- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.101
Selam kızçelerolive_bluto ben de soluksuz okudum ama sonuca üzüldüm, olsun hayırlısı diyeceğiz artık ikinci testte hafif silik ben de görür gibi olmuştum. Ama bence çizginin gayet belirgin olması gerekiyor pembemsi de olsa gölge gibi olmaması gerekiyor galiba. Ama belki günün henüz geçmediği için belki geçince pozitif de olur bilemeyiz. Sen canını sıkmamışsın zaten ama sıkma bence de akışına bırakmak en iyisi sanırım dediğin gibi.
E effok çum keseyi görmene çoook sevindim. Sağlıkla ilerliyor gebeliğin inşallah. Detayları bekliyoruz. Ama öyle bhcg yüksek çıkar ayrı telaş düşük çıkar ayrı telaş böyle şeyler yapmıyoruz lütfen
Bal0ncuk aferin canım güne çabuk başlamışsın en önemli konuyu aradan çıkarman iyi olmuş ovulasyon yaptın mı peki yakaladınız mı yumurtlamayı enişteyle
Kuzucum kendi doktoruma attım testi böyle çıkınca doktora gittim kanda çıkmadı dedim, idrar testinin yanılabileceğini söyledi.Selam kızçelerolive_bluto ben de soluksuz okudum ama sonuca üzüldüm, olsun hayırlısı diyeceğiz artık ikinci testte hafif silik ben de görür gibi olmuştum. Ama bence çizginin gayet belirgin olması gerekiyor pembemsi de olsa gölge gibi olmaması gerekiyor galiba. Ama belki günün henüz geçmediği için belki geçince pozitif de olur bilemeyiz. Sen canını sıkmamışsın zaten ama sıkma bence de akışına bırakmak en iyisi sanırım dediğin gibi.
E effok çum keseyi görmene çoook sevindim. Sağlıkla ilerliyor gebeliğin inşallah. Detayları bekliyoruz. Ama öyle bhcg yüksek çıkar ayrı telaş düşük çıkar ayrı telaş böyle şeyler yapmıyoruz lütfen
Bal0ncuk aferin canım güne çabuk başlamışsın en önemli konuyu aradan çıkarman iyi olmuş ovulasyon yaptın mı peki yakaladınız mı yumurtlamayı enişteyle
Ya sen ne güzel anlatmışsın yerim yerimmSağolcun canlarıııımEn kısa zamanda sizin haberlerinizi bekleyeceğiz inşallah
Şimdi sizin için de faydalı olacağını düşündüğüm bilgileri paylaşıyorum;
Böyle işte...neymiş, hormonları yormuyormuşuz, üzmüyormuşuz bacılar. Gelin de bunu hormonlara anlatalım
- Düzgün çıktı doktorum, kalp atışını görene kadar bebek var demeyeceğiz ama dikkat etmeye devam edeceğiz dedi.
- Morfoloji/AMH işini sordum, onlara hiç takılmamamı, 5 gebelikten 1'inin düşükle sonlandığını ve bunun "enseyi karartmamız" gereken bir durum olmadığını söyledi.
- 3 ay boyunca mümkün olduğunca yat, çok ani hareketler yapma dedi.
- Hepinizin bildiği folik asit olayını söyledi, eğer kullanmıyorsanız şimdiden kullanın, büyük avantaj önceden başlamış olmak
- Ayrıca bir vitamine gerek yok bu süreçte, doğal ve düzgün beslen dedi.
- 5 Ekimde tekrar gideceğim, bebeği görmeye çalışacak. Başka gebelik haberlerini takip etme, kendini kıyaslama, olumsuz şeylerden uzak dur dedi bir de. Bugün biraz kendime izin verdim ama önümüzdeki dönemde bi tık daha mutlu bir insan olmaya çalışacağım. Bebeği yaparken de, içinde büyütürken de buna dikkat etmek gerkeiyor dedi.
Bacilar, keseyi gordum cok sukur
doktorun dediklerini detayli yazicam buraya ama bittim, bi kendime geleyim
Çok mutlu oldum kuzum keseyi görmene ve doktorunun iyi olmasınaSağolcun canlarıııımEn kısa zamanda sizin haberlerinizi bekleyeceğiz inşallah
Şimdi sizin için de faydalı olacağını düşündüğüm bilgileri paylaşıyorum;
Böyle işte...neymiş, hormonları yormuyormuşuz, üzmüyormuşuz bacılar. Gelin de bunu hormonlara anlatalım
- Düzgün çıktı doktorum, kalp atışını görene kadar bebek var demeyeceğiz ama dikkat etmeye devam edeceğiz dedi.
- Morfoloji/AMH işini sordum, onlara hiç takılmamamı, 5 gebelikten 1'inin düşükle sonlandığını ve bunun "enseyi karartmamız" gereken bir durum olmadığını söyledi.
- 3 ay boyunca mümkün olduğunca yat, çok ani hareketler yapma dedi.
- Hepinizin bildiği folik asit olayını söyledi, eğer kullanmıyorsanız şimdiden kullanın, büyük avantaj önceden başlamış olmak
- Ayrıca bir vitamine gerek yok bu süreçte, doğal ve düzgün beslen dedi.
- 5 Ekimde tekrar gideceğim, bebeği görmeye çalışacak. Başka gebelik haberlerini takip etme, kendini kıyaslama, olumsuz şeylerden uzak dur dedi bir de. Bugün biraz kendime izin verdim ama önümüzdeki dönemde bi tık daha mutlu bir insan olmaya çalışacağım. Bebeği yaparken de, içinde büyütürken de buna dikkat etmek gerkeiyor dedi.
Kuzucum kendi doktoruma attım testi böyle çıkınca doktora gittim kanda çıkmadı dedim, idrar testinin yanılabileceğini söyledi.
Eki Görüntüle 2696856
Telde net çıkmıyor ama var ve pembe :) ama gebe değilim. Saldım kendimi bekliyorum. Ama bu çizgiye çok kızdım. Beni kandırdı
Ya sen ne güzel anlatmışsın yerim yerimmÇok güzel olacak herşey inşallah canım benim
Canım süper, bilgiler için de çok teşekkürler. Doktorun da iyi çıkmış ne güzel, artık daha pozitif yaklaşıyoruz olayabebişin sağlığı daha şimdiden etkileniyor psikolojik sorunların çoğu anne karnındaki stresten oluşabiliyor. O nedenle doktorun takibinde ve olumluya odaklanarak kendimizi ihmal etmeden güzeel bir dokuz ay geçiriyoruz inşallah
Çok mutlu oldum kuzum keseyi görmene ve doktorunun iyi olmasınadarısı kalp atışına inşallah
Bence doktorunu dinleyip işin keyif kısmına geçmelisin her anının tadını çıkar dolu dolu yaşa hamileliğini
Ayy o teste gıcık oldum bi tane daha var evde yokedicemCanım sonsuz haklısın çünkü bariz vardı yani... bir daha bu marka test alma bence, zaten önceki mesajlardaEleadora in dediği mantıklı, bu test işi aslında çok can sıkıcı. Yapacaksan da Predictor olsun evde bi iki tane, gecikşrsen çat diye onu yap mesela. Neyse biz zaten Ekim diye sözleşmiştik
Eveeet, yemeyle içmeyle ilgili çok jenerik şeyler söyledi ama olur da daha değişik şeyler öğrenirsem onu da buraya yazarım. Genel olarak bir de tetanoz aşısıdır, diş kontrolüdür falan onları yaptırmakta fayda var sanırım, bana sordu çünkü yaptırmış mıydın diye
çok teşekkür ederim canım benim, amiiiin darısı kalp atışına ve sizin haberlerinize
Merhaba implanttan memnunmusunuz anneme de yaptirdik ust ceneye ama zirt pirt dusuyor disleri doktora gidiyoruz yapistiriyor sonra tekrar dusuyor sizde de oluyormuKızlar bu arada implant diş yaptıran var mı? Bende var 8-9 senedir de kullanıyorum ama ilk defa yapılan yerin diş etinde dokununca ağrı var açıkçası korkuyorum diş zaten benim korkulu rüyam hep ama bi şekilde yolum da düşüyor ama şimdi hem corona muhabbeti hem de ya bişeyler varsa diye gitmeye çekiniyorum
Hah gelinSizi davet ile gelecek kadar yabancı görmüyorum, çıkın çıkın gelin. :))))))
Efffoooomm cancağğzzzımmmmmmmBacilar, keseyi gordum cok sukur
doktorun dediklerini detayli yazicam buraya ama bittim, bi kendime geleyim
Hızlı başladm ama sanırım yumurtlama günümü kaçırdımSelam kızçelerolive_bluto ben de soluksuz okudum ama sonuca üzüldüm, olsun hayırlısı diyeceğiz artık ikinci testte hafif silik ben de görür gibi olmuştum. Ama bence çizginin gayet belirgin olması gerekiyor pembemsi de olsa gölge gibi olmaması gerekiyor galiba. Ama belki günün henüz geçmediği için belki geçince pozitif de olur bilemeyiz. Sen canını sıkmamışsın zaten ama sıkma bence de akışına bırakmak en iyisi sanırım dediğin gibi.
Effoğu yamuk kese diye bir topiğe göz atarken yakaladım, kürtajdan bahsediyordu kadın, effoookHah gelin
Kapak oldum.. Cvp veremedim
Efffoooomm cancağğzzzımmmmmmm
Çokkk şükürrrrrrrr bin şükürrr
Oyyyy minik fasülyemiz büyüyor sağlıkla.. Kalp atışınıda duyacaz
Demekki neymiş başka topiklerde cirit atarken olumsuz şeyler okumak yokkk
Hızlı başladm ama sanırım yumurtlama günümü kaçırdımbugnde bir posta fıtı fıtı yaptım mı tamamdır snra herif gidiyor
Kolay gelsin beybiiiGüüüünnaaaayyydddııınnnnnn
Bugün gece yada yarn sabaha karşı herifim gidecek, bir sürü şey hazırlamam lazm
Yorucu birgün olcakkk
Ayy ben dünden beri ağlamaktan pert oldum gitti diyeGüüüünnaaaayyydddııınnnnnn
Bugün gece yada yarn sabaha karşı herifim gidecek, bir sürü şey hazırlamam lazm
Yorucu birgün olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?