• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gelmesinnnnnnnnnnnn :halay::halay::halay::halay:

iyiyiz cnm sen nasılsın
beebk nasıl

ohoo :KK43: iyi bak kendine nurcum sıkı koru kendini
Bende iyiyim ya bayagıdır yazamadım giremedim calısmaya başladım birde gebeliğim çift yumurta ikizi oldugunu öğrendim falan değişik zamanlar oldu benim için 🤣 enteresan bir sene geçirmekteyim sizler nasılsınız var mı değişiklik takip edemedim bende sonra kaç kişi gebe kaldı acebaaa 😊😊💕

parecannn, duruşmada napıyorsun :rolleyes:
benim gözümde amerikan filmleri gibi canlanıyor, öyle olmadığını biliyorum ama yine de heyecanlı mı öyle ortam :KK33:
Evet canım.
Bazen heyecanlı, bazen üzücü bazen sıkıcı... Bugünküler sıkıcıydı :işsiz: :işsiz:
Hakim söylüyor ben yazıyorum. Tarafları dinliyoruz. Tanık dinliyoruz. Bazen iki taraf birbirine giriyor. Güvenlik çağırıyoruz.
Bazen yeri geliyor mübaşir oluyorum. Keza perşembe günü mübaşir yoktu. Mübaşirlik yaptım. Bazen hakim olmuyor hakimlik yapıp dosyayı hazırlıyorum. Nöbetçi hakim sadece onaylıyor.
geç kaldın yok yazdık beyazım :KK70: :KK70:

evet cnm tüp bebekte her şekilde aktif kanama olmalıymış
aayy herşeyde bir hayır vardır kuzum
az kaldı sonuçta ben senden daha heycanlyıım :KK70:
ben nasılsa başlıyamıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

adliye seni bu hale getirdi :KK70: :KK70:

Allah düşürmesin kız :KK70:
He ya bu adliye beni delirtti🤣🤣🤣
Gözlükçü bile diyor 2012de birden artmış göz numaranız diye.. Evet dedim adliyede işe girdim🤣🤣🤣
amiiiin :skandal:
ben müge anlı'dan ötesine yokum, parenin aktif duruşmaya girdiğini bilmiyodum sadeceee :ıslık::ıslık:
Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorum
belkide gitmem cnm yakın bir arkadaşımla konuştum konu konuyu açtı ama o bilmiyor
birkaç şey söyledi vazgeçebilirim arayıp görüşecem sekreteriyle
Hayırdır canım???
şimdi sabah eşim bana bugün ne giyineyim dedi msjla ben saydım saydım
altınada kahve ayakabını giyin canım dedim
o andada yoğundum cetveli giriyordum.. neyse... bana sormuş bağcıklı olanmı diye , evet demişim
sen git lacivert ayakabının kahve bağcıklısını giyin :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ondan başka koca istemem :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Yaaa aşk pıtırcıkları sizi🥰🥰🥰
Ben icimde bebek degil kist buyutuyorum 🤣🤣 agrim var bayadir hapsirinca falan cok acıyor regle son 5 gun gidecem tohtoraa
Ama o kist artık küçülmemiş midir ki
Nasılsınız kızlar hayırlı günleriniz olsun musmutlu bi şekilde sıkıntısız inşAllah Rabbim 'in izniyle Dualarınızın en tez zamanda kabul olması dileğiyle.. 🤗🌹
Aminnnn canım
Yarin sabah test yapicam bugun regl ⛔ olmazsam :ıslık: :ıslık:
Vuvvvvv yarın inşallah Allahın izni ile güzel haber alacağız senden🧿🧿
İstanbul'a kış geldi yine :KK14:
Valla gelmiş 😱😱😱duruşmadan bir çıktım ortalık kararmış, yağmur yağmış, bazı yerlere dolu yağmış.. Şok oldum
Merhaba kızlar ben arı poleni yemeye başladım. Bakalım inşallah bidahaki aya fayda eder🤲🏼
Şifa olsun, bebiş olsun canım🥰🥰

Bende iyiyim ya bayagıdır yazamadım giremedim calısmaya başladım birde gebeliğim çift yumurta ikizi oldugunu öğrendim falan değişik zamanlar oldu benim için 🤣 enteresan bir sene geçirmekteyim sizler nasılsınız var mı değişiklik takip edemedim bende sonra kaç kişi gebe kaldı acebaaa 😊😊💕
Çift yumurta ikizimiiiiii Anammmmmm maşallah maşallah 🧿🧿🧿

Merhaba kızlar ben arı poleni yemeye başladım. Bakalım inşallah bidahaki aya fayda eder🤲🏼
canım o cok sağlıklı
hangi markanınkini kullanmaya başladın

Ne oldu buralara :işsiz::işsiz::işsiz:
bugün herkesin işi baya yoğun
bizde dönüşüme girdik tekim diye
kafamı kaşıyacak vaktim yok :(

anaammmmmmmmmmmm çift yumurta ikimiziiiiiiiiiiiiiii
ciddimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Evet canım.
Bazen heyecanlı, bazen üzücü bazen sıkıcı... Bugünküler sıkıcıydı :işsiz: :işsiz:
Hakim söylüyor ben yazıyorum. Tarafları dinliyoruz. Tanık dinliyoruz. Bazen iki taraf birbirine giriyor. Güvenlik çağırıyoruz.
Bazen yeri geliyor mübaşir oluyorum. Keza perşembe günü mübaşir yoktu. Mübaşirlik yaptım. Bazen hakim olmuyor hakimlik yapıp dosyayı hazırlıyorum. Nöbetçi hakim sadece onaylıyor.

Gözlükçü bile diyor 2012de birden artmış göz numaranız diye.. Evet dedim adliyede işe girdim🤣🤣🤣

Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorum

Hayırdır canım???

Aminnnn canım

Valla gelmiş 😱😱😱duruşmadan bir çıktım ortalık kararmış, yağmur yağmış, bazı yerlere dolu yağmış.. Şok oldum

adliyede işe girdim ölecemmmmmmmmmmmm :D :D :D :D :D :D :D

Çift yumurta ikizimiiiiii Anammmmmm maşallah maşallah 🧿🧿🧿
Evet çift yumurta ikizi o yüzden o kadar erkenden öğrenmişim sanırım Bir kız bir erkek bekledim ama ikiside erkekmiş 😊😊😊💕 darısı tüm isteyenlerin başına inşallah sağlıklı olurlarda biraz korkuyorum ikiz gebeliklerde sıkıntılar çok oluyormuş cünkü 👀🤰🏼 Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsinnn 😊😊😊

ayyy ikiz mi hemde çift yumurta çok hoşşş yaaaaaaa
bir kız bir erkek de olursa bal ballll :KK68:
sağlıkla gelsin inşallah :KK68:

Evet canım.

Hayırdır canım???

Aminnnn canım

evet evet buraya da yağdı ama Anadolu yakası daha kötü diyollaaaa
uyarı yapmışlar sağanak ve kuvvetli rüzgar diye

canım o cok sağlıklı

kafamı kaşıyacak vaktim yok :KK43:

adliyede işe girdim ölecemmmmmmmmmmmm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Evet abla bayagıdır yazacaktım buraya ama işten güçten bide bulantılarım falan oluyordu kötüydüm fırsat bulamadım yazayım 😊😊

İnşallahhh teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinnn 😘😘💕💕😊

Evet canım.

Hayırdır canım???

Aminnnn canım

Bakalim canim umarim guzel haberlerle gelirim yiksada diger aya 🥰🥰

canım o cok sağlıklı

kafamı kaşıyacak vaktim yok :KK43:

adliyede işe girdim ölecemmmmmmmmmmmm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
He ama yalan değil kiiii🤣🤣🤣
Evet çift yumurta ikizi o yüzden o kadar erkenden öğrenmişim sanırım Bir kız bir erkek bekledim ama ikiside erkekmiş 😊😊😊💕 darısı tüm isteyenlerin başına inşallah sağlıklı olurlarda biraz korkuyorum ikiz gebeliklerde sıkıntılar çok oluyormuş cünkü 👀🤰🏼 Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsinnn 😊😊😊
Oy oy oy paşalar mı geliyor.
Yer onları teyzesi 🥰🥰🥰
Allahın izni ile sorunsuz halledeceksin, sağlıkla kucağına alacaksın 🥰🥰🥰
Amin canımm inşallah :dua: :dua:

Burdan daha mı kötüüüü😱😱

He ama yalan değil kiiii🤣🤣🤣

Oy oy oy paşalar mı geliyor.
Yer onları teyzesi 🥰🥰🥰
Allahın izni ile sorunsuz halledeceksin, sağlıkla kucağına alacaksın 🥰🥰🥰
Amin canımm inşallah :dua: :dua:

Burdan daha mı kötüüüü😱😱
Evet daha kötü maalesef daha şiddetli rüzgar ve dolu da öyle tabi

Htceyldrm Htceyldrm :KK4:
bugün herkesi burda görmek istiyorum hepiniz cezalısınız :KK70: :KK70: :KK70:

şimdi bak bu hareketlerimide örnek alırlar okuyup okuyup taklit ederler artık :süslü::süslü::süslü::süslü:
Şimdi geldim şuracıkta bekliyorum biryere gitmiyorum öyleyse :KK52:
Aferin onlara hep seni örnek alsınlar :super:
Taklitlerinden sakınırız biz :KK70:

(Ne kaçırdım :KK64:)

Evet abla bayagıdır yazacaktım buraya ama işten güçten bide bulantılarım falan oluyordu kötüydüm fırsat bulamadım yazayım 😊😊
kızzzz gel bana sürt kolunu gözünü sevem :D
benimde hayalim ikiz :(

Şimdi geldim şuracıkta bekliyorum biryere gitmiyorum öyleyse :KK52:
Aferin onlara hep seni örnek alsınlar :super:
Taklitlerinden sakınırız biz :KK70:

(Ne kaçırdım :KK64:)
boşver kaçır kız :D :D nabıon haticeeemmmmmmmmmmmmmm

Back
X