hamile olan yada değeri düşen var mi gebelik var mı sizce kafam çok karıştı
Hadi yaaaDün aynı şey başıma geldi <2 çıktı değerim. Daha testlere güvenmiyorum
Gecikirsem belki tekrar kan verebilirim test silik çizgi veriyor ama kandan önce idrarda çıkması imkansız olduğundan inanmıyorumHadi yaaatekrr yaptınız mi yada yapmayı düşünüonuz mu
Testte çıkıp kanda çıkmaması tuhaf zaten ve farklı markalardan bi kaç tane yaptım hepside silik çıktıGecikirsem belki tekrar kan verebilirim test silik çizgi veriyor ama kandan önce idrarda çıkması imkansız olduğundan inanmıyorum
Bana da aynısı oldu biri bebe time diğeri de predoctor erken gebelik testiTestte çıkıp kanda çıkmaması tuhaf zaten ve farklı markalardan bi kaç tane yaptım hepside silik çıktı
Belki sende de vardır gebelik canım adet olmazsan tekrrla normal deqil çünkü testte çıkmasıBana da aynısı oldu biri bebe time diğeri de predoctor erken gebelik testi
Hayırlısı canım yarın adet günüm hiç olacak gibi değilim. Normalde bir gün önceden lekelenirim sonra başlar ama şu anlık bir şey yok. Sadece sancım var. Ama bu ay ben tedavi görmüştüm o yüzden gecikme yaşayabilirim. Doktor bunun olabileceğini söylemiştiBelki sende de vardır gebelik canım adet olmazsan tekrrla normal deqil çünkü testte çıkması
Benimde yarın canım regl hayırlsı inşallahHayırlısı canım yarın adet günüm hiç olacak gibi değilim. Normalde bir gün önceden lekelenirim sonra başlar ama şu anlık bir şey yok. Sadece sancım var. Ama bu ay ben tedavi görmüştüm o yüzden gecikme yaşayabilirim. Doktor bunun olabileceğini söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?