- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.481
Bebişimi kucağıma alıp sonra gelicemgelll
yaa kendi sağlıklı olsunda
annesi onu beklerrrr![]()

Şimdi senin gelmen gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişimi kucağıma alıp sonra gelicemgelll
yaa kendi sağlıklı olsunda
annesi onu beklerrrr![]()
Bebişimi kucağıma alıp sonra gelicem![]()
![]()
Şimdi senin gelmen gerek![]()
şifa olsun yanlış hatırlamıyorsam erkeklere de iyi gelir diyorlardı spermler için aslındaMerhaba kızlar ben arı poleni yemeye başladım. Bakalım inşallah bidahaki aya fayda eder![]()
şifa olsun yanlış hatırlamıyorsam erkeklere de iyi gelir diyorlardı spermler için aslında
Bende iyiyim ya bayagıdır yazamadım giremedim calısmaya başladım birde gebeliğim çift yumurta ikizi oldugunu öğrendim falan değişik zamanlar oldu benim içingelmesinnnnnnnnnnnn
iyiyiz cnm sen nasılsın
beebk nasıl
ohooiyi bak kendine nurcum sıkı koru kendini
Evet canım.parecannn, duruşmada napıyorsun
benim gözümde amerikan filmleri gibi canlanıyor, öyle olmadığını biliyorum ama yine de heyecanlı mı öyle ortam![]()
He ya bu adliye beni delirttigeç kaldın yok yazdık beyazım![]()
evet cnm tüp bebekte her şekilde aktif kanama olmalıymış
aayy herşeyde bir hayır vardır kuzum
az kaldı sonuçta ben senden daha heycanlyıım
ben nasılsa başlıyamıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
adliye seni bu hale getirdi![]()
Allah düşürmesin kız![]()
Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorumamiiiin
ben müge anlı'dan ötesine yokum, parenin aktif duruşmaya girdiğini bilmiyodum sadeceee![]()
Hayırdır canım???belkide gitmem cnm yakın bir arkadaşımla konuştum konu konuyu açtı ama o bilmiyor
birkaç şey söyledi vazgeçebilirim arayıp görüşecem sekreteriyle
Yaaa aşk pıtırcıkları sizişimdi sabah eşim bana bugün ne giyineyim dedi msjla ben saydım saydım
altınada kahve ayakabını giyin canım dedim
o andada yoğundum cetveli giriyordum.. neyse... bana sormuş bağcıklı olanmı diye , evet demişim
sen git lacivert ayakabının kahve bağcıklısını giyin
ondan başka koca istemem![]()
Ama o kist artık küçülmemiş midir kiBen icimde bebek degil kist buyutuyorumagrim var bayadir hapsirinca falan cok acıyor regle son 5 gun gidecem tohtoraa
Aminnnn canımNasılsınız kızlar hayırlı günleriniz olsun musmutlu bi şekilde sıkıntısız inşAllah Rabbim 'in izniyle Dualarınızın en tez zamanda kabul olması dileğiyle..![]()
Vuvvvvv yarın inşallah Allahın izni ile güzel haber alacağız sendenYarin sabah test yapicam bugun reglolmazsam
![]()
![]()
Valla gelmişİstanbul'a kış geldi yine![]()
Şifa olsun, bebiş olsun canımMerhaba kızlar ben arı poleni yemeye başladım. Bakalım inşallah bidahaki aya fayda eder![]()
Çift yumurta ikizimiiiiii Anammmmmm maşallah maşallahBende iyiyim ya bayagıdır yazamadım giremedim calısmaya başladım birde gebeliğim çift yumurta ikizi oldugunu öğrendim falan değişik zamanlar oldu benim içinenteresan bir sene geçirmekteyim sizler nasılsınız var mı değişiklik takip edemedim bende sonra kaç kişi gebe kaldı acebaaa
![]()
canım o cok sağlıklıMerhaba kızlar ben arı poleni yemeye başladım. Bakalım inşallah bidahaki aya fayda eder![]()
bugün herkesin işi baya yoğunNe oldu buralara![]()
anaammmmmmmmmmmm çift yumurta ikimiziiiiiiiiiiiiiiiBende iyiyim ya bayagıdır yazamadım giremedim calısmaya başladım birde gebeliğim çift yumurta ikizi oldugunu öğrendim falan değişik zamanlar oldu benim içinenteresan bir sene geçirmekteyim sizler nasılsınız var mı değişiklik takip edemedim bende sonra kaç kişi gebe kaldı acebaaa
![]()
adliyede işe girdim ölecemmmmmmmmmmmmEvet canım.
Bazen heyecanlı, bazen üzücü bazen sıkıcı... Bugünküler sıkıcıydı![]()
Hakim söylüyor ben yazıyorum. Tarafları dinliyoruz. Tanık dinliyoruz. Bazen iki taraf birbirine giriyor. Güvenlik çağırıyoruz.
Bazen yeri geliyor mübaşir oluyorum. Keza perşembe günü mübaşir yoktu. Mübaşirlik yaptım. Bazen hakim olmuyor hakimlik yapıp dosyayı hazırlıyorum. Nöbetçi hakim sadece onaylıyor.
He ya bu adliye beni delirtti
Gözlükçü bile diyor 2012de birden artmış göz numaranız diye.. Evet dedim adliyede işe girdim
Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorum
Hayırdır canım???
Yaaa aşk pıtırcıkları sizi
Ama o kist artık küçülmemiş midir ki
Aminnnn canım
Vuvvvvv yarın inşallah Allahın izni ile güzel haber alacağız senden
Valla gelmişduruşmadan bir çıktım ortalık kararmış, yağmur yağmış, bazı yerlere dolu yağmış.. Şok oldum
Şifa olsun, bebiş olsun canım![]()
Evet çift yumurta ikizi o yüzden o kadar erkenden öğrenmişim sanırım Bir kız bir erkek bekledim ama ikiside erkekmişÇift yumurta ikizimiiiiii Anammmmmm maşallah maşallah![]()
ayyy ikiz mi hemde çift yumurta çok hoşşş yaaaaaaaBende iyiyim ya bayagıdır yazamadım giremedim calısmaya başladım birde gebeliğim çift yumurta ikizi oldugunu öğrendim falan değişik zamanlar oldu benim içinenteresan bir sene geçirmekteyim sizler nasılsınız var mı değişiklik takip edemedim bende sonra kaç kişi gebe kaldı acebaaa
![]()
evet evet buraya da yağdı ama Anadolu yakası daha kötü diyollaaaaEvet canım.
Hakim söylüyor ben yazıyorum. Tarafları dinliyoruz. Tanık dinliyoruz. Bazen iki taraf birbirine giriyor. Güvenlik çağırıyoruz.
Bazen yeri geliyor mübaşir oluyorum. Keza perşembe günü mübaşir yoktu. Mübaşirlik yaptım. Bazen hakim olmuyor hakimlik yapıp dosyayı hazırlıyorum. Nöbetçi hakim sadece onaylıyor.
Gözlükçü bile diyor 2012de birden artmış göz numaranız diye.. Evet dedim adliyede işe girdim
Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorum
Hayırdır canım???
Aminnnn canım
Valla gelmişduruşmadan bir çıktım ortalık kararmış, yağmur yağmış, bazı yerlere dolu yağmış.. Şok oldum
Evet abla bayagıdır yazacaktım buraya ama işten güçten bide bulantılarım falan oluyordu kötüydüm fırsat bulamadım yazayımcanım o cok sağlıklı
hangi markanınkini kullanmaya başladın
bugün herkesin işi baya yoğun
bizde dönüşüme girdik tekim diye
kafamı kaşıyacak vaktim yok
anaammmmmmmmmmmm çift yumurta ikimiziiiiiiiiiiiiiii
ciddimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adliyede işe girdim ölecemmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallahhh teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinnnayyy ikiz mi hemde çift yumurta çok hoşşş yaaaaaaa
bir kız bir erkek de olursa bal ballll
sağlıkla gelsin inşallah
evet evet buraya da yağdı ama Anadolu yakası daha kötü diyollaaaa
uyarı yapmışlar sağanak ve kuvvetli rüzgar diye
Bakalim canim umarim guzel haberlerle gelirim yiksada diger ayaEvet canım.
Hayırdır canım???
Aminnnn canım
He ama yalan değil kiiiicanım o cok sağlıklı
hangi markanınkini kullanmaya başladın
bugün herkesin işi baya yoğun
bizde dönüşüme girdik tekim diye
kafamı kaşıyacak vaktim yok
anaammmmmmmmmmmm çift yumurta ikimiziiiiiiiiiiiiiii
ciddimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adliyede işe girdim ölecemmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oy oy oy paşalar mı geliyor.Evet çift yumurta ikizi o yüzden o kadar erkenden öğrenmişim sanırım Bir kız bir erkek bekledim ama ikiside erkekmişdarısı tüm isteyenlerin başına inşallah sağlıklı olurlarda biraz korkuyorum ikiz gebeliklerde sıkıntılar çok oluyormuş cünkü
Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsinnn
![]()
Burdan daha mı kötüüüüayyy ikiz mi hemde çift yumurta çok hoşşş yaaaaaaa
bir kız bir erkek de olursa bal ballll
sağlıkla gelsin inşallah
evet evet buraya da yağdı ama Anadolu yakası daha kötü diyollaaaa
uyarı yapmışlar sağanak ve kuvvetli rüzgar diye
Evet daha kötü maalesef daha şiddetli rüzgar ve dolu da öyle tabiHe ama yalan değil kiiii
Oy oy oy paşalar mı geliyor.
Yer onları teyzesi
Allahın izni ile sorunsuz halledeceksin, sağlıkla kucağına alacaksın
Amin canımm inşallah![]()
Burdan daha mı kötüüüü![]()
Şimdi geldim şuracıkta bekliyorum biryere gitmiyorum öyleyseHtceyldrm
bugün herkesi burda görmek istiyorum hepiniz cezalısınız![]()
![]()
şimdi bak bu hareketlerimide örnek alırlar okuyup okuyup taklit ederler artık![]()
kızzzz gel bana sürt kolunu gözünü sevemEvet abla bayagıdır yazacaktım buraya ama işten güçten bide bulantılarım falan oluyordu kötüydüm fırsat bulamadım yazayım![]()
boşver kaçır kızŞimdi geldim şuracıkta bekliyorum biryere gitmiyorum öyleyse
Aferin onlara hep seni örnek alsınlar
Taklitlerinden sakınırız biz
(Ne kaçırdım)